EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

Bak yaziyorum şuraya sen yine görüşürsün..
Şu yazdiklarin dogru olani yaptiği için kendine söven 2nci kadin mesajlari..
Adam seni birakmayi 4 gozle bekliyormuş demiyorsun da dogru olani yaptim diyorsun.

Siz gercekten hakkina girmedigini mi dusunuyorusunuz. Adam kadar sizde suclusunuz. basks bir kadin kendini mutlu evliligi var alirken belki esini iste alirken esi sizin yaninizda. Baska bir kadin hayalleri evliligi ile oynanmasina hem goz yumdunuz, hem de bunu sagladiniz. Buraya gelmis sizi yargiliyorlar diye yaziyorsunuz. Yargilanirsiniz. Onunuze gelen her erkegi sevgili potansiyeli gorurseniz daha cok yargilanirsiniz ailenizde de arkadas cevrenizde de. Gercekten basiniza ne geliyorsa hak ediyor, olanak sagliyorsunuz. Siz hak ediyorsunuz gercekten. Kimseye doyle yorum yapmadim,kinamak istemiyorum ama siz hak ediyorsunuz. Dilerim bir gun ayni seyle yuzlesmek zorunda kalirsiniz, ki kalacaksinizda. Kimse yaptigini yasamadan gitmiyor bu dunyadan.

Nasıl bir krosun sen ya

Yahu ne gerçeği kurban olduğum hatun yazıyor işte bizde eğleniyoruz velev ki gerçek o zaman hakikaten elosu bükerler

Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti.
Evet bir süredir yazılıp çiziliyordu, konuyla ilgili konuşuluyordu. Size de her gün soruyorduk doğru mu değil mi diye. ‘Değil’ deseniz de inanmıyorduk, ‘yok öyle bir şey’ deseniz de inanmıyorduk. Demek ki hissediyorduk. Belki de haklıydık. Evet, doğruymuş. Baba oluyormuşsunuz.

1.Yazının şekline baktığım kadarıyla ayrılmamış burda pohpohlanmak için yazılmış
2. Sen o adamın gerçek kadınınına iyilik yapmış mı oluyorsun adamı bırakıp salarak yahu siz neyin özgüveni içindesiniz ?
3.Bu düşüncelerle hep 2.kadın olarak kalabilirsiniz

Cok üzüdüm ya neden ayırdınız asıkları k. Kulubu hiçmi vicdanınız sizlamadı. Giderken sımsıkı sarılmıs bide gözlerım doldu

üç gün sonra dönersin geri o kapasite var sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…