EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

hatalar bizim içindir. Yaptım ve dersimi aldım
Evet bir hata yaptınız ve dersinizi aldıysanız gerçekten arkasında durun kararınızın beni seviyor vs. Vs. Konuşmayın çünkü bu sadece size zarar verir. Alın mutlu musunuz doğruyu buldum demeniz biraz komik geldi bana yanlış anlamayın lütfen beni ama okununca böyle anlaşılıyor. Doğru yolu bulduğunuzu ve bundan dolayı iyi hissettiğinizi kimseyi suçlamamanızı beklerdim sizden
Yolunuz bahtınız açık olsun

Evli sevgilinin üzerinde ayrılık blöfü yaparak psikolojik baskı kurmaya çalışmadıysan ben de bir şey bilmiyorum. Ne bekliyordun? Senden ayrılmamak için karısını boşayacağını falan mı düşünüyordun? Evdeki hesap çarşıya uymadı işte. Bir de negatif karma oluşturdun kendinde üstelik. Yaşattığının daha beterini yaşamadan göçmüyor kimse nitekim.

Bravo sana Bi de plaket verelim mi? Aşırı doğru Bi insansın çünkü. Önce evli adamla sevgili ol sonra doğruyu buldum de. En baştan sevgili olmasaydın doğru dürüst ve vicdanlı bir insan olurdun fakat sen 2. Kadın olamamışsın. Adam karıyı boşasa çocukları bıraksa 1.kadın sen olsan gayet de devam ederdin. Doğruluktan dürüstlükten bahsetme eğreti duruyo sizde.

Bence sizinle dalgasına takılmış siz demesenizde 1 kaç ay fazladan takılıp zaten kendisi gidecekti. Fazla dramatize etmişsiniz, fazla kendinizi melek gormussunuz. Neyse gecmis olsun.

Sonunda dogru olani buldum falan demissiniz ama, bu adamla birlikte olmadan once evli bir adamla birlikte olunmayacagini bilmiyor muydunuz? Ya da ogrendiginizde iliskiyi kesmeyi? Aferin mi diyelim ne diyelim.pes.

Daha önce kabul etmedim diye konu açmamış miydiniz? O zaman burda olmam deyip oldunuz mu simdide gönderdim deyip göndermeyedebilirsnz kafam karıştı

tabi uzakdan bakan bir kadin olarak kalacaksin bende 4 yillik evli bir bayanim 2 çocuğum var kusura bakma seni yerden yere vuranlardan olmicam ama kimse yaşattığını yaşamadan ölmez evli bir erkekle bir birlikteligin olamazdi zaten beni sevdgnden emindim diyosun seni seven adam karsini boşayip senin karşına oyle cikardi canm demek cokda sevmiyormus biraz gönül eğlendirip gtmekmis niyeti doğruyu yapmissn ilk kadının ahını almamissndr umarim..

Eğer o adam seni gerçekten sevseydi boşanırdı, seni bu duruma düşürmezdi. Seni oyalamazdı.

Vallahi pesss
Arsızlıkta Nirvana bu olsa gerek!!!
Tebrik mi edelim sizi adamı saldınız diye

Evet suçlu sensin ve hala suçlusun. Bitti gitti deyince çop kutusundan silinmiyor. Sen barisirsin 2 gün sonra zaten

Yapman gerekeni yapmışsın canım tebrik mesajımı yazalım.Yoluna bak canım.Adamın yaptığı resmen kendini eğlendirme.Onun gibilere prim verme.

Ya Allah sizin gibilerin belasını versin gerçekten sizin ar damariniz çatlamış kızım iflah olmaz sizin gibiler eşi de o gerizekalı adamdan kurtulur inşallah da tiksiniyorum sizin gibi mahluklardan

Bir an yeni konu açmış sandım. Bildiğimiz Eloselos işte daha fazla söze gerek yok.
Neyse bu mesajı okumayın herkes yeni konu sansın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…