- Konu Sahibi ekinzamani
-
maaşımın iki katı değil aylık taksitler o 5-6 senelik olan borçların bedeli 900 bin yaklaşıkMaaşınızın iki katı borç ne kadar olabilir en fazla 150bin falan, bunun için boşanan adam defolsun ya
Bak sen ya her şeye kadin yetişecek. Yetişemeyip zora düşecek pasamiz bunu öğrenince ayrilalim der ayrilsin daha iyi olurmerhaba arkadaşlar 13 senedir evliyim 3 çocuğum var en küçüğü 3 yaşında 5-6 senedir eşimden gizlemek zorunda kaldığım borçlarım var fazla miktar çalışıyorum kamu sektöründe memurum borçları ödeyemeyecek duruma geldiğimde artık bunu ağırlığı ve birşeyleri saklamanın da ağırlığı ile kocama bunu itiraf ettim. maaşımın 3 te birini eşime veriyordum geri kalanıyla da çocukların ihtiyaçları ayrıca eve alınacak market gibi harcamaları hep ben karşılıyorum eşimin de nadirdir eve birşey aldığı kendisi kendi kazandığıyla yatırım yapıyor zaten borç da bu yüzden oldu artan faizlere yenik düştüm maaşımın iki katı bocum var kredi nakit avans 5-6 senedir hep bu döngüyle idare ettim genellikle çocukların ihtiyaçları evin masrafı hep bana ait kocam sert tepki verdi haliyle güvenini fena kaybettim ayrılmak istiyor ben istemiyorum güvenini tekrar kazanmaya çalışıyorum çok çok pişmanım sizce sessiz kalıp bi süre geri çekilmelimiyim yoksa üzerine gidip ikna etmelimiyim
Bu yazdıklarınızı konunuza da ilave edin şu an açtığınız konunun bu haliyle adam sizi dolandırmış gibi duruyor ama konunun detayına inince durum başkabazı şeyleri daha açık yazayım o zaman pasiflik değil de ben biraz fazla abarttım alırken düşünemeden fazla açıldım çok kıyafet aldım çocuklara olsun eve olsun fazla harcadım yani yatırım kısmı ilede o ilgilendi çocukların üzerine ayrı ayrı birikim hesabı açtı eve alınacak gerekli büyük eşyaları o aldı ben karışmadım bunlara büyük demirbaşlar hep ona ait oldu mesela mutfağa dolap yaptırdı buzdolabı vs onlara hiç karışmadım bişey bozuldu o masraf etti arabamın büyük olan masraflarını hep o karşıladı burda sorun şuanki memur maaşıyla abartmadan yapılan harcamalarda bu borç birikmezdi ben hatalı olduğumu düşünüyorum
Sizin maaşınız üç aşağı beş yukarı belliyken eve giren çıkanı fark etmeyecek kadar kapatmış kendini, siz kendinizi suçlu hissedeceğinize kocanızın mahçup olması lazım.merhaba arkadaşlar 13 senedir evliyim 3 çocuğum var en küçüğü 3 yaşında 5-6 senedir eşimden gizlemek zorunda kaldığım borçlarım var fazla miktar çalışıyorum kamu sektöründe memurum borçları ödeyemeyecek duruma geldiğimde artık bunu ağırlığı ve birşeyleri saklamanın da ağırlığı ile kocama bunu itiraf ettim. maaşımın 3 te birini eşime veriyordum geri kalanıyla da çocukların ihtiyaçları ayrıca eve alınacak market gibi harcamaları hep ben karşılıyorum eşimin de nadirdir eve birşey aldığı kendisi kendi kazandığıyla yatırım yapıyor zaten borç da bu yüzden oldu artan faizlere yenik düştüm maaşımın iki katı bocum var kredi nakit avans 5-6 senedir hep bu döngüyle idare ettim genellikle çocukların ihtiyaçları evin masrafı hep bana ait kocam sert tepki verdi haliyle güvenini fena kaybettim ayrılmak istiyor ben istemiyorum güvenini tekrar kazanmaya çalışıyorum çok çok pişmanım sizce sessiz kalıp bi süre geri çekilmelimiyim yoksa üzerine gidip ikna etmelimiyim
Konu sahibinin diğer cevaplarını da okuyun benceSizin maaşınız üç aşağı beş yukarı belliyken eve giren çıkanı fark etmeyecek kadar kapatmış kendini, siz kendinizi suçlu hissedeceğinize kocanızın mahçup olması lazım.
Konu sahibinin diğer mesajlarını okuduğum için sildim. Sen haklısın.Arkadaşlar adam tahmin edememiş olabilir.
Büyük kalemler adamdaymış, konu sahibi yetişemiyorum dememiş, adam ne bilsin bir maaşın kıyafet ve mutfağa yetmeyeceğini.
Büyük kalemler dışında da bir şeyleri ödediği oluyormuş.
Konu sahibi de ses çıkarmayınca sorun yok dedi demek ki.
Ben olsam ben de yetişiyor derim aklıma başka bir şey gelmez.
Adam bekarlıktaki borcunu bile ödemiş, konu sahibinin yapacağı şey bütçe yönetiminden çekilmek.
Dur okuyayım.Konu sahibinin diğer cevaplarını da okuyun bence
güvenini kaybettim ama çok pişmanım ve o güveni geri kazanmak zorundayım çocuklarım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?