Evli ve 2. çocuğuna hamile!

Olurmu olur bir bakmışsın kadın buraya üye olmuş

Canım anlatmayım dedim ama ben böyle bir duruma iki kez şahit oldum.Kadın zengin alımlımı güzelmi değil.1.55 boyunda kilolu 2 çocuk annesi biri.(böylelerine annelik etiketi çok bile.Ama Rabbim layık görmüş anne olmuş)Ama kocası bir dediğini iki etmiyor bazen haftada bin lira bazende saatte bin lira harcayan biri.Nette orda burda bişey görsün anında alan getirten bir tip.Kocasının demirçelik fabrikası var.Sürücü kursları,çimento fabrikası ve benzin istasyonu.Hani bu para nereden geliyor demeyin.Ama kadın çulsuz bir sürücü kursu şubesi sahibine aşık.Adam desen kanser hastası (asla yadırgamıyor hastalığına laf etmiyorum)biri resmi diğeri imam nikahlı iki eşi var.Bununlada dost hayatı yaşıyor.Allah hidayet versin kadın ne buluyor ondan bilmiyorum ama ŞEYTAN işte insanı esiri etmesin yeterki günahlar balla sunulur malesef.
Bir diğeri 2 yıl bir yerde sekreterlik yaptyım,gördüğüm olay sonucunda anında işten ayrıldım.Kadın ben yaşlarda(allah benden bizden uzak etsin)bir kızı var bazen gelir görürdüm.Birgün patronum bana para verdi ne eksiğimiz varsa alın ve ....arkadaşının yanına gidin benim misafirlerşm gelecek ben sizi ararım o zaman gelrsiniz dedi.Tamam deyip çıktım.Alışverişi yaptım arkadaşımın yanına gittim 2 saat bekledim aramadı.İşten yarım saat sonra çıkacağım.Unutkanlığı vardı adamın.
Arkadaşıma sanırım .....bey beni aramayı unuttu ben en iyisi gideyim zaten yarım saate işten çıkacağım gideyimde ben aramadıysam 2 saattir sen neden gelmedin demesin deyip gittim.İşyerinin anahtarı vardı bende gittim kapı kapalı.Sanırım patron gitmiş deyip kapıyı açtım açmaz olaydım.Arada sırada gördüğüm kadın tam karşımda çırılçıplak elinde sigara,patronum don gömlek tuvaletten elinde sigara ile çıktı.Kadın beni görünce pantolonunu üzerine aldı,patronum kapıyı kapattı.Ben o arada çantamı alıp anahtarı masaya bırakıp resmen kaçtım.Elim ayağım titriyor arkadaşımın yanına zor attım kendimi.O kadın 15 dk sonra benim orada lacağımı tahmin ederek yanıma geldi.Beni çağırdı ne kadar itiraz etsemde bir köşeye çekip
-Ne olur bundna kimseye bahsetme,eşim benimle alakadar olmuyor kızım kaç gündür hasta ne doktora götürüyor ne ilaç alıyor ne para veriyor.mecburdum dedi.
Tek laf etmedim edemedim oysa çok şey vardı içimde ban dese vermezmiydim o parayı,kızımın sağlık karnesi ile götürmezmiydim doktora.Ben yapardım ben öyle bir insanım işte.
Sadece Bir daha yapma sakın kızının yüzüne bakarken utanmak istemiyorsan yapma diyebildim.

Çok şey var anlatılacak canım.Anlatmak istediğim sadece senin yakınında değil heryerde var bu insanlar.
10 yıllık dostluğumu bitirdim ben ve arkadaşım dediğim insanı tanıyamamaktan dolayı kızdım kendime.
Kadının kocası 1 yıldır yurt dışında,tövbe estağfirullah azgınlğı başına vurmuş olmalıki birgün bana şöyle çok güveneceğim birileri çıksa karşıma 2 erkek 2 kadın grup se..s yapmak isterim dedi.Beynimde vurulmuşa döndüm.Bunu bana diyebiliyorsa bana teklifde ediyordur dedim kendi kendime ve ona arkadaşlığımız burda biter eşini bekleyemeyen birinden bana dost asla olmaz dedim.Hoş eşide onu aldatırmış netten ordan burdan bulduğu kadınlarla yurt dışında falan birliktelikleri olsa bunu karısına anlatırmış.
Şimdi eşim çocuklarım ve ailem.Birde sayılı 2-3 arkadaşımdan ibaret çevrem.Asla konu komşu evine gitmem,okulda tanıştığım bayanlarla sadece okulda görüşürüm ne evime davet ederim nede giderim.Çünkü toplum ahlakı bozuklarla dolu ve bunun ne zaman gelip sizi bulacağınızı bilmediğiniz için uzak durmak en mantıklısı.

Burada dini konular konuşmak yasakmı ki canım.Olay sadece toplum boyutunda değil dini ve ahlaki boyutta.Bizler Müslümanız(elhamdülillah)bize düşen görev dinimizin emrettiği gibi yaşamak ve dinimizin emrettiklerini çok daha fazla insana ulaştırmak.Ama kimseyi yaşantısından bulunduğu durumdan dolayı yadırgayarak aşağılayarak değil tabiki.
Bu tip insnalar gerçekten kendini Allaha ve İslama adamış insanlara çamur gibi yapışıp kalıyor.İşte o zaman, ne çıkarsa kapalılardan çıkıyor,zaten bu dünya kapalılar yüzünden erken kıyamete gidiyor gibi çirkin sözlerle itham ediliyor maruz bırakılıyorlar.Allah herkese hakkıyla yaşamak nasip etsin.Sonuçta burası fani dünya ve inanan için bir ebed ahiret var.

alo fetva hatti yine devrede..

bu ise dogru demiyorum yanlis anlasilmasin da neyse simdi ceza almayayim..

Aldatmak ne kadına ne erkeğe has bişey, insanın insan olmasıyla alakalı. Bu tarz insanların ne ilki ne de sonu var. Dünya var olduğu sürece bunlarda yaşanacak malesef.

hayretle baktıgın okadın kadar erkek arkadasına da hayret etmelısın
suan pişman olması hatayı tamır etmıyor
evlı bır kadınla aşk yaşamayı dusunebılecek kadar neyse sonu gelmesın cümlemin daha iyi....

Su testisi su yolunda kırılır.

Erkekler yapa yapa kadınlarında ruhlarına işledi bu.
Bu ahlaksızlık sadece erkeklerle sınırlı kalmazdı zaten, kalmadı da!!

öyle yaratıklar var maalesef çocuğundan bile utanmayan kadına ne desen boş
benim anlamadığım bunlar nasıl yakalanmıyo ya bi de tanınmış zengin bi aile diyosun
aklım hayalim almıyo ya ceraete bak
kocası öğrense katil bile olabilir
en çok o masum çocuklara üzüldüm böyle bi anneyi hiç bir çocuk haketmez

o arkadaşın olacak şeref yoksununun ne işi varmış o kadınla
yok pişmanın istemiyorumlar birşey ifade etmiyo gez toz istediğini yap sonra pişmanım
çocuğu görmüşte vicdanı sızlamış ben onda vicdan filan olduğunu düşünmüyorum işini bitirmiştir bırakmıştır
oldu o adamın o çocuğun günahı ne
valla ben çok inanırım kesinlikle başkasına ne haksızlık ettiyse
evlenince çok daha beteri onun başına gelecek

ay hakikaten bı kısma ben de çok güldüm
evli erkekler sevgililerine der ya boşanmak üzereyim iki yabancı gibiyiz mecburen aynı evde yaşıyoruz
ben seni seviyorum seninle evlenicem diye bizim saftirik kızlar da inanıverir
bu da o saftirik kızların erkek versiyonu işte
kendini avutsun bakalım eşiyle olmuyomuşmuş
araları çok kötü olsa ikinci çocuk ta olmaz dı zaten hiç mi kafası çalışmıyo
kadın keklemiş resmen bi de gurur yapıyo kacasıyla olmadı diye
sanki onun gibi evli ve çocuklu kadınla ilişkiye giren birinde gurur şeref haysiyet varmış gibi

ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum..

hadi kadın öyle de senin bu arkadaşın nasıl bi adam? evli ve çocuğu olan bir kadınla nasıl birlikte oluyor?o kadın her gece kocasının yanında uyurken ki ( birlikte olmaması imkansız) bütün bunları nasıl kabul ediyor arkadaşın.tiksindim..

kusura bakma ama kadın kadar arkadaşın da midesizmiş!

ve bence böyle bir erkekle uzak-yakın ilişkin olmasın,arkadaşlığını bitir.

neler varyaa nefret ediyorumm böyle şeyleri duydukça ilişkiler aşklar sevgiler hep bi pislik üzerine çıkar üzerine olmaya basladı ya. kimsede namus ahlak kalmamıŞ. neler duyuoruz okuyoruz Alahm bizleri eşlerimizi ve çocuklarımızı korusun böylelerinden

Kadını erkeği yok karaktersiz olan bireyler yapıyor işte
Erkekleri çok duyduk bu forumda ama kadın da yapınca çok etkilendim vs. demişsiniz de
Buraya gelip evliyim ama ustaya aşığım, o da evli ikimizde boşansak mı ne yapsak diye dahiyane konu açan kadıncıklar da oldu

Allah kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın. şaşıranları ıslah etsin inşallah. ben yinede büyük konuşmuyorum. yarın ne yaşayacağımız bell değil hiçbirimizin. tek diyeceğim bu işte Allah hiçkimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.

Bence tek yapman gereken o arkadaşından uzak durman...Ne malum arkadaşının o kadını karalamadığı...Diyelim ki doğru belkide ikinci çocuk kendisinindir...

Allah böyle insanların ne mal olduklarını herkese göstersin ki Allahtan korkmuyorlar bari insanlardan utansınlar.gizli kapaklı kaldıkça azıyorlar

çocuklar kimden kadının kocasından mı eşinden mi?........ben :26:anlamadım:44::44:
kimseye güven kalmadı valla bu devirde

Son düzenleme:
Bu sabah Uğur Arslan tv de süper bir söz söyledi. Erkek aldattı mı ilk eşi kadın aldattı mı en son eşi duyarmış. Çünkü erkek benim karım namusludur hayatta yapmaz o benim çocuğumun annesi kutsal yapamaz dermiş. Erkekse eşini sevse bile aldatırmış hemde aldatırken çocuğunu karısını aklının ucundan bile geçirmez vicdanını rahatlatmak içinse eve geldiğinde karısına hep iyi davranırmış. Neler duyucaz yarabbim ar perdesi yırtılmış anlattığınız kadının.

inşallah 2. çocuk arkadaşından değildir,yazık ben çocuğa acıdım.madem sevmiyosun eşini neden yapıyosunki of of..

Ha şimdi arkadaşın pişman diye temize mi çıktı.
Hiç de bile
En az kadın kadar suçlu
Yok onunla olduğu sürece kocasıyla yatmıyormuş da bilmem ne.
Martaval okumuş sana.
Hem kocasyla yatmıyorsa bu çocuk kimden o zaman.
Arkadaşından da olabilir.

Geçen buraya bir arkadaş konu açmıştı.
Bir arkadaşı varmış.Kadın evli 2 çocuğu var.
Bebeği hastanede yatarken kadın diğer odada erkek hemşireyle ....
Sonra erkek hemşireden ayrılmış.
Hastanenin güvenlik görevlisiyle başlamış.
Şimdi güvenlikçiden bir tane çocuk istiyormuş.

Düşün bunun adı da "kadın".Bunu adı da "anne".Bunun adı da "İNSAN" oluyor!
Bu nasıl annelik kardeşim.İnsan o evladının suratına bakarken utanır da yerin dibine girer.
Sevmiyorsanız boşanın.
İnsanlıktan çıkmayın.

Konu sahibi ne alaka şimdi?
Bu delikanlı neden anlattı sana bunları ?
Hayır maksat neydi.
Hayat kötülerle dolu diyip bir örnek vermedi heralde.

Sen en iyisi çıkar bunu arkadaşlıktan.
Böyle bir insan arkadaş olmuş nee olmamış ne Allah aşkına !

Evli çocuklu kadınla beraber olan aşk (!) yaşayan adam adam değildir kaldı ki arkadaş olsun.

o kadar paranoyak oldum ki konu sahibinin önceki konularına baktım şimdi
bu sahte çıksa çıldırıırım heralde o gayenin şok oldum konusunun da sahte çıkmasından sonra

neyse ki aktif bi üye konu sahibi o yüzden yazıcam

benim anlamadığım bu çocuk size neden bu sırrı anlattı
ne gereği varmış
insan normalde korkmaz mı birine söyler kocasının kulağına gider diye
mesela kardeşimin arkadaşının abisi bi kaç ay önce en yakın arkadaşını öldürmüş hapse girmiş karısına göz koydu diye
adam karısının suçu yok diye biliyomuş ama mahkeme sürecinde ortaya çıkmış kadının da aldattığı hamile üstelik kadın da
15 yıl yatacak şimdi adam

kocası duyduğu an arkadaşının sonu pek iyi olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…