EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

Yine eski konularında yazdığın gibi helal olsun sana baskasi olsa o adamı bırakmazdı ama sen birakmissin tarzı bir alkış mi bekliyorsun ?
Adamla sevgili ol, karısına ınstagramdan bakıp şöyle çirkin böyle bakimsiz ee napsın oda bana aşık oldu v.s diye aşağıla sonra ben ayrıldım yapamadım de ?
Cidden relazet ötesi.

Bu üye, bir sürü üyelik alan aynı kişi mi yaaa... Pufff

Ya bir git işine yaa kendini aklamaya gelmişsin yine ya adamın sana geldiği falan yoktu ki o konularda ne saçmlıyorsunuz ya adam zaten başka şehirde yaşıyordu evli olmasam seni kaçırmazdım demiş sonrasında fa işyerine gelmesine rağmen bir yakınlaşması olmamıştı size asıl siz gözlerine bakarsam dayanamam diyorduunuz hem eşiyle de mutlu gayet çağırma amacınız ne yani adam size ilişki teklif etmemişti ki git bir ötede oyna yaa.. senin kim ne olduğunu burada herkes biliyor adam gelse koşarak sarılırsınız karısına bakıp bakıp kıskanan bir tipsiniz yanii çekemediniz mutluluklarını adamın senle zerre alakası yok kandırma kendinii

Başta aklın nerdeydi ha bilmiyerek bsşladiysan ogrenince yüzüne tüküreydin okeydi.Şimdi niye olayı dramatize ediyorsun.Naapalım sen ne dürüst kadinsinmi diyelim.Sen saniyormusun evli sevgilin seni seviyordu.Kullanmaya calisan karektersizin biriydi.Yakinda başkasını bul izle ve gör.

"Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu"

Anladım galiba ben şimdi. "oda" yı biz düzelterek okuyoruz "o da" diye. O zaman anlamsızlaşıyor. Eloş doğru yazmış. Bildiğimiz 4 duvarlı odadan bahsediyor. Oda eloşu sevdiğinden dolayı adam da eloşu seviyordu. Öyle de bir bağ işte.

İyi etmişsin, evlilik olursada bekar ile olsun
Olması gereken buydu, keşke bütün kadınlarlar hatalarından dönse, evli erkeği sevgili olarak seçmese, sevgi emektir, emek ise zaman katili, geri gelmeyen değerli zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…