- 9 Mayıs 2025
- 46
- 53
- 3
- 37
- Konu Sahibi ekinzamani
-
Faizler çok yüksek bari ailenize söyleseydiniz ailenizden borç isteme şansınız yok
bu kadar değildiki son bisenedir mahvetti beni ödeyemediğim her ay mahvoldumBosanin falan diye sizi gaza getirenlere aldanmayın. Zaten ortada çeviremediğiniz bir meblağ borç var. Maddi kontrolünüz de zayifmiş. Bir de boşanirsaniz Nafakaya rağmen tam batarsınız. Bunun farkında olup bunu 5-6 yıl saklamak. Daha neler duyacağız? Nasıl dayandınız bu borç stresine?
Buna rağmen alışverişe devam mı ettiniz pekibu kadar değildiki son bisenedir mahvetti beni ödeyemediğim her ay mahvoldum
evetAbartmadan mı abartarak mı? Hangisi? Üç çocuk için masraf zaten çok tutar yemesi içmesi kırtasiyesi kıyafeti
malesef çok da olmasa aldım hayır diyemedim çocuklaraBuna rağmen alışverişe devam mı ettiniz peki
Faizler çok yüksek bari ailenize söyleseydiniz ailenizden borç isteme şansınız yok
evet var ama benim yüzümden bunları elden çıkarması gerekecek ama asıl sorun güven onu kaybettim o yüzden ayrılmayı düşünüyorEşinizin yaptığı yatırımlarla bu borcun kapanma şansı var mi? Ya da arabanızı satın borcu kapatın eşinize de maddi konularda daha dikkatli olacağınızı ve isterse bu konuda uzman desteği almak istediğinizi belirtin. Bu destek gerektiren bir sorun bence. Umarım en kısa sürede sorununuzu çözersiniz ve bu evlilik bitmez.
değil tabiki evin yiyecek içecek masrafı çocukların da dahil900 bin sadece kıyafet için falansa Allah akıl fikir versin.
Siz bu güveni kazanmak istiyosanız bi kere oldu bi daha olmaz lafları ile yapamazsınız. Önüne tedavi dahil bi plan koyacaksınız. Parayı çar çur ediyosunuz, para yönetimini eşinize verin. İçinde belli bi miktar alın makul olacak miktarda. Nasıl ki kumar bi bağımlılıksa ve burda çatır çatır kocanı boşa deniyorsa sizinkide bunun benzeri.evet var ama benim yüzümden bunları elden çıkarması gerekecek ama asıl sorun güven onu kaybettim o yüzden ayrılmayı düşünüyor
13 senedir çalışıyorum ama evin masraflarına hep dahildimKaç senedir çalışıyorsunuz ?
lcw defacto lüks markalar değilAlışverişi hangi markalardan yapıyordunuz?
Yanlış anlamayın ama bazen böyle kadınlar o kpss sınavını nasıl kazanıp kamuya atanıp memur oluyor aklım almıyor. konu gerçek olamayacak kadar saçma. olmamalı yani. kamera şakası gibi bi konu. bu konunun açıklaması okudum memur oldum ayaklarım üzerinde duruyorum veeeee bir asalak ile evliyim ve o asalak elimden gidecek diye ödüm kopuyor.merhaba arkadaşlar 13 senedir evliyim 3 çocuğum var en küçüğü 3 yaşında 5-6 senedir eşimden gizlemek zorunda kaldığım borçlarım var fazla miktar çalışıyorum kamu sektöründe memurum borçları ödeyemeyecek duruma geldiğimde artık bunu ağırlığı ve birşeyleri saklamanın da ağırlığı ile kocama bunu itiraf ettim. maaşımın 3 te birini eşime veriyordum geri kalanıyla da çocukların ihtiyaçları ayrıca eve alınacak market gibi harcamaları hep ben karşılıyorum eşimin de nadirdir eve birşey aldığı kendisi kendi kazandığıyla yatırım yapıyor zaten borç da bu yüzden oldu artan faizlere yenik düştüm maaşımın iki katı bocum var kredi nakit avans 5-6 senedir hep bu döngüyle idare ettim genellikle çocukların ihtiyaçları evin masrafı hep bana ait kocam sert tepki verdi haliyle güvenini fena kaybettim ayrılmak istiyor ben istemiyorum güvenini tekrar kazanmaya çalışıyorum çok çok pişmanım sizce sessiz kalıp bi süre geri çekilmelimiyim yoksa üzerine gidip ikna etmelimiyim
işte öyle değil dediğiniz gibi öyle olsa korkmazdımYanlış anlamayın ama bazen böyle kadınlar o kpss sınavını nasıl kazanıp kamuya atanıp memur oluyor aklım almıyor. konu gerçek olamayacak kadar saçma. olmamalı yani. kamera şakası gibi bi konu. bu konunun açıklaması okudum memur oldum ayaklarım üzerinde duruyorum veeeee bir asalak ile evliyim ve o asalak elimden gidecek diye ödüm kopuyor.
Maaşının hepsini alıp parayı tamamen yönetmek için boşanma blöfü yapıyor,yatmayın.merhaba arkadaşlar 13 senedir evliyim 3 çocuğum var en küçüğü 3 yaşında 5-6 senedir eşimden gizlemek zorunda kaldığım borçlarım var fazla miktar çalışıyorum kamu sektöründe memurum borçları ödeyemeyecek duruma geldiğimde artık bunu ağırlığı ve birşeyleri saklamanın da ağırlığı ile kocama bunu itiraf ettim. maaşımın 3 te birini eşime veriyordum geri kalanıyla da çocukların ihtiyaçları ayrıca eve alınacak market gibi harcamaları hep ben karşılıyorum eşimin de nadirdir eve birşey aldığı kendisi kendi kazandığıyla yatırım yapıyor zaten borç da bu yüzden oldu artan faizlere yenik düştüm maaşımın iki katı bocum var kredi nakit avans 5-6 senedir hep bu döngüyle idare ettim genellikle çocukların ihtiyaçları evin masrafı hep bana ait kocam sert tepki verdi haliyle güvenini fena kaybettim ayrılmak istiyor ben istemiyorum güvenini tekrar kazanmaya çalışıyorum çok çok pişmanım sizce sessiz kalıp bi süre geri çekilmelimiyim yoksa üzerine gidip ikna etmelimiyim
beni bu sıkıntıdan uykusuz gecelerden iştahımın kapanmasından kurtaracaksa yapsın ayrıca o kadar gaddar değilMaaşının hepsini alıp parayı tamamen yönetmek için boşanma blöfü yapıyor,yatmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?