evli üç çocuklu anne

Bosanin falan diye sizi gaza getirenlere aldanmayın. Zaten ortada çeviremediğiniz bir meblağ borç var. Maddi kontrolünüz de zayifmiş. Bir de boşanirsaniz Nafakaya rağmen tam batarsınız. Bunun farkında olup bunu 5-6 yıl saklamak. Daha neler duyacağız? Nasıl dayandınız bu borç stresine?

Eşinizin yaptığı yatırımlarla bu borcun kapanma şansı var mi? Ya da arabanızı satın borcu kapatın eşinize de maddi konularda daha dikkatli olacağınızı ve isterse bu konuda uzman desteği almak istediğinizi belirtin. Bu destek gerektiren bir sorun bence. Umarım en kısa sürede sorununuzu çözersiniz ve bu evlilik bitmez.

bu kadar değildiki son bisenedir mahvetti beni ödeyemediğim her ay mahvoldum

Faizler çok yüksek bari ailenize söyleseydiniz ailenizden borç isteme şansınız yok

evet var ama benim yüzümden bunları elden çıkarması gerekecek ama asıl sorun güven onu kaybettim o yüzden ayrılmayı düşünüyor

evet var ama benim yüzümden bunları elden çıkarması gerekecek ama asıl sorun güven onu kaybettim o yüzden ayrılmayı düşünüyor
Siz bu güveni kazanmak istiyosanız bi kere oldu bi daha olmaz lafları ile yapamazsınız. Önüne tedavi dahil bi plan koyacaksınız. Parayı çar çur ediyosunuz, para yönetimini eşinize verin. İçinde belli bi miktar alın makul olacak miktarda. Nasıl ki kumar bi bağımlılıksa ve burda çatır çatır kocanı boşa deniyorsa sizinkide bunun benzeri.
Görmemişler gibi davranmayın,kendinizi geliştirin bu konudada

Yanlış anlamayın ama bazen böyle kadınlar o kpss sınavını nasıl kazanıp kamuya atanıp memur oluyor aklım almıyor. konu gerçek olamayacak kadar saçma. olmamalı yani. kamera şakası gibi bi konu. bu konunun açıklaması okudum memur oldum ayaklarım üzerinde duruyorum veeeee bir asalak ile evliyim ve o asalak elimden gidecek diye ödüm kopuyor.

işte öyle değil dediğiniz gibi öyle olsa korkmazdım

Maaşının hepsini alıp parayı tamamen yönetmek için boşanma blöfü yapıyor,yatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…