evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

bi de biz tatlı dil görelim di mi alttan alınalım her şey bizden bekelniyor kendine bak güler yüzlü ol ev ebak bebeğe bak e biz?
Ah cnm keske ,eşininede boyle tavsiyeler veren biri olsa ,ah o burda olsa ona neler denir..ama. Birtarafı deliyse diğer taraf akıllı olucak be kuzum ,

Canim kocamizla olan problemlerimiz far canim kocamizla olan sorunlarimiz farkli ama sonucumuz ayni senle. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Onu sevdigim icin kendime kiziyorum

bakalm zaman gösterecek hem yuva çabuk kurulmuyor hem çok seviyorum içim yanıyor.normalde tanısanız dğnya iyiisi bir insan ama evlilikte her sey çok başka oluyor.

Ben de bebek icin ucretsiz izindeyim

eskş konularınızı okudum eşiniz fazla kısknaç sanırım ama gönlünüzü almayı hatta yalvarmayı bile biliyor.ne güzel sizin için sabah kalkıp ibşiler hazırlmaş filan çok hosuma gitti. (üstelik adamı çay için haksız yere suçlamışsınız :) ) emin olun bizimki çook daha beter.keşke o kdr olsa..biraz paranoyak sanırm ama o bende de var o yzden onu anlıyorum.

ahh canim, bizim o ahh cnm bizim o sorunlardan cok daha buyuk bir sorunumuz var. esim anneme selam bile vermiyo. ve sebebi de yok. otogardan beni almaya bile gelmedi yanmda annem var diye.. ne yapiyorsaniz yapin dedi bana ve otogarda kaldim oylece, enistem geldi aldi bizi. esim annemden nnefret ediyo

Sadece aşk mı vardı uygun değil miydiniz mantıken??

neden konuşmuyor? sırf o telefon dinlemesinden mi ? ne demişsinizki? eşiniz çok kinci anlaşılan.kinci kıskanç zor olsa gerek.

Sadece aşk mı vardı uygun değil miydiniz mantıken??

aslnda dışardan bakıldığında mantıken uyumluyuz gibi ilimizde ayrı ayrı ark çevrsnde sevilien eğlenceli sosyal tipleri ama ortak noktamız paylaşımımız çok az..bambaşka şeylerde hoşlanıyor dünyaya bambaşka gözlerle bakıyoruz..

Keşke başta belli olsa bunlar ama olmuyor herhalde kaç sene birlikte olup evlendiniz ??

biri benden bahsetmiş
evli mutsuz ve ölesiye pişman
anlatmak içini dökmek istersen buyur bu başlığı bundan yazdım.ara ara girip derdimi döküyorum anlatacak kimse yok sevmiyorum insanlara özelimi açmayı burda nick altında kolay oluyor

ahh canım sıkma canını evlilik monoton olunca böyle oluyor bir tanede bende var merak etme yanLiz değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…