Evli tecrübeli bayanlar :)

Ben takim halinde olan setleri begenmiyorum, bi parcasini begensen bi parcasi icine sinmiyor. O yuzden ben herseyi ayri ayri farkli yerlerden aldim. Gezdigim magazalardan begendigim farkli modelleri birbirine uydurup oyle almistim. Iyi ki de oyle yapmisim, hepsinden memnun kaldim. Sadece kristal kadeh ve su setimi 6 kisilik degil de 12 kisilik alsaymisim diyorum

bernardo bence cok kaliteli degil. tercih edecegin marka ne olursa olsun ( ki inan hepsi aynı ayarda ve yaglanınca hepsi yag oluyor, saplarıda yanında aynı kokuyor ) çelik tencere ise tencerici olsun. emsan hisar aryıldız yılların tencere firması.
yada en iyisini istiyıorsan çeliklerde catal tencere cezve dahil jumbo alacaksın.

Evet haklısın tencere çatal bıçak önemli ama ben set almayı düşünüyorum. O yüzden ne yapalımmm rtık günlük kullanım set içindekileri. :) ben zaten o kadar çabuk sıkılıyorum ki yıllarca kullanamam ben :)

Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
karaca kullanan bi kaç kişinin tencereleri karardı nedense ama memnun olanda var bende anlamış değilim beyaz eşya gibi şans işimi buda ben güral kullanıyorum tenceresinden tutta tabak çatalına kadar aklına ne gelirse çok da memnunum gecen bi akrabam geldi bu tencereleri neyle yıkıyon parlıyorlar dedi ..hemde sanırım daha uygun oluyo

Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı

Karaca'nın çelik tencere setini ve kahvaltı setini kullanıyorum çok memnunum
Cam eşyalarımın hepsi Paşabahçe, ihtiyaçlarımı listeleyip mağazasından almıştım, hepsi bir arada olunca güzel bir iskonto yapmışlardı.
Porselen takımım Schafer, alırken çok beğenmiştim ama şimdi pek o kadar açmıyor içimi =) Günlük Kütahya porselenlerimi çok seviyorum
Düdüklüm Fissler, çok memnunum
Nevresim, pike vb. şeyleri kendim diktim
Halıların bir kısmını Saray'dan aldım, bir kısmı da Pierre Cardin
Küçük mutfak aletlerim Beko
Eşyalarımın bir çoğunu hepsiburada nın kampanyalarından aldım, hatta beyaz eşyalarımı bile mağazadan beğenip hepsiburada dan aldım, inanılmaz uygun oldu fiyatları, beyaz eşyalarım Samsung
Bernardo nun hiç bir ürününü beğenmiyorum maalesef onun yerine Kütahya ya da Güral porselen çok daha kaliteli

Benim yemek takımım ve su setim Karaca, tencere ve kaşık çatal setlerim Aryıldız.. Hepsini ayrı ayrı aldım. Setlerden hoşlanmıyorum.

Benim çeyiz setim Karaca'dan.Hepside yeni gibi duruyor.Çatal bıçak setimde paslanma yada kararmalar olmadı.Tencereleri de çok sağlam bence.

Sağol canım. Bende öyle düşünüyorum modası geciyo diye pek birşey aldırmadım ne gerek var yıllarca bekleyecek falan nisanlanirsam dediğin gibi yap Cam çalışıp alırım. Çok da bisey tutmuyormuş sen bayağı uygun almışsın schafer iyi bir marka. Tencerelerinden memnun musun peki burdaki arkadaşlar tencereyi emsan hisar gibi tencere markalarından alın diyorlar çatal bıçak takimindan porselenlerinden memnunmusum? Ben parça parça her şeyin en kaliteli markasını alırım diye düşünüyordum ama bayağı tutuyo öyle olunca. Sen memnun san bende set halinde alirim schaferdan.

Şuan bu işlerin içinde biri olarak orta halli alirsan kucuk ev aletleri dahil 12-15 bin gibi bi rakam tutar Herseyim tam olsun a kalite olsun dersende 20 bini geçer öyle söylim
Yok ya orta yol iyidir nasilsa eskimeyecek mi?

şefır mefır karaca falan toplu çeyiz pakedi alıp riske girme derim illa içlerinden biri sıkıntılı çıkıyor elinde patlamasın ayrı ayrı al derim ve bernardo tabiki

yo hiçte öyle değil gayet güzel tencereleri. yepyeni duruyor . hiçbi sorunum olmadı şimdiye kadar 2 ay çalış hepsini alırsın cnm

Benim yemek ve kahvaltı takımım kütahya. Çatal bıçak hisardan. Tencereler tefal.

Karacadan 84 parca yemek takimi asagi/yukari nekadar olur türkiyede?
Ben burda bir takim begendim 1000€ dedi satici, biraz fazla geldi gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…