- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Henüz pas olmadı ama beğenmedim hiç..karaca tencereleri hemde paslanma yapıyor ben Allahtan schafer aldım yani.
bernardo bence cok kaliteli degil. tercih edecegin marka ne olursa olsun ( ki inan hepsi aynı ayarda ve yaglanınca hepsi yag oluyor, saplarıda yanında aynı kokuyor ) çelik tencere ise tencerici olsun. emsan hisar aryıldız yılların tencere firması.teşekkür ederim.. Bencede Çelik tencere en iyisi. İnstagram da falan görüyorum renkli renkli tencereler vs alıyorlar. Onları kullanacakları kaç yıl. Para çöp oluyor. Bende kullanışlı ve kaliteli ürünler almak istiyorum :) bernardoyu çok beğeniyorum ama satıcılarının bir hayli cin olduğunu düşünüyorum
Evet haklısın tencere çatal bıçak önemli ama ben set almayı düşünüyorum. O yüzden ne yapalımmm rtık günlük kullanım set içindekileri. :) ben zaten o kadar çabuk sıkılıyorum ki yıllarca kullanamam ben :)bernardo bence cok kaliteli degil. tercih edecegin marka ne olursa olsun ( ki inan hepsi aynı ayarda ve yaglanınca hepsi yag oluyor, saplarıda yanında aynı kokuyor ) çelik tencere ise tencerici olsun. emsan hisar aryıldız yılların tencere firması.
yada en iyisini istiyıorsan çeliklerde catal tencere cezve dahil jumbo alacaksın.
karaca kullanan bi kaç kişinin tencereleri karardı nedense ama memnun olanda var bende anlamış değilim beyaz eşya gibi şans işimi buda ben güral kullanıyorum tenceresinden tutta tabak çatalına kadar aklına ne gelirse çok da memnunum gecen bi akrabam geldi bu tencereleri neyle yıkıyon parlıyorlar dedi ..hemde sanırım daha uygun oluyoEvli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
Sağol canım. Bende öyle düşünüyorum modası geciyo diye pek birşey aldırmadım ne gerek var yıllarca bekleyecek falan nisanlanirsam dediğin gibi yap Cam çalışıp alırım. Çok da bisey tutmuyormuş sen bayağı uygun almışsın schafer iyi bir marka. Tencerelerinden memnun musun peki burdaki arkadaşlar tencereyi emsan hisar gibi tencere markalarından alın diyorlar çatal bıçak takimindan porselenlerinden memnunmusum? Ben parça parça her şeyin en kaliteli markasını alırım diye düşünüyordum ama bayağı tutuyo öyle olunca. Sen memnun san bende set halinde alirim schaferdan.Valla 2 sene önce yemek takımı 12 kişilik , çatal bıçak takımı 12 kişilik, tencere seti çaydanlık düdüklü filan var içinde , kahvaltı takımı ve günlük yatak örtüsünü 1500 tlye almıştım schaferin. şimdi en fazla 2000 küsürdür. 2 ay çalış hepsini alırsın tatlım.
Yok ya orta yol iyidir nasilsa eskimeyecek mi?Şuan bu işlerin içinde biri olarak orta halli alirsan kucuk ev aletleri dahil 12-15 bin gibi bi rakam tutar Herseyim tam olsun a kalite olsun dersende 20 bini geçer öyle söylim
şefır mefır karaca falan toplu çeyiz pakedi alıp riske girme derim illa içlerinden biri sıkıntılı çıkıyor elinde patlamasın ayrı ayrı al derim ve bernardo tabikiEvli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
yo hiçte öyle değil gayet güzel tencereleri. yepyeni duruyor . hiçbi sorunum olmadı şimdiye kadar 2 ay çalış hepsini alırsın cnmSağol canım. Bende öyle düşünüyorum modası geciyo diye pek birşey aldırmadım ne gerek var yıllarca bekleyecek falan nisanlanirsam dediğin gibi yap Cam çalışıp alırım. Çok da bisey tutmuyormuş sen bayağı uygun almışsın schafer iyi bir marka. Tencerelerinden memnun musun peki burdaki arkadaşlar tencereyi emsan hisar gibi tencere markalarından alın diyorlar çatal bıçak takimindan porselenlerinden memnunmusum? Ben parça parça her şeyin en kaliteli markasını alırım diye düşünüyordum ama bayağı tutuyo öyle olunca. Sen memnun san bende set halinde alirim schaferdan.
Tikabilla bişey sorucam neden fotilerin hep seksili şeylerBenim yemek takımım ve su setim Karaca, tencere ve kaşık çatal setlerim Aryıldız.. Hepsini ayrı ayrı aldım. Setlerden hoşlanmıyorum.
Çünkü seksilik iyidirTikabilla bişey sorucam neden fotilerin hep seksili şeyler
yok ben zaten gold olan takımlar hoşuma gitmiyo sade ve şık bir model aldım çok memnunum hepsinden.Henüz pas olmadı ama beğenmedim hiç..
birde sakın çatal kaşık takımını gold almayın.. emsandan aldım paslandı ve hala gönderemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?