Olurmu olur bir bakmışsın kadın buraya üye olmuş
Kendimi suçlu hissettiğim şeylere baktım da bir bunun yanında küçücük minicik kaldı insanlar neler yapıyormuş dedim :26: O kızın da üstündeki baskıdan işte herkes kendi seçimlerini kendi yapmalı sen kapan kapan diye baskı yapsan da içinde yoksa kızın her haltı yer insan bu yani bir yerde arzularına yenik düşer tabi düşmek isterse düşerKekleyecek birini bulur nasılsa kapalıyım, namusluyum, temizim diye öyle kapalılara inanamıyorum ya bir şeyi yapacaksan hakkıyla yap madem altı şort üstü başörtülü gördüm ya bir tuhaf yani Allaha yakın olacaklarını da sanmıyorum şu saatten sonra onların neyse dini konuya kayacak gibi hissettim ceza yemeyelim şimdi :26:
Bu ne ilk nede son olacak.Çok merakım olmasada komşum bir gazete alır bazen bizim kömürlüğe yakayım diye atar.Kimi zaman açar okurum.Aladatan kadınların hikayeleri vardır bir sayfasında.Uzak değiliz böyle şeylere.Bu yaşanılan ne ilk nede son(son olması en büyük dileğim aslında)
Allah hidayet versin doğru yolu göstersin.Bu dünyanın öbür tarafını unutanlara Kuranı Kerimde tokat gibi cevaplar var.Yazık Rabbim bir an önce bu ve bu tip kadın ve erkeleri doğru yola çevirsin inşallah.
17:32 - Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.
24:3 - Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır.
Zinaya yaklaşmayın! O; hayâsızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur. İsra 32
Erkek ve Kadın ; Nikah kıyılıp evlendikten sonra kocasının nikahında iken; yabancı (kocasından başka) bir erkekle zina ederlerse .....
1- Nikah bağı kopar.
2- Erkek ben razıyım , karımı affettim, bir daha yapmayacak vs diyerek evli kalmaya devem etmek istese de evli kalamaz.
Kadının zina yapması aradaki tüm bağı koparmıştır. Çünkü kadın namustur. Erkek üstün kılınmış ve talak yetkisi de kocadadır. Eğer zina anının 4 şahidi yoksa cezası ahirete kalır ve erkek istemesede boşanmış olurlar, nikah düşer. Şahidler mevcut ise hadlerin uygulabildiği İslam devletinde kadın recm edilir.
Arkadasin demisya benle sevgiliyken kocasiyla birlikte olmuyordu diye, benim cok komigime gitti acikcasi.
Evli oldugu hergün onla yataga girdigi adamlami birlikte olmuyormus kadin? Ama sevgilisiyle kacamak yapiyormus? Tövbe yarabbim ya.
Yok Yoktur bu dünyada tabii.
Bence sen onlari birakta senin niye böyle bir arkadasin var ve neden sana bu tarz seyler anlatiyor diye bir düsün. Böyle insanlardan uzak durmalisin bence, yarin birgünde baska bir evli kadina asik oldum der onuda anlatir ballandira ballandira, suc ortagi oluyorsun resmen.
Kızlar dün bir erkek arkadaşım bana bir şey anlattı. Ağzım açık kaldı, ne diyeceğimi bilmiyorum ya. Biriyle paylaşmazsam içimde tutmaktan zehirleneceğim böyle bir yükü. Kimseye de anlatamam. Üstelik kadını da tanıyorum, yaşadığımız yerde tanınan bir aileler ve çok zenginler. Hiç dışardan öyle biri gibi görünmüyor, karnı burnunda kadının ya aynı mahallede oturuyoruz
1 yıl önce evli bir kadınla ilişkim oldu dedi. Hem de çocuğu var kadının. Benimleyken eşiyle olmadı hiç ama çocuğuyla karşılaşınca yapamadım, yürütemedim dedi. Ve şu an bu kadın 2. çocuğuna hamile eşinden. Ve bu arkadaşımı arıyormuş hala seni seviyorum bilmem ne diye. Allahım duyunca çok kötü oldum. Belki sana mı dert oldu diyeceksiniz ama çok etkileniyorum böyle şeylerden. Erkeklerin böyle ahlaksızlıklara karıştığını çok duyduk bu forumda ama çocuğu olan bir bayan nasıl gidip de evliyken biriyle böyle bir şey yapar üstüne ikinciye hamile kalır üstüne hamileyken bile arayıp seni istiyorum der
Arkadaşım çok pişmanım hayır diyorum artık diyor ama Allahım sen akıl fikir ver
Arkadaşım 22 yaşında kadın da 28.
Çok kötü hissettim evdeki küçücük çocuğun günahı ne, o adamcağızın günahı ne, o doğacak bebeğin günahı ne ki böyle bir aileye doğuyor
Ben çok etkilenirim böyle şeylerden ve kimseye anlatma dedi arkadaşım, gerçekten de anlatamam ama bir yük gibi gelmeye başladı ve gözlerim doldu kendimi çok kötü hissettim o kadının karnındaki bebek adına, çocuğu, eşi adına
Sanki toplum çok ahlaklıymış, ahlak bekçisiymiş gibi düşünüyoruz herkesi ama neler yaşıyor insanlar ya düşününce imkansız gibi geliyor bir kadının böyle bir şey yapmasıYazık, çok yazık
Kızlar dün bir erkek arkadaşım bana bir şey anlattı. Ağzım açık kaldı, ne diyeceğimi bilmiyorum ya. Biriyle paylaşmazsam içimde tutmaktan zehirleneceğim böyle bir yükü. Kimseye de anlatamam. Üstelik kadını da tanıyorum, yaşadığımız yerde tanınan bir aileler ve çok zenginler. Hiç dışardan öyle biri gibi görünmüyor, karnı burnunda kadının ya aynı mahallede oturuyoruz
1 yıl önce evli bir kadınla ilişkim oldu dedi. Hem de çocuğu var kadının. Benimleyken eşiyle olmadı hiç ama çocuğuyla karşılaşınca yapamadım, yürütemedim dedi. Ve şu an bu kadın 2. çocuğuna hamile eşinden. Ve bu arkadaşımı arıyormuş hala seni seviyorum bilmem ne diye. Allahım duyunca çok kötü oldum. Belki sana mı dert oldu diyeceksiniz ama çok etkileniyorum böyle şeylerden. Erkeklerin böyle ahlaksızlıklara karıştığını çok duyduk bu forumda ama çocuğu olan bir bayan nasıl gidip de evliyken biriyle böyle bir şey yapar üstüne ikinciye hamile kalır üstüne hamileyken bile arayıp seni istiyorum der
Arkadaşım çok pişmanım hayır diyorum artık diyor ama Allahım sen akıl fikir ver
Arkadaşım 22 yaşında kadın da 28.
Çok kötü hissettim evdeki küçücük çocuğun günahı ne, o adamcağızın günahı ne, o doğacak bebeğin günahı ne ki böyle bir aileye doğuyor
Ben çok etkilenirim böyle şeylerden ve kimseye anlatma dedi arkadaşım, gerçekten de anlatamam ama bir yük gibi gelmeye başladı ve gözlerim doldu kendimi çok kötü hissettim o kadının karnındaki bebek adına, çocuğu, eşi adına
Sanki toplum çok ahlaklıymış, ahlak bekçisiymiş gibi düşünüyoruz herkesi ama neler yaşıyor insanlar ya düşününce imkansız gibi geliyor bir kadının böyle bir şey yapmasıYazık, çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?