EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

Bu ilişki zaten başlı başına hataydi.Ne bekliyordun mı?Ne diye şimdi bize karısına gönderdim diye ironi yapıyosun.Adam zaten karısının.Oda bi tiniyetsiz gerçi.Doğruyu bulmuşşun aferim.

Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu.
Buradan adamin yapışık ikiz oldugu sonucunu cikarabiliriz. Cunku baska turlusu mumkun olabilemez elosun eski evli sevgilisini merak edenler 'bay yapisik ikiz' gorurseniz 'aha bu elosunki' dersiniz , hadi yine iyisiniz; olmayan hayal urunu merakli melahatler

Sen onu karısına gondermedin .Merak etme yakında senin gibi başka birini bulur.Karisinin ve çocuklarınin rızkını yedirecek ve seni sevdiği???? gibi sevecek başkalarına yelken açmıştır bile şimdiye .Çünkü adamın karakteri bu.Sen çok özel ve vazgeçilmez oldugun için onun tercihi değildin.Olaylari bu kadar dramatize etmeyin.Ve yaşadığınız şeyi aşk falan sanmayın.

Ayyyy naneleri ye ye sonra gel ayrıldık de yahu ne diye birlikte oldun zatenn. Hem diğer konuda parasını yemiyorum diyordun şimdi çocuklarının rızkını yemedim diyorsun. Ya feyk sin ya da ayrılmadın.

Aynı konuyu yine açmıştınız sonra da yapamadım geri döndüm diye konu açmıştınız

Lütfetmişsiniz....

Aferim mi bekliyorsunuz evli bir adamla ilişkinizi bitirdiğiniz, lütfedip karısına iyilik yaptığınız için?
Sonuç olarak aldatana suç ortağı oldunuz mu, evet oldunuz.
Ha 1 gece ha 1000 gece, farkı mı var:)
Okyanusta yıkansanız aklanamazsınız.

Sevenin bahanesi olmaz canim sevseydi karisindan boşanip sana gelirdi net kanmayin artik bu seviyorum ama çaresizim tiratlarina yeniden diyorum sevenin bahanesi olma net

Tabıkıde oyle olması gerekıyor bunun ıcın aferıne gerek yok basta bıle bıle devam edınce yerden yere vurulursun tabıkıde herkesın esı var hangı kadın bunu anlarkı. Sen o adamla evlı olsaysın baskasıyla aldatsa sen sevıyor napsınmı derdın veya dıyenlere aferınmı derdın. Oda senı sevseydı aldatmak yerıne esıne soyle bosanır hem cocıklarına bakar hemde senınle evlenırdı. Ben suan baskasına asık olsam ılk ısım esımden bosanmak olur baska bır ılıskıye baslamadan

Katılıyorum.Eski sevgilim nişanlı ben de boşanma davasıyla uğraşıyorum.Adam bana diyor seni seviyorum onunla mecburiyetten evlenicem ama sen hayatımda ol.Ne sıfatla olacaksam o hayatta.Üzüldüğüm tek kişi nişanlısı ben kabul etmedim her şeyi bildiğim için ama o kızın hiçbir şeyden haberi yok.Seven insanın bahanesi de olmaz mecburiyeti de.

Ne yapalım madalya mı takalım. Olması gerekeni yapmışsın.

Herkes merak ediyordu derken? İlk defa burda okuyorum konunu...Kahraman gibi yazmışsın ama değilsin...Evli adama sımsıkı sarılmak ta cabası...Git allah askına yaaaa

Şimdi biz size uzulmeli miyiz. Sizi sevdi demek sımsıkı sarıldı vahhhhh karısına çocuklarına gönderdiniz ve bizden helal be dememizi bekliyorsun herlade. Adamla bir olup kadının ve çocukların huzurunu mutluluğunu ailecek gecirilebilecek güzel anları ayrıca onlara harcamasi gereken parayı size harcamış ama siz onu gonderdiniz. O da siz de acılar içinde kivranin dilerim.

Ve simsiki sarildi ugurladim onu memleketine bu ne Allahaskina? Kusura bskma da onda senin gibi kac tane daha vardir. Elimin kiri der digerine gider. Ama karisi hep vardir unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…