- Konu Sahibi melekangel
rica ederim canım benim,tek derdin temizlik olsun be..mutluluklar diliyorum size..
ıcım rahatladı valla ya.aynen tek dert temızlık olsun tesekkur ederım bende sana mutluluklar dılerım cnm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım benim,tek derdin temizlik olsun be..mutluluklar diliyorum size..
benim 3 aylık bebişim var.kendi işyerim var sabah onu yanıma alıyorum direk işe ev darmadağın bırakıyorum umrumdada değil,akşam sekize kadar mesaim eşim işten geliyor benim işyerine uğruyor bebişi toparlayıp vs derken eve gelmek askaşm 9u buluyor.eve gelince bebişi atıyorum babasına sadece çöpleri toplayıp bulaşıklar makinaya çamaşırlar makinaya..hooop biraz el süpürgesiyle üstü körü alıp yemek ısıtıyorum.derken bebiş zırlıyor benim yemek yemem 11 felen buluyor.sonra bebişi yatırıyomm çamaşırlar çıkmış ass,eşimde kapları velen bulaşık makinasında çıkarıyor.pazar günü yemek günü 3 4 çeşit yapıp dolaba atıyorum.haftada bir 2 gün dışardan yiyoruz.ctesi akşamı elimi bişeye sürmem dinleniyorum.penceler vala biryıl önce silmiştim:)))ama yapacak birşey yok vakit yetmiyor.günde 4 5 saat uyuyorum..koş koş koş.arada bebğin banyosu yok kontrolu vssss off off ev hanımı olsaydım keşke
yani kısacası ben kimseye takmam o bunu diyecek felen umrumda olmaz benim evime gelende iş yapar.arkadaşlarım kaynanam görümcem hangisi gelirse gelsin onlarada iş yaptırmış gibi oluyorum.gündüz evde olmayınca bende kalıyorlarsa yapıyorlar çok mutlu oluyorum vala eve giidnce..hergün gelsinler ayooolll
ıcım rahatladı valla ya.aynen tek dert temızlık olsun tesekkur ederım bende sana mutluluklar dılerım cnm.
ben görümcene çoookkk sinir oldum
cnm yeni evlisin bak ama nasıl alıştırırsan öyle gider. saygısızlık yap demiyorum ama görümcene sizin ailenize müdahale edip laf söylemesine izin verme.
Çok biliyorsa haftada bir gün gelip annesinin evini temizlesin.ama yoookkk sen gelinsin ya hem çalışacaksın hem temiz olacaksın hem güler yüzlü olup herkse hizmet edeceksin ve gık demeyeceksin
Valla cnm öyle mutfak dolaplarını, mobilya içlerini,camları falan sürekli silmek zorunda değilsin.
Şimdilik yemek yapıyormuş.yemekten sonra hemen makineye yerleştirirsin. haftada 1 yeter ama kalabalaık olduğu için 2 defa süpürge açarsın( hafta içi).yorulacaksın biliyorum ama şöyle bir toz alırsın bir de.
Duş almadan önce banyoyu şöyle bir elden geçirirsin.
Kendini çok kasıp ayrıntılara takılma. ayrıntılı temizliği ayda 1 falan yaparsın.makine değilsin yaa.. zaten çalışıyorsun.( cumartesileri izin alırsan süper olur. cumartesi tüm işini halledersin)
Pazar günlerini de eşine ayır. gezin dolaşın. ne yaparsan yap kimseyi memnun edemezsin.bu günler geçip gidiyor. dolayısıyla yaşın da geçiyor.sonradan ilk yıllarınızda rahat rahat gezip dolaşamadığına çok pişman olursun ama daha temiz olsaydım daha düzenli olsaydım diye düşünüp pişman olmazsın![]()
bende normalde cok tıtız degılım hersey olması gerektıgı gıbı olsun dıyenlerdenım.bılmıyorum psıkolojık olarak belkıde boyle dusunuyorum.ama olayın ozu sukı ınanın kayınvalıde ıle yasamak zorrr.ıs yapmadı demesınler,surası tozlu soyle boyle demesınler dıye ugrasıyorsun.sonuc kendı kendını yıpratıyorsun.eger yazdıklarımı okuduysan gorumcem bana bardagı gozume sokar gıbı gosterene kadar rahattım elımden geldıgınce yapıyorum dıyordum ama o yaptıgı oyle dokunmus kı bana napacagımı sasırdım.o yuzden bugun bu baslıgı actım sızler sayesnde kendıme bı yontem uygularım dıe
Canım, senden önce ev pırıl pırıl bal dök yala kıvamında mıymış 7 gün 24 saat?
Neden bütün işi üstlenmen bekleniyor ki?!
canım onlar ne der diye düşünme
ne derlerse desinler
seni çok iyi anladım merak etme
ama sonuç şu ki
sende insansın ve kaç parçaya bölünebilirsin
kendini ezdirme
bak bende çalışıyorum
bir pazarım var ve oğlum var
cumartesi işten gelince hemen işlere girişiyorum
her yeri silip süpürüyorum
banyoları ovalıyorum
toz alıyorum
işlerimi bitiriyorum
pazarda anca oğlumla yemekle meşgul oluyorum
hafta içi iş yapmıyorum
anca akşamları küçük paşamla ilgileniyorum
ekstra durumlar oluyor tabi
dün akşam ütü yaptım 1 saat
ama herşey dörtdörtlük mü hayır
olmuyor
ben saldım artık olduğu kadar
hafta bir sil süpür yeter diye düşünüyorum...
Kendine zulüm etme
bu hayat onu bunu düşünmeye yetmeyecek kadar kısa
sen kendine bak....
Yıpratma kendini
kimse beğenmesede olur yaptığın işi
rahat ol..
Ben de görümcene çok sinir oldum, ne o öyle askeri içtima mı yapıyormuş hatun... Senin yerinde olsam o an ben de bir şey diyemezdim ama içim içimi yerdi. Sonra da ilk görümceme misafirliğe gittiğim zaman içim soğusun diye onun yaptığının biraz daha kibar bir şeklini yapmaya gayret ederdim herhalde=) Temizliğe gelince boşver, takma filan demek isterdim ama olmuyor işte, ben birlikte oturmuyorum ama birisi geleceği zaman resmen elimde büyüteçle temizlik yapıyorum, kimseye fırsat çıkmasın diye. Bence ayda bir kadın alma konusunu eşinle hallet, sonuçta çalışıyorsun, para kazanıyorsun, senin de bir söz hakkın olmalı bu konuda.
Evinde sadece eşin ve sen olsan bir düzenin planın programın olurda kayınpederin ve kayınvalidenle zor bir düzen oturtman.Allah yardımcın olsun.
ben ne yazıkki yetişemiyorum....
kadın alıcam eve artık öyle karar verdim
canım cok tesekkur ederım dusuncelerını yazdıgın ıcın.belkı bende ayrı evde olsaydım bır baskasına boyle yap derdım kesınlıkle
ama ıste ınsan buyuklerın yanında olunca tabıkıde her seyı ınce ayrıntısına kadar dusunmeye calısıyor.acaba mı dermıkı kafandan bu cumleler gıtmıyor.ama bnm bu ınce dusuncemlede hayat gecmez o yuzden saldım cayıra mevlam kayıra dıceksın elınden gelenı yapıcaksın.begenmezlersede kendılerı bılır daha ıyısını yapsınlar o zmn dımı ama:)