EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Bak yaziyorum şuraya sen yine görüşürsün..
Şu yazdiklarin dogru olani yaptiği için kendine söven 2nci kadin mesajlari..
Adam seni birakmayi 4 gozle bekliyormuş demiyorsun da dogru olani yaptim diyorsun.

Siz gercekten hakkina girmedigini mi dusunuyorusunuz. Adam kadar sizde suclusunuz. basks bir kadin kendini mutlu evliligi var alirken belki esini iste alirken esi sizin yaninizda. Baska bir kadin hayalleri evliligi ile oynanmasina hem goz yumdunuz, hem de bunu sagladiniz. Buraya gelmis sizi yargiliyorlar diye yaziyorsunuz. Yargilanirsiniz. Onunuze gelen her erkegi sevgili potansiyeli gorurseniz daha cok yargilanirsiniz ailenizde de arkadas cevrenizde de. Gercekten basiniza ne geliyorsa hak ediyor, olanak sagliyorsunuz. Siz hak ediyorsunuz gercekten. Kimseye doyle yorum yapmadim,kinamak istemiyorum ama siz hak ediyorsunuz. Dilerim bir gun ayni seyle yuzlesmek zorunda kalirsiniz, ki kalacaksinizda. Kimse yaptigini yasamadan gitmiyor bu dunyadan.

Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti. Bitirmek zorunda kaldım. Yapamadım olamadım 2. kadın. Geldi benim için başka şehirden aldım karşıma ve konuştum. Karına git dedim çocuklarına git dedim. Ben olmak istemiyorum hayatında dedim. İlk önce hayır olmaz dedi ama sonra ikna oldu. Ve sımsıkı sarıldı. Uğurladım onu memleketine. Herkes beni yaftaladı yerden yere vurdu. Bakın işte bende doğruyu buldum. Onun beni sevdiğinden emindim çünkü oda beni seviyordu. Şimdi ben mi suçluyum. Onu karısına gönderdim. Yemedim çocuklarının rızkını. Girmedim günahlarına. Şimdi ben ona uzaktan bakan kadın olarak kaldım. Yerden yere vurduğunuz ben doğru olanı yaptım.
Nasıl bir krosun sen ya

Elosu gerçek varsayarak yazıyorum , bulunduğu durumun normal olduğunu asla hatası olmadığını düşünüyor. O yüzden yine yapacak ve birgün öyle birine denk gelecekti artık parçalarını kim nerden toplar bilemiyorum
Yahu ne gerçeği kurban olduğum hatun yazıyor işte bizde eğleniyoruz velev ki gerçek o zaman hakikaten elosu bükerler

Herkes merak ediyor evli sevgilimi. Evet bitti.
Evet bir süredir yazılıp çiziliyordu, konuyla ilgili konuşuluyordu. Size de her gün soruyorduk doğru mu değil mi diye. ‘Değil’ deseniz de inanmıyorduk, ‘yok öyle bir şey’ deseniz de inanmıyorduk. Demek ki hissediyorduk. Belki de haklıydık. Evet, doğruymuş. Baba oluyormuşsunuz.

1.Yazının şekline baktığım kadarıyla ayrılmamış burda pohpohlanmak için yazılmış
2. Sen o adamın gerçek kadınınına iyilik yapmış mı oluyorsun adamı bırakıp salarak yahu siz neyin özgüveni içindesiniz ?
3.Bu düşüncelerle hep 2.kadın olarak kalabilirsiniz

üç gün sonra dönersin geri o kapasite var sende.

Back
X