- 11 Şubat 2023
- 11.134
- En iyi cevaplar
- 2
- 26.081
- 528
- Konu Sahibi ekinzamani
-
Bunları niye başta söylemiyorsunuz , siz kendinize bile dürüst değilsiniz ki ! Yazdığıö yorumları sileyim .bazı şeyleri daha açık yazayım o zaman pasiflik değil de ben biraz fazla abarttım alırken düşünemeden fazla açıldım çok kıyafet aldım çocuklara olsun eve olsun fazla harcadım yani yatırım kısmı ilede o ilgilendi çocukların üzerine ayrı ayrı birikim hesabı açtı eve alınacak gerekli büyük eşyaları o aldı ben karışmadım bunlara büyük demirbaşlar hep ona ait oldu mesela mutfağa dolap yaptırdı buzdolabı vs onlara hiç karışmadım bişey bozuldu o masraf etti arabamın büyük olan masraflarını hep o karşıladı burda sorun şuanki memur maaşıyla abartmadan yapılan harcamalarda bu borç birikmezdi ben hatalı olduğumu düşünüyorum
Nasıl tahmin edemiyor ya bebek bezi 200 lira bir zıbın 100 lira bir kitap 500 lira bir markete adım atmak 1000lira dağdaki mağarada insansız yaşamıyorsa kocası ;" Hanım senin maaştan sana kalan 30-40 yetişiyor mu " Diye sormamak tamamen rahatlık. Ha max 150 binlik borç için bu sıkıntıya ben girmem, açıkça kocama söylerdim. Kocasının haklı olduğu tek konu guven kaybı yoksa ödenmeyecek para değil.
Bir daha yapmazsınız, çocuklar için de uygun bir davranış değil her istediklerini almak. Gerekirse terapi görürsünüz alışveriş bağımlılığı da ciddi bir sorun ama böyle boşanacak şekilde de değil.aynen benim alışveriş bağımlılığım bekarkende vardı bekarken olan borcumu hep o kapattı evliliğin ilk zamanlarında bunu söyledim o kadar tepki vermedi ta ki çocuk oluncaya kadar anlaşmamızdan dolayı alışverişi seven ben fazla abartmışım çocuklara hayır alamayız diyemedim
1milyon muDevamlı aynı şeyi yaşıyor adam. Bu ilk defa değil ki gerçekten pişman olduğuna inansın. Kocan gene de 3 çocuğuna sana kıyamaz büyük ihtimalle. Sen para kontrolü sağlayamadığını kabul et.
Kocan çocuklara hesap açsın biriktirsin dursun kıssın sen de çul çaputa nerdeyse bi milyon harca. Kesinlikle psikolojik tedavi şart. Üstüne kocan parayı yönetsin bence. Bi hesap da sana açsın biriktirsin sen dokunma.
Kadın neden söylemiyor yetişmiyor diye?Nasıl tahmin edemiyor ya bebek bezi 200 lira bir zıbın 100 lira bir kitap 500 lira bir markete adım atmak 1000lira dağdaki mağarada insansız yaşamıyorsa kocası ;" Hanım senin maaştan sana kalan 30-40 yetişiyor mu " Diye sormamak tamamen rahatlık. Ha max 150 binlik borç için bu sıkıntıya ben girmem, açıkça kocama söylerdim. Kocasının haklı olduğu tek konu guven kaybı yoksa ödenmeyecek para değil.
Evet yanlış anlamışım yorumumu sildim sonradan , kocam benden gizli boş beleş seylere 1milyon harcasa ben de büyük tepki verirdim.Aylik odemesi maasin 2 kati
Borc 900 binmis
Ve cogu faizdir, bir o kdr da aylik faiz odenmistir
Yoksa 150bin borc için kimse bu psikolojiye girip soylemez, 5 6 yildir boyleymis. Pandemiden bu yana neler degisti dusunsene
Okumamıştım ben diğer yorumları ,sildim zaten.ben 150 civarı sandım borcu 900 binmiş.Kadın neden söylemiyor yetişmiyor diye?
Bebek bezi masrafı var mı bilmiyorum, bende de 2 çocuk var, kıyafet masrafı atla deve değil.
Konu sahibi kendi diyor fazla fazla aldım diye.
Adam ne bilsin bi parça kıyafete 100 lira mı veriyor, 1000 lira mı?
Mutfak masrafı yüksek, ama orda da tahmin edememiş olabilir ya hu, kim biliyor şu an kalem kalem her şeyin fiyatını.
Kadının söylemede sorumluluğu yok da adamın anlamaması mı hata.
Evet yanlış anlamışım yorumumu sildim sonradan , kocam benden gizli boş beleş seylere 1milyon harcasa ben de büyük tepki verirdim.
İlginç ve üzücü.1 milyon olsa keske harcadigi, yarisi katlanmis faizdir. Belki 400 civari urun vardir oda belki.
Aldıkları da pahalı muhtemelen.O kadar kıyafeti nereye koyuyorsunuz? Eşiniz görünce anlamadı mı, çok para harcadığınızı?
Ben de öyle sanmıştım başta.Okumamıştım ben diğer yorumları ,sildim zaten.ben 150 civarı sandım borcu 900 binmiş.
Bu miktarı neden ilk mesaja yazmadiniz, boşu boşuna cevaplar yazıp zaman harcadık bir sürü üye.900 bin kadar bağımlılık eve giren den çok yani market vb yeme içme den ziyade kıyafet üzerine malesef ciddi boyutta bi kez oldu yıllar önce evliliğin ilk aylarında söyledim ve hemen kapattı borcu kapatmama destek oldu şimdi yine olunca hem de dibe vuracak kadar borcu borçla kapattım kızar diyede söyleyemedim çünkü iyi hali çok iyi ama sinirli hali çok şiddetli oluyor bu arada evin masraflarını çocukların üstü başı hep bende arabayı da o aldı bana mesela çok fazla harcama kalemi olan şeyleri de o yaptı güvenini kaybettim ama çok pişmanım ve o güveni geri kazanmak zorundayım çocuklarım için
Boş şeyler almış bir de hani bir araba, ev arsa, altın ,gümüş borcu olsa neyse.Ben de öyle sanmıştım başta.
Benim bulunduğum şehirde de 3 arsa parası. Arsalar da öyle küçük bir şey değil bu arada.Bu miktarı neden ilk mesaja yazmadiniz, boşu boşuna cevaplar yazıp zaman harcadık bir sürü üye.
Terapi alacağınızı söyleyin ve alın, normal değil sizin alışveriş bağımlılığınız. 900bine Ege'de hobi bahçeleri var ya, yatırımlık toprak, ben olsam bende çileden çıkardım.
Max 2 sene giyecekler ondan sonra çöp. Resmen çöpe yatırım.Boş şeyler almış bir de hani bir araba, ev arsa, altın ,gümüş borcu olsa neyse.
Geçen gün sosyete pazarında parçası 50 liradan 5 takım aldım oglana bu yaz giyer, yeter.zaten lekesi çıkmıyorMax 2 sene giyecekler ondan sonra çöp. Resmen çöpe yatırım.
YTD dhdjdjddje
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?