- 24 Kasım 2014
- 809
- 1.925
- 313
- 38
- Konu Sahibi ekinzamani
-
çocukları da her şeye evet demeye alıştırmışsınız, borçların ödenmesi sürecinde en çok onlar zorlanacak.diğerleri 9 erkek olan kız olan 12 yaşında
eşim sinirli iyi hali çok iyi gerçekten ama sinirlenince ne olacaksa olsun der ağzına geleni söyler fevri davranır keser atarHer ne olursa olsun suclu gibi davranilacak bir durum yok. Cunku bu kumar borcu vs degil.
Calisiyorum, cocuklarima ve aileme harcadim. Sana bastan soylemeyerek hata yaptim belki ama herkes hata yapabilir . Cozumu var senbunhun icin bosaniyorsan gule gule o zaman derim
Derdiniz bağımlılık konusundaysa, kendimi tutamıyorum lazım olsun olmasın alıyorum diyorsanız bir süre kartlarınızı eşinize verin. Ama para konusunda hırs yapmış adamlar maalesef acımasız oluyor. Arabamı aldı değil ailemize araba aldı. Siz çocukları otobüse dolmuşa bindirip kendiniz arabayla gitmiyorsunuz değil mi? Ne dese ne söylese susup yutmuşsunuz. Biraz sizin de sesiniz çıksın. Siz de çalışıyorsunuz eve para getiriyors
Evet sonradan gördüm,çok yüksekmiş...konu sahibi boşanmayı kabul etme eşinin bunu sindirip yumuşamasını bekle sessizceBorç 900 binmiş
Ama hayır demesini de bileceksinizişin içinde çocuklar oldumu onların istekleri hayır diyemiyordum nasılsa öderim diye banka faizleri katlanınca beni de bitirdi
Tamam da market ihtiyaçları memur maaşıyla karşılanır yetmezse normal şartlarda istersin eşinden ama faiz dediğine göre sen alışveriş yapmak için tekrar tekrar kredi çekmişsin. Benim bu ay ekstrem fazla geldi sana maaşın üçte birini gonderemeyecegim demek zor değil ama ona hiçbir şey olmamış gibi davranıp düzenli olarak aynı miktarı gönderiyorsun. Yani burada bi gariplik var yine de alışveriş bağımlılığı masum duruyor başka biri olsa aklına farklı şeyler de gelir kusura bakmahayır tabiki 5 kişilik ailenin market ihtiyaçları da dahil bunları ben karşılıyorum genelde eşimin de katkısı olduğu şeyler oluyor mesela arabamın ağır masrafı vardı o ödedi o zamanlar maaşlarımız düşüktü birden arttığı dönemde değildik o dönemde yapılıp ödenemeyince ihtiyaçların artmasıyla olan borç ve çoğunluğu faizden oldu malesef
malesef öyle oluyormuş verilince sürekli istiyorlarAma hayır demesini de bileceksiniz
Çoçuklar yok ne demek bilmeli.
Sonra hiç başa çıkamazsınız.
DOKUZZYÜZBİİİİİİNHem her şey sizde hem de pohpohluyirsunuz bu adamı,fazla yüz vermişsiniz.. Parayı sizden çok seviyoruz..Olsa olsa 150 bindir borç,bu miktar için boşanıyorsa defolsun bence
Yani bu çocuklar en fazla ne istemis olabilir. Elbise mi istedi? Gidip bi elbiseye 10 bin vereceğinize 500 tl de verebilirsiniz. Yani cocuk istedi ama siz gidip en pahalisini almişsiniz demek ki.kızım 3 oğlum 9 diğer kızım 12
evet aynen bunu diyemedim işte bi iki senelik değildi bu borç 6-7 senelik bir sene faizlere gitti hepTamam da market ihtiyaçları memur maaşıyla karşılanır yetmezse normal şartlarda istersin eşinden ama faiz dediğine göre sen alışveriş yapmak için tekrar tekrar kredi çekmişsin. Benim bu ay ekstrem fazla geldi sana maaşın üçte birini gonderemeyecegim demek zor değil ama ona hiçbir şey olmamış gibi davranıp düzenli olarak aynı miktarı gönderiyorsun. Yani burada bi gariplik var yine de alışveriş bağımlılığı masum duruyor başka biri olsa aklına farklı şeyler de gelir kusura bakma
pahalı değil üç çocuk olunca zaten herşey çok pahalı ve gittim uygun diye bi kaç beden büyük daha aldım öderim diyeYani bu çocuklar en fazla ne istemis olabilir. Elbise mi istedi? Gidip bi elbiseye 10 bin vereceğinize 500 tl de verebilirsiniz. Yani cocuk istedi ama siz gidip en pahalisini almişsiniz demek ki.
Pardonda sonra ki mesajlarinizi okuyunca hakliymis esiniz.Yani esini haksiz gibi gostermissin ilk mesajinda . 900 bin borcu esinden habersiz yaparsan, kumar borcundan cok farki yok.200 e kadar max idare edilir. Simdi maas kartini verde affetsin seni. Sonra da bosa calis dureşim sinirli iyi hali çok iyi gerçekten ama sinirlenince ne olacaksa olsun der ağzına geleni söyler fevri davranır keser atar
Kesinlikle aradaki yorumları görmeniz lazım. Çoğunluğu kıyafete olmak üzere toplam 900binmiş borçAdam kendi kendine yatırım yapıyor,eve gram fayda sağlamıyorsa siz evi geçindirmek için borçlandıysanız,yani borcunuzun sebebi kumardır,kıyafettir,estetiktir,lüks harcamadır değil ise bence adamı boşamak isteyen siz olmalıydınız. Ben konuyu mu yanlış anladım acaba? Sadece ilk mesajı okuyarak yazdım,aralardakileri görmedim
DOKUZZYÜZBİİİİİİN
Pardonda sonra ki mesajlarinizi okuyunca hakliymis esiniz.Yani esini haksiz gibi gostermissin ilk mesajinda . 900 bin borcu esinden habersiz yaparsan, kumar borcundan cok farki yok.200 e kadar max idare edilir. Simdi maas kartini verde affetsin seni. Sonra da bosa calis dur
hayır eve harcıyor ama yeme içme çocukların üstü başı onlara harcamıyor bunların dışında ektra bişey çıktı onu ödüyor arabamın ağır masrafı vardı bunu o ödedi mesela mutfağa dolap yaptırdık bunu o karşıladı ama düzenli olarak market işini genellikle ben gördüm çocuklara ayrı ayrı birikim hesabı açtırdı daha çok ileriye dönük harcamaları o yaptıAdam kendi kendine yatırım yapıyor,eve gram fayda sağlamıyorsa siz evi geçindirmek için borçlandıysanız,yani borcunuzun sebebi kumardır,kıyafettir,estetiktir,lüks harcamadır değil ise bence adamı boşamak isteyen siz olmalıydınız. Ben konuyu mu yanlış anladım acaba? Sadece ilk mesajı okuyarak yazdım,aralardakileri görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?