evli üç çocuklu anne

Bunları niye başta söylemiyorsunuz , siz kendinize bile dürüst değilsiniz ki ! Yazdığıö yorumları sileyim .

Aylik odemesi maasin 2 kati
Borc 900 binmis
Ve cogu faizdir, bir o kdr da aylik faiz odenmistir
Yoksa 150bin borc için kimse bu psikolojiye girip soylemez, 5 6 yildir boyleymis. Pandemiden bu yana neler degisti dusunsene

Bir daha yapmazsınız, çocuklar için de uygun bir davranış değil her istediklerini almak. Gerekirse terapi görürsünüz alışveriş bağımlılığı da ciddi bir sorun ama böyle boşanacak şekilde de değil.

1milyon mu maaşımın 2 katı diyince 150 falan sandım. 1 milyon gizli borç mu olur ya yuh !

O kadar kıyafeti nereye koyuyorsunuz? Eşiniz görünce anlamadı mı, çok para harcadığınızı?

Kadın neden söylemiyor yetişmiyor diye?

Bebek bezi masrafı var mı bilmiyorum, bende de 2 çocuk var, kıyafet masrafı atla deve değil.

Konu sahibi kendi diyor fazla fazla aldım diye.

Adam ne bilsin bi parça kıyafete 100 lira mı veriyor, 1000 lira mı?

Mutfak masrafı yüksek, ama orda da tahmin edememiş olabilir ya hu, kim biliyor şu an kalem kalem her şeyin fiyatını.

Kadının söylemede sorumluluğu yok da adamın anlamaması mı hata.

Aylik odemesi maasin 2 kati
Borc 900 binmis
Ve cogu faizdir, bir o kdr da aylik faiz odenmistir
Yoksa 150bin borc için kimse bu psikolojiye girip soylemez, 5 6 yildir boyleymis. Pandemiden bu yana neler degisti dusunsene
Evet yanlış anlamışım yorumumu sildim sonradan , kocam benden gizli boş beleş seylere 1milyon harcasa ben de büyük tepki verirdim.

Okumamıştım ben diğer yorumları ,sildim zaten.ben 150 civarı sandım borcu 900 binmiş.

O kadar kıyafeti nereye koyuyorsunuz? Eşiniz görünce anlamadı mı, çok para harcadığınızı?
Aldıkları da pahalı muhtemelen.

3binlik gömleğin o paraya olduğunu benim eşim anlamaz açıkçası, tahmin et desem 500 mü bin mi der.

2 maaşa yakın bir borç ödenir, kaç katı yatırımı olmuştur eşinizin şimdiye. Böyle şeyleri açıkça neden konuşmuyorsunuz. Geçimi de üstlenmemeliydiniz bu denli. Hadi öyle iş paylaşımı yaptınız diyelim sıkışınca söylemeliydiniz. Bu ay daha az yatırıma ayır hatta bana vermen gerek diye.
Düzenleme: 900 bin de fazlaymış. Nasıl güven kazanırsınız hiç bilmiyorum. Eşiniz tüm maaşınızı istemek gibi bir hamle de bulunabilir.

Bu miktarı neden ilk mesaja yazmadiniz, boşu boşuna cevaplar yazıp zaman harcadık bir sürü üye.

Terapi alacağınızı söyleyin ve alın, normal değil sizin alışveriş bağımlılığınız. 900bine Ege'de hobi bahçeleri var ya, yatırımlık toprak, ben olsam bende çileden çıkardım.

Benim bulunduğum şehirde de 3 arsa parası. Arsalar da öyle küçük bir şey değil bu arada.
Tam çıldırmalık yemin ederim. Boşa giden 900bin

Ortalama ɓir memur maaşının üçte ikisiyle üç çocuk, market ve kendi giderlerinizi karşılayamazsınız. Alışveriş bağımlısı olmasanız bile 5 kişilik bir ailenin market, gıda masrafı zaten ciddi bir rakam tutar. Çocukların ihtiyaçları ve sizin masraflarının da derken başta yanlış bir paylaşım yapmışsınız.
Üstüne siz fazla alışveriş yapan biriyseniz ki öyleymişsiniz durumun yıllar içinde buraya gelmesi çok anormal değil.
Eşinizin de sizin alışveriş konusundaki zaafını bilip hiç hesap kitap kontrol etmemesi de yanlış geldi bana. Siz ailesiniz belli aralıklarla kimde ne var ne yok diye konuşmuyor musunuz?
Keşke ilk açılmada eşinizle paylaşsaymışsınız. Şimdi tek başınıza suçlu olmuşsunuz.

Max 2 sene giyecekler ondan sonra çöp. Resmen çöpe yatırım.
YTD dhdjdjddje
Geçen gün sosyete pazarında parçası 50 liradan 5 takım aldım oglana bu yaz giyer, yeter.zaten lekesi çıkmıyor benim arkadaşım da var konu sahibi gibi 3 yaş bebesine özel marka tasarım kıyafetler alıyor çocuk parkta çamur banyosu yapıyor tek çalışan eşi ve kiracı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…