- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Bak yaziyorum şuraya sen yine görüşürsün..Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Elosu gerçek varsayarak yazıyorum , bulunduğu durumun normal olduğunu asla hatası olmadığını düşünüyor. O yüzden yine yapacak ve birgün öyle birine denk gelecekti artık parçalarını kim nerden toplar bilemiyorumÇatladım gülmektennn
Nasıl bir krosun sen yaHerkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Yahu ne gerçeği kurban olduğum hatun yazıyor işte bizde eğleniyoruz velev ki gerçek o zaman hakikaten elosu bükerlerElosu gerçek varsayarak yazıyorum , bulunduğu durumun normal olduğunu asla hatası olmadığını düşünüyor. O yüzden yine yapacak ve birgün öyle birine denk gelecekti artık parçalarını kim nerden toplar bilemiyorum
Gercek değildir tabi allah bilir hangi köşede yorumları okuyup kıs kis gülüyor.Yahu ne gerçeği kurban olduğum hatun yazıyor işte bizde eğleniyoruz velev ki gerçek o zaman hakikaten elosu bükerler
Evet bir süredir yazılıp çiziliyordu, konuyla ilgili konuşuluyordu. Size de her gün soruyorduk doğru mu değil mi diye. ‘Değil’ deseniz de inanmıyorduk, ‘yok öyle bir şey’ deseniz de inanmıyorduk. Demek ki hissediyorduk. Belki de haklıydık. Evet, doğruymuş. Baba oluyormuşsunuz.Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti.
Olabilir tabi neden olmasın ki.Acaba elos gerçek hayatta bu şekilde aldatılmış olabilirmi. Burdada o kadının ağzından yazıp ona edilen hakaretleri okuyup mutlu oluyordur belki.
Sürekli bu konudan yurumesinin başka mantığı yok bendeOlabilir tabi neden olmasın ki.
üç gün sonra dönersin geri o kapasite var sende.Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?