evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

arkadaşlar bu arada yanlış anlaşımışım örenğin kahve konusu bizimeeeenn basit konumuz.başka bir kızla mesajlaştığını bile gördüm! hamlydim affettim sırf bebeğim için.sadece mesajlaşmışlar kızla konstum.affetmedim hala ama bebeğim var işte...
evimin işini yaparım hiiiçç sorun değil.9 aylık hamilyken bile evimin işini yemeğimi ütümü asla eksik etmedim.bir gün olsun çorba makarna koymadım masaya hep güzel yemekler.ilk ay ok midem bulanıyordu yermden kalmıyordm iş yapaamd ay ev çok psialnedi dedim kendşme kızıyodm ne dedi biliyor msunz? elektrk süpürgesinden de mimiden bulanıyor!!!! ah neler neler! ben suçsuzum demiyorum bende d vardır elbette ama bu denli yapmadım hiçbir zaman!
hastanalndığnda ben de mi demelym evde erkek mi var sanki! götüreymde bilmem kim yapsın şu işmizi! böyle mi denir ya!aptal kafam vercektm parayı alcaktm kadın ne yoruyosam kendimi!güya 3-5 kurus biriktrelm diyrom paşam keyfnde !bişr de arkadaşlarına ısmarlar

kahve konusuna gelnce emin olun bende severm oyle karşlklı kahve ama onun istediği bilgisayar başnda oturrken önüne kahve getrmemi istedi.yoksa yemeğimizi yesek ortalık dağınık olsa bile umrumda değil karşklı içtkren sonra.

ki masa başnda sohbeti çok severm ama onn istediği o değilki.
ben etrafı toplayım bilgisayar başına onun yanına oturup(ki busırdaa bilgi bırakıp bana bakmaz bile)
kahvemizi "BERABER" İÇMEKTİ.

sorun ev işi değilki sorunsaygısızca davranması yoksa bende bilirim o kahveyi yapıp karşlklı içmeyi.
Hayatım sen de saygısızca davranmasına müsaade etme. En ufak ters bir laf mı söyledi, günlerce konuşma, surat yap. Sorduğu soruya cevap verme, gidip yanında yatma, daha da yapıyorsa aynını sen ona yap, baksın bakalım nasıl oluyormuş.

Çok fedakarlık yapıyorsunuz. Belki de sorun bu. Ben elektrik süpürgesini eline dahi almam. Eşimi çağırırım, süpür derim süpürür. Ben demesem kalkar kendi süpürür. Benim hamileliğim biraz sancılı geçiyor. Böbreklerim de çok sıkıntılı. Olmadığı zamanlar da varmış gibi yapıyorum valla. Kalksın eşim yapsın. Siz eşinizi çok şımartmışsınız

abine yanlışlarını anlatan kimse yokmu.. yahuu..

eşin de kendine göre haklı bence.. ben de yemeğin hemen üstüne kahve severim.. bulaşıklar bekleseydi nolcaktı sanki?

Haaa :/ ben de bi kahve içicez diye isyan etti sandım. Valla ne diyeyim bilemedim

tabii kanıdızya köleyiz değil mi? hizmetçiyiz köleyiz
Efendimizin bu sözlerinden bu manayi mi cikarttiniz yani? Orada sen hizmetci ol ki o da sana köle olsun diyor.. Ve bu rivayetin dogru olup olmadigini bilip bilmeden (muslumansaniz) peygamberinizin sozlerine boyle mi yorum yapiyorsunuz
Ayrica benim maneviyatla ilgili cok samimane tavsiyeme de ters cevap vermissiniz..
Once sizin adiniza uzulmustum fakat kimseyi tek tarafli dinleyip yargiya varmamak lazim diye düşündüm. Adama da böyle davraniyor olabilirsiniz ve onun kotu davranislarinin altinda yatan sebep belki bu da olabilir. Zira cok asabisiniz. Yine de Allah yardimciniz olsun diyeyim,her ne kadar onceki dedigimi duymazdan gelseniz de..

Hizmetçi demiyelim de yani sen ona eş ol ki o da sana köle olsun.
Cok az okuyoruz. Çok az biliyoruz.
Diyelim ki benim bir sıkıntım var.
Tevafuk bir hadis geliyor önüme. Sonra vay be diyorum. Aydınlaniyorum.

Tamamen düşündüklerimi yazmışşın. Ben öyle yaparım 8 aylık evliyim bişey mi istycem işve cilveeeee oynaklık kahve bizimde skşamlarımızın olmazsa olmazıdır. Misafir olmadığı sürece bulaşıklar durur bizz kahve içeriiz sonra bi ilgilenirim onunla halini hatrını sorarrr istediği bişey varmı diye yoklarımm gönlünü hoş tutar bulaşıklara yardım etmesini yine işve cilve ve oynaklıkla isterim oda yardım eder :)) her zaman etmez tabii ama demek istediğim kadın dediin evinde biraz cilveli olacak hemen surat asmayacak. Azıcık kadın olmanın silahlarını kullanmalıyız. Ben istersem herşey olur. Kilo da veririm efendime söyleyeyim kırmzı rujumla kapıyıda açarım bulaşığımı geç yerleştirip kocamla sohbet de ederim istediimide yaptırırım. O kadar:)

canım emin ol erkekler hep böyle geçinmek istiyorsan dediğini yap başka çaren yok madem boşanmak istemiyorsan bırak dağınık kalsın kahveden sonra toparlarsın ben hep çevremde gördüğüm öyle, erkekler çocuk gibidir şımartılmak isterler akşam eve geldiğinde kahvesini yapıp yanına otur sana kahve yaptım de gülümse bak nasıl yumuşar

abine yanlışlarını anlatan kimse yokmu.. yahuu..

Anlatıyoruz...Ya anlamak istemiyor ya da gerçekten anlamıyor...Şimdi hepimiz teker teker uzaklaşıyoruz , desteğimizi çekiyoruz, iyice yalnız kaldığında ya daha beter olur ya da kendini toparlar artık başka elimizden bir şey gelmiyor. 40 yaşındaki adamı döve döve yola getiremicemize göre son çare olarak bunu deniyoruz. Hepimizi soğuttu kendinden ona üzülmüyorum, aileme de üzülmüyorum, beni üzen sadece Yengem ve yeğenim... İkisi de bunların hiç birini hak etmiyor.

Yani bütün evliler öyle dediğine göre var heralde bi bildikleri:) sen zaten arnavutmuşsun hele de arrnavutlar tam istenen gibi işveli cilveli oluyo valla:)

haklısın canımm ama seni takdir ettim ve senin yapacağın en büyük güzellik devamlı yiğeninin ve yengenin yanında olmakk..alkışlıyorum senii..

insallah cnm benim. her konuda oldugu gibi evliligin en buyuk etkeni de sabir. Allah guzel hayatlar yazsin insallah

canım bu dediklerini bende yaptım.öyle oluyor evet ama biz hiç mi sinirlenmeyeceğiz? hiç mi kötü gününmz olmayacak? bir insan hep güleryüzlü mutlu alttan alan olamazki?
cnm ben inanilmaz sinirli biriyim. ama inanki sirf tartismalar uzamasn diye susmayi ogrendim ve artik ozur dileyen ben degilim.sakinlesince esim gelir ozur diler.onceden olsaaaa ben gider dilerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…