- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Evet bir hata yaptınız ve dersinizi aldıysanız gerçekten arkasında durun kararınızın beni seviyor vs. Vs. Konuşmayın çünkü bu sadece size zarar verir. Alın mutlu musunuz doğruyu buldumhatalar bizim içindir. Yaptım ve dersimi aldım
tabi uzakdan bakan bir kadin olarak kalacaksin bende 4 yillik evli bir bayanim 2 çocuğum var kusura bakma seni yerden yere vuranlardan olmicam ama kimse yaşattığını yaşamadan ölmez evli bir erkekle bir birlikteligin olamazdi zaten beni sevdgnden emindim diyosun seni seven adam karsini boşayip senin karşına oyle cikardi canm demek cokda sevmiyormus biraz gönül eğlendirip gtmekmis niyeti doğruyu yapmissn ilk kadının ahını almamissndr umarim..Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Vallahi pesssHerkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Yapman gerekeni yapmışsın canım tebrik mesajımı yazalım.Yoluna bak canım.Adamın yaptığı resmen kendini eğlendirme.Onun gibilere prim verme.Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Ya Allah sizin gibilerin belasını versin gerçekten sizin ar damariniz çatlamış kızım iflah olmaz sizin gibiler eşi de o gerizekalı adamdan kurtulur inşallah da tiksiniyorum sizin gibi mahluklardanHerkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?