Evli ve 2. çocuğuna hamile!

aldatan kişinin cinsiyeti ne olursa olsun medeni hali şerefsizdir bu söze katılıyorum

alo fetva hatti yine devrede..

bu ise dogru demiyorum yanlis anlasilmasin da neyse simdi ceza almayayim..

Yazdığım şeyler Kuran ayetleri ve hadislerdir arkadaşım.Ben uydurmuyorum.
Bunun fetva hattı ile ne alakası var.Biz doğru bildiğimizi anlatmak zorundayız.Böyle düşünceler yüzünden bozuk toplum oluyoruz.Doğruyu görüyor biliyor ama biri dile getirince dalga geçecek durum arıyoruz.Ne diyebilirim.Allah kimseyi şaşırtmasın.

Son düzenleme:
işyerime gelen bir kadın var sürekli
kadın sizin anlattıgınızdan da beter
kadın 2 cocuk sahibi 2 kız, ve gecen geldi
3.bebege hamileymiş

hayırlı olsun dedik
kocası böbürlenerek diyorki erkek doğarsa bu sefer kırk gün kurban kesicem diyor
zavallı diyorum bu adama
daha erkek cocuk derdinde

sen önce namusuna sahip cık sonra erkek cocuk düşün
sen erkeksin de ne oluyor diyesi geliyor insanın

o sırada işyerinde ki herkes acıyarak baktı adama
herkes kadının nasıl biri olduğunu biliyor bir kocası birsey demiyor

aynen bu kadında 30 yasında ve gezdiği erkekler 20-22 yasında
midesiz
Allah şaşırtmasın

Evet canım dini konular yasak, hep tartışma çıkıyor diye yasaklandı :26: Sen yenisin sanırım dikkat et, ceza yiyebiliyorsun :26:

Aa haklısınız hatırladım şimdi o bayanı ben de, hatta ikisini de hatta eski sevgilisiyle konuşan falan vardı.

Temize niye çıksın canım ben savunmuyorum ki onu :44: Anladım sinirlenilecek bir şey de ben yaptırmadım ki ikisine de bunları :44: Bir daha da kimseye derdini sormam, etmem ya resmen ağırlık gibi insanın içinde birikiyor ben yaşım gereği kaldıramıyorum böyle tuhaf yalan rüzgarı gibi işleri, ilk defa da yakınımda duyuyorum böyle bir olayı ama anlatılanlara bakılırsa baya varmış bunlar hayatın içinde. Zaten çok da umrumda değil arkadaşım olmuş ya da olmamış bir kayıp gibi görmem kendisini.

Ya size abartıyorum gibi geliyor belki ama burası küçük bir yer, tatildeyim ve memleketimdeyim şu an. Duysanız tutucu, hiç böyle şeylerin yaşanmayacağı bir yer zannedersiniz. Üzüldüm sabaha karşı uykum kaçtı, oturdum düşündüm minicik bebeğin anne diyeceği, koynuna yatacağı kadının böyle bir şey yapmış olmasına. Yok ya hiç öyle bir riski alamam ben bu forumda baya vakit geçiriyorum, insanları oyalayıp debelendirmekle zevk alacak iq seviyesinin de üstünde olduğumu düşünüyorum Ama o gaye olayını ben de sabah gördüm, 4 farklı nickle apayrı tuhaf tuhaf konular Neyse, yani ben kısacası çok etkilendim bu olaydan, ağzımı açsam suç, açmasam suç, umarım kadınla ve o çocukla bir daha hiç karşılaşmam

Son düzenleme:

İnsanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler...

artık hiçbir şey beni şaşırtmıyor geçen sene o kadar çok kötü olay yaşadım gördüm duydum ki hayata bakış açım değişti
inan hiç kimse dışardan görüldüğü gibi değil kadınlar daha yoldan çıkmış ben bu kanıya vardım

eninde sonunda ortaya çıkar bu tür şeyler
şimdi olmasa ilerde tekrar yapar o kadın ve bi şekilde yakalanır

sen burda yazılanları o arkadaşına da göster bence
onun hakkında ne düşündüğümüzü anlasın da utansın biraz
gerçi onda utanma duygusu yoktur ama neyse

Arkadaşım tamam da forum kuralları gereğince dini muhabbet yasak.

Hani kendi demiş ya pişmanım cart curt diye.
Ondan diyorum pişmansın diye temize mi çıktın yani diye.
Baştan yapmayaydın demi ama.
Ben de çok etkilenirim bu tür konulardan :26:

Eşimin bir akrabası var.Çocuk 18 yaşından 23 yaşına kadar evli 3 çocuklu yaşı da 34 olan bir kadınla görüşmüş.
Kadının evine gidip gelmiş.
En son kadın hamile kalmış.Çocuk inanmamış.Dna yapmışlar.Gerçekten çocuktan çıkmış bebek.
Bunlar Ankaraya kaçacaklarken çocuk ruhsatı evde unutuyor.Eve geri dönüyor.
Ama tüm akrabalar evde malum.
Çocuk eşyalarını felan toplamış annesigil uyuyunca apar topar çıkmış evden.
Babası arabanın sesine kalkıyor.
Zaten dedikodu vardı mahallede de.Anlıyorlar hemen.
Neyse çocuk eve dönünce birdaha salmıyorlar çocuğu.
Kadın da evine dönüyor.Kocası affediyor kadını.
Bebek de kadında kalıyor.
Çocukta şuan başkasıyla evli .

Ben de bu olayı duyduğum gün çok etkilenmiştim.:26:

adam nasıl affetmiş ya
böyle birşeyi nasıl kaldırabilir bir erkek aklım almıyo :44:

adam nasıl affetmiş ya
kaldıran var canım bende her erkek böyle bir durumda asar keser biçer boşar sanıyordum ama kabullenen kaç erkek gördüm.diyorum ya artık hiçbir şey bana tuhaf gelmiyor
Allah hepimizin sonunu hayır etsin edepsizlik arsızlık almış başını gidiyor ne yazık ki

adam nasıl affetmiş ya

Adam demelerine göre iç güveysi gibi bişeymiş.
Kadının ailesi bakıyormuş adama.
Annesi babası yokmuş.Evlenene kadar evli ablasının yanında kalmış.
Çok sessiz biriymiş.İçine kapanık felan deniliyor.
O mahalleden de taşınmışlar.
Kadınn anne babası da hayatta yani.
Bebeğe de çoğu zaman annesi bakıyormuş..
Mide yönünden baya genişler işte.

böyle şeyleri duyunca şok oluyorum
nasıl insanlar var bu hayatta aklım almıyor bu nasıl bir vicdansızlıktır.
bu aralar müge anlıyı izliyorumda kayıplar filan aranıyor cinayetler oluyor çoğunun altından mutlaka bir pislik çıkıyor
yok o onun karısıylaymış sonra onu bırakıp diğerine gitmiş sonra bir diğerine derken böyle sürüp gidiyor
bunlarada insan deniyorsa biz neyiz o zaman: 44:

Çocuğa göstermeyi geçtim şimdi geri adım atıyor zaten :26:
Geçen gün söylediklerime inanmadın değil mi diye mesaj attı
İnanmamam mı gerekiyordu dedim
Sarhoştum, kafam iyiydi öyle saçmaladım yazdım işte kafadan şaka yapmak istedim ama toparlayamadım dedi
Şimdi yemiş gibi mi yapayım kızlar bana biraz korktu gibi geliyor birine dersem diye açıkçası yemedim kim sarhoşken bile böyle şaka yapar niye durduk yere böyle bir hikaye uydurur ki :26:

yalan söylüyo tabiki
o an sarhoşken bi cesaret gelmiş söylemiş
şimdi de korktu
ben olsam inanmadığımı belli ederdim
ama bi taraftan da belalı bi tip değildir inş
sen beni ilgilendirmiyo senin pisliklerin de
bidaha beni böyle şeylere ortak etme de

Kadindan üstün oldugu icin erkegin elinin kiri oluyor, nikahi düsüyor sadece. Ha bir de bu dünyada hic ceza eziyet falan cekmiyor. Hatta yasi kücük cahil savunmasiz kizlari bastan cikartip cikartip atsin bir kenara. Ama kadin bu dünyada taslana taslana, kafasi gözü patlayarak kan izdirap icinde öldürülüyor. Erkek de yeni maceralara yelken aciyor. Ne olacak canim kadin mi yok, bu geberirse baska kadinla yaparim yapacagimi.

İyi ki medeni kanunlarimiz var.

Konu sahibi ben sizin yerinizde olsam bu arkadasim bana böyle birsey anlattigi zaman asagilanmis hissederdim. Bir erkek arkadas, annesine veya abla-kizkardesine anlatamayacagi bir konuyu bana da anlatamaz. Samimi oldugum bir akrabam veya erkek kardesim disinda bir erkek benimle bu tarz bir konuyu konusamaz. Olur da size yine bu konuyu acmaya kalkarsa kusura bakma bu tarz muhabbetlerden hoslanmiyorum. Git baskasiyla konus deyin. Aldatmayi asna fisneyi aklina koymus bir kadin veya adami kimse engelleyemez. Ayrica yasi geregi belki de biraz abartiyordur ya da hayal kuruyordur. Kadin evli, cocugu var, ikinciye hamile, bu gencin askindan kendini zaptedemiyor ve devamli ariyor. Arsiz ayarsiz kadin olur ama bu kadar olmaz diye düsünüyorum.

Biraz aklin varsa ozaman adama "Ben zaten inanmamistim, öyle sey olurmu hic. Ama yinede rahatsiz oldum..." gibi bir cümle kur ve o sansinki, sen bu duruma kizdin kirildinda ondan onla iltibatini kesiyorsun bundan sonra, yani tabii merhaba merhaba belki ama yinede eskisi gibi olmuyacagin icin. Salaga yatmak herzaman iyidir.

Sonra dolayli yoldan ortaya cikar, Allah korusun Cinayet bile olur adam karisina birsey yapar, senden bilirler, aman aman derim...

İcinde kötülük ve ahlaksizlik olan insanlari inanc sistemiyle cezalandiramayiz diye düsünüyorum. S. Arabistan da 5 yasindaki kizinin bekaretinden süphelenip tecavüz eden, ardindan öldürene kadar döven din görevlisini okuduk hepimiz. Ayni sekilde diger dine mensup erkek din görevlileri tarafindan yüzlerce binlerce erkek cocugunun cinsel taciz ve istismara ugradiginin haberi neredeyse her hafta her ay cikiyor gazetelerde. Gözlemledigim kadariyla bosanma veya aldatma gibi konularda taraflarin ilk düsündügü para kaybi. Aldattigimi ispatlarsa dünyanin tazminatini öderim, nafaka alamam veya aldatilirsam nafaka ödemem diye düsünüyor insanlar. İkinci sirada cocuklarinin velayeti geliyor akillarina. Ücüncü olarak itibarlarini düsünüyorlar. Elalem, millet ailem duyarsa ne der diye. Malesef Allah'in yasakladigi ve günah oldugu gercegi listenin alt siralarinda. Sizinle dini acidan polemige girmek amaciyla yazmadim yanlis anlamayin beni. Zina sucunun yaptirimi dinimizdeki gibi uygulanmiyor. Bu nedenle bu insanlarin fiziksel olarak kaybetmekten korkacaklari bir durum yok. Zaten inanci kuvvetli olan ve Allah'tan-günah islemekten korkan biri hic bu islere kalkismaz.

Belki kızacaksınız ama , o kadının kocası da inşallah onu aldatır o zaman görür nasıl bir şey olduğunu Böyle diyorum sonra kendime kızıyorum. Yahu o çocukların ne suçu günahı var

herkes kurana gore yasamak zorunda degil ama.. kurana gore hayatini yonlendirmeyen insanlar da ahlaksiz olmak zorunda degiller. lutfen din ile genel ahlak kurallarini ayirmayi becerelim once..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…