alo fetva hatti yine devrede..
bu ise dogru demiyorum yanlis anlasilmasin da neyse simdi ceza almayayim..
Burada dini konular konuşmak yasakmı ki canım.Olay sadece toplum boyutunda değil dini ve ahlaki boyutta.Bizler Müslümanız(elhamdülillah)bize düşen görev dinimizin emrettiği gibi yaşamak ve dinimizin emrettiklerini çok daha fazla insana ulaştırmak.Ama kimseyi yaşantısından bulunduğu durumdan dolayı yadırgayarak aşağılayarak değil tabiki.
Bu tip insnalar gerçekten kendini Allaha ve İslama adamış insanlara çamur gibi yapışıp kalıyor.İşte o zaman, ne çıkarsa kapalılardan çıkıyor,zaten bu dünya kapalılar yüzünden erken kıyamete gidiyor gibi çirkin sözlerle itham ediliyor maruz bırakılıyorlar.Allah herkese hakkıyla yaşamak nasip etsin.Sonuçta burası fani dünya ve inanan için bir ebed ahiret var.
Kadını erkeği yok karaktersiz olan bireyler yapıyor işte
Erkekleri çok duyduk bu forumda ama kadın da yapınca çok etkilendim vs. demişsiniz de
Buraya gelip evliyim ama ustaya aşığım, o da evli ikimizde boşansak mı ne yapsak diye dahiyane konu açan kadıncıklar da oldu
Ha şimdi arkadaşın pişman diye temize mi çıktı.
Hiç de bile
En az kadın kadar suçlu
Yok onunla olduğu sürece kocasıyla yatmıyormuş da bilmem ne.
Martaval okumuş sana.
Hem kocasyla yatmıyorsa bu çocuk kimden o zaman.
Arkadaşından da olabilir.
Geçen buraya bir arkadaş konu açmıştı.
Bir arkadaşı varmış.Kadın evli 2 çocuğu var.
Bebeği hastanede yatarken kadın diğer odada erkek hemşireyle ....
Sonra erkek hemşireden ayrılmış.
Hastanenin güvenlik görevlisiyle başlamış.
Şimdi güvenlikçiden bir tane çocuk istiyormuş.
Düşün bunun adı da "kadın".Bunu adı da "anne".Bunun adı da "İNSAN" oluyor!
Bu nasıl annelik kardeşim.İnsan o evladının suratına bakarken utanır da yerin dibine girer.
Sevmiyorsanız boşanın.
İnsanlıktan çıkmayın.
Konu sahibi ne alaka şimdi?
Bu delikanlı neden anlattı sana bunları ?
Hayır maksat neydi.
Hayat kötülerle dolu diyip bir örnek vermedi heralde.
Sen en iyisi çıkar bunu arkadaşlıktan.
Böyle bir insan arkadaş olmuş nee olmamış ne Allah aşkına !
Evli çocuklu kadınla beraber olan aşk (!) yaşayan adam adam değildir kaldı ki arkadaş olsun.
o kadar paranoyak oldum ki konu sahibinin önceki konularına baktım şimdi
bu sahte çıksa çıldırıırım heralde o gayenin şok oldum konusunun da sahte çıkmasından sonra
neyse ki aktif bi üye konu sahibi o yüzden yazıcam
benim anlamadığım bu çocuk size neden bu sırrı anlattı
ne gereği varmış
insan normalde korkmaz mı birine söyler kocasının kulağına gider diye
mesela kardeşimin arkadaşının abisi bi kaç ay önce en yakın arkadaşını öldürmüş hapse girmiş karısına göz koydu diye
adam karısının suçu yok diye biliyomuş ama mahkeme sürecinde ortaya çıkmış kadının da aldattığı hamile üstelik kadın da
15 yıl yatacak şimdi adam
kocası duyduğu an arkadaşının sonu pek iyi olmayabilir
işyerime gelen bir kadın var sürekli
kadın sizin anlattıgınızdan da beter
kadın 2 cocuk sahibi 2 kız, ve gecen geldi
3.bebege hamileymiş
hayırlı olsun dedik
kocası böbürlenerek diyorki erkek doğarsa bu sefer kırk gün kurban kesicem diyor
zavallı diyorum bu adama
daha erkek cocuk derdinde
sen önce namusuna sahip cık sonra erkek cocuk düşün
sen erkeksin de ne oluyor diyesi geliyor insanın
o sırada işyerinde ki herkes acıyarak baktı adama
herkes kadının nasıl biri olduğunu biliyor bir kocası birsey demiyor
aynen bu kadında 30 yasında ve gezdiği erkekler 20-22 yasında
midesiz
Allah şaşırtmasın
Yazdığım şeyler Kuran ayetleri ve hadislerdir arkadaşım.Ben uydurmuyorum.
Bunun fetva hattı ile ne alakası var.Biz doğru bildiğimizi anlatmak zorundayız.Böyle düşünceler yüzünden bozuk toplum oluyoruz.Doğruyu görüyor biliyor ama biri dile getirince dalga geçecek durum arıyoruz.Ne diyebilirim.Allah kimseyi şaşırtmasın.
Temize niye çıksın canım ben savunmuyorum ki onu :44: Anladım sinirlenilecek bir şey de ben yaptırmadım ki ikisine de bunları :44: Bir daha da kimseye derdini sormam, etmem ya resmen ağırlık gibi insanın içinde birikiyor ben yaşım gereği kaldıramıyorum böyle tuhaf yalan rüzgarı gibi işleri, ilk defa da yakınımda duyuyorum böyle bir olayı ama anlatılanlara bakılırsa baya varmış bunlar hayatın içinde. Zaten çok da umrumda değil arkadaşım olmuş ya da olmamış bir kayıp gibi görmem kendisini.
Ya size abartıyorum gibi geliyor belki ama burası küçük bir yer, tatildeyim ve memleketimdeyim şu an. Duysanız tutucu, hiç böyle şeylerin yaşanmayacağı bir yer zannedersiniz. Üzüldüm sabaha karşı uykum kaçtı, oturdum düşündüm minicik bebeğin anne diyeceği, koynuna yatacağı kadının böyle bir şey yapmış olmasına. Yok ya hiç öyle bir riski alamam ben bu forumda baya vakit geçiriyorum, insanları oyalayıp debelendirmekle zevk alacak iq seviyesinin de üstünde olduğumu düşünüyorumAma o gaye olayını ben de sabah gördüm, 4 farklı nickle apayrı tuhaf tuhaf konular Neyse, yani ben kısacası çok etkilendim bu olaydan, ağzımı açsam suç, açmasam suç, umarım kadınla ve o çocukla bir daha hiç karşılaşmam
Arkadaşım tamam da forum kuralları gereğince dini muhabbet yasak.
Hani kendi demiş ya pişmanım cart curt diye.
Ondan diyorum pişmansın diye temize mi çıktın yani diye.
Baştan yapmayaydın demi ama.
Ben de çok etkilenirim bu tür konulardan :26:
Eşimin bir akrabası var.Çocuk 18 yaşından 23 yaşına kadar evli 3 çocuklu yaşı da 34 olan bir kadınla görüşmüş.
Kadının evine gidip gelmiş.
En son kadın hamile kalmış.Çocuk inanmamış.Dna yapmışlar.Gerçekten çocuktan çıkmış bebek.
Bunlar Ankaraya kaçacaklarken çocuk ruhsatı evde unutuyor.Eve geri dönüyor.
Ama tüm akrabalar evde malum.
Çocuk eşyalarını felan toplamış annesigil uyuyunca apar topar çıkmış evden.
Babası arabanın sesine kalkıyor.
Zaten dedikodu vardı mahallede de.Anlıyorlar hemen.
Neyse çocuk eve dönünce birdaha salmıyorlar çocuğu.
Kadın da evine dönüyor.Kocası affediyor kadını.
Bebek de kadında kalıyor.
Çocukta şuan başkasıyla evli .
Ben de bu olayı duyduğum gün çok etkilenmiştim.:26:
kaldıran var canım bende her erkek böyle bir durumda asar keser biçer boşar sanıyordum ama kabullenen kaç erkek gördüm.diyorum ya artık hiçbir şey bana tuhaf gelmiyoradam nasıl affetmiş ya
böyle birşeyi nasıl kaldırabilir bir erkek aklım almıyo :44:
adam nasıl affetmiş ya
böyle birşeyi nasıl kaldırabilir bir erkek aklım almıyo :44:
eninde sonunda ortaya çıkar bu tür şeyler
şimdi olmasa ilerde tekrar yapar o kadın ve bi şekilde yakalanır
sen burda yazılanları o arkadaşına da göster bence
onun hakkında ne düşündüğümüzü anlasın da utansın biraz
gerçi onda utanma duygusu yoktur ama neyse
Çocuğa göstermeyi geçtim şimdi geri adım atıyor zaten :26:
Geçen gün söylediklerime inanmadın değil mi diye mesaj attı
İnanmamam mı gerekiyordu dedim
Sarhoştum, kafam iyiydi öyle saçmaladım yazdım işte kafadan şaka yapmak istedim ama toparlayamadım dedi
Şimdi yemiş gibi mi yapayım kızlar bana biraz korktu gibi geliyor birine dersem diye açıkçası yemedim kim sarhoşken bile böyle şaka yapar niye durduk yere böyle bir hikaye uydurur ki :26:
Çocuğa göstermeyi geçtim şimdi geri adım atıyor zaten :26:
Geçen gün söylediklerime inanmadın değil mi diye mesaj attı
İnanmamam mı gerekiyordu dedim
Sarhoştum, kafam iyiydi öyle saçmaladım yazdım işte kafadan şaka yapmak istedim ama toparlayamadım dedi
Şimdi yemiş gibi mi yapayım kızlar bana biraz korktu gibi geliyor birine dersem diye açıkçası yemedim kim sarhoşken bile böyle şaka yapar niye durduk yere böyle bir hikaye uydurur ki :26:
Bunun fetva hattı ile ne alakası var.Biz doğru bildiğimizi anlatmak zorundayız.Böyle düşünceler yüzünden bozuk toplum oluyoruz.Doğruyu görüyor biliyor ama biri dile getirince dalga geçecek durum arıyoruz.Ne diyebilirim.Allah kimseyi şaşırtmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?