EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

Karısına gonderdim demissiniz de hic gelmemis ki.. beni sevdiginden eminim demissiniz de aslinda ne sizi sevmis ne de esini... Sadece kendini sevmis...

Allah hidayet versin ne diyeyim. Valla çok şey var söylenecek ban lanmamak icin susuyorum. Ama şunu söyliyim iyiki bana denk gelmedin çünkü eşim bunu bana yapsa sabah uyandığında vucudunda hicbir çıkıntı kalmaz budardım. seninde 2 gözüne 10 parmağımı sokardım

Daha önceden de bakın ben teklifini kabul etmedim beni alkışlayın dediniz. Aradan 2 gün geçti ben gözlerine vuruldum biz beraberiz dediniz. Sürpriz 2 gün daha geçti şimdi tekrar metreslik hayatına veda etmişsiniz. Yarın bakalım ne olacak

Alkış mı bekliyorsunuz

Ben kimsenin hayatını sorgulamam da, yargılamamam da. Herkes kendinden sorumlu. Ancak ayrıldığınızı düşünmüyorum nedense. Zaman içinde Tekrar birleşeceğinize çok eminim ilginç bir şekilde.

Ne seni ne eşini nede başka bir kadını sevebilir.. Kişilik bozukluğu var o mahlukatta.. Onun gönlü daha kaç kadın sever, emin ol sen 2. Sin ama 3.sünüde bulsa hayır demez. Sen kendin için en iyi olanını yapmışsın.

Tebrik mi bekliyorsunuz tesekkur mu?
Olmasi gereken bu zaten bir marifet degil.

Üzülme beee. İlerde seni de boynuzlayan bir öküz çıkacak nasıl olsa. Şimdi böyle mağdur edebiyatı yapmak kolay. O zaman görürüm ben. Ayrıca eminim seviyordur karısı ile aynı yatakta yatarken falan çoook seviyordur. Gdahdkandk

Ohhh yoksa sen gerçekten o herifi karısına gönderdiğini mi düşünüyorsun cidden?
Bu tipler genelde ikinci üçüncü hatta dördüncü bir kadınla aynı yada ayrı zamanlarda gönlünü eğlendirip sonra giderler..bu arada sen hala yeşilçam filmlerindeki masum ve mahzun genç kızı oynamaya devam et "istemem yan cebime koy "politikası uyguladığını buradaki herkes biliyor

Anne ile ilgili konu açtın ben ve birkaç üye tanıdık seni. Bence bunlardan kaçmak için açtın konuyu. Bitti diyip kurtulmak.. zaten sonuna soru işareti koymuşsun. Sanki bize sorar gibi

Sizin gibiler sadece oksijen israfi kadinlar siz sadece üzülmeyi hak ediyosunuz dilerim rabbimden yuvasina göz diktiginiz kadinlarin yerinde bi gun siz olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…