evli ve çalısan bayanlar, herseye nasıl yetısıyorsunuz!

eşimle 5 yıldır evliyiz ve 3 yaşında bir oğlum var ben ilk tanıştığımızdan beri çok ateşli bir kadın değildimn hala da bana göre aynı tazrda devam ediyorum yani değişmedim ve tenime ilk ve tek dokunan kişi de eşim ama eşim ilk başlarda evliliğin ilk 3 ayı faslan benim bu halimi sorun etmiyordu ve ben ortalama haftada 2 defa sevişmeyi yeterli görüyorum zaten işim gereği nöbetli çalıştığımdan yorgun oluyorum neyse zamanla artık sadece cumartesi günleri sevişir olduk oğlumda cok zor büyüdü ve beni cok yordu sorun şu ki beni bu şekilde tanıyan ve kabullenen eşim artık tam bir azgın tekeye dönüştü ve şikayet ediyor sen soğuksun beni opmüyorsun hep altta sabit duruyorsun 30lu yaşlarda emekliler gibi haftada 1 sevişiyoruz hmen boşalmammı istemen beni kötü hisettiriyor gibi bir sürü şikayet ama bu zamana kadar aklı neredeydi nedne şikayet etmiyordu bence bir başka kadınla ki bunu kabul etmiyor birlikte oldu ve onda yaşadıklarını benden bekliyor benimse içimden gercekten bu zamana kadar hiç çılgınca sevişmek filmlerdeki gibi parçalamak gelmedi eşim istemese haftada bir de yapmam hiç hevesim yok sizce sorun bende mi her şeye ben mi yetişmek zorundayım

cnm bunlar aılevı ve cok ozel meselelerın.bu yazdıklarından anlıyorum bunalmıs gıbısın ama bu konuda bunla ılgılı acılmıs topıklerde var ondarda yazılanlara bakabılırsın.sana dıcem sadece sukı bıraz esını dınlemen.esınde haksız degıl hanı

Hep diyorum buyukler anlayisli olacak diye...
Annemin bi lafi vardir calisan kadin iki kat yorulur hem evde hem iste.. hakikaten cok dogru..
benim tavsiyem bir cok arkadasin dedigiyle ayni olacak.. siz kendi sisteminizi kurduktan sonra cok onemseyin kayinvalideyi, gorumceyi.. madem gecici bir sure ordasiniz idare edin ama bu surede de bir an evvel kendi evinize cikmak icin elinizden geleni yapin bence..
Ayrica alisamamaniz cok normal evlilik, is, es, kayinvalide, yeni ev, bir ton sorumluluk,,, Allah yardimciniz olsun.. ama sunu dicem hakkinizi da arayin.. size de yazik.. para da kazanan birisiniz.. kayinvalidem istemiyor diye yardimci kadin tutmam demeyin.. tutun,.. parasini da siz ya da esiniz verin.. haa baktiniz ki kayinvalideniz cok parsa gidiyor diye rahatsiz oluyor.. o zaman kizi da size el ativerecek bi zahmet..
kolay gelsin..

ben vitrini 3 yıldır ellemedim. ilk kurulduğu nasılsa öyle duruyo. zaten kapaklı kapalı duruyo içindekileri de kullanacağım zaman kullanıp makinede yıkayıp koyuyorum geri. zaten misafir geldiği yok. haliyle temiz kalıyo... :52: onunla mu uğraşıcam ikide mi :S yemek yapmaya üşeniyorum... çok üşengecim... :50:

Hep diyorum buyukler anlayisli olacak diye...
Annemin bi lafi vardir calisan kadin iki kat yorulur hem evde hem iste.. hakikaten cok dogru..
benim tavsiyem bir cok arkadasin dedigiyle ayni olacak.. siz kendi sisteminizi kurduktan sonra cok onemseyin kayinvalideyi, gorumceyi.. madem gecici bir sure ordasiniz idare edin ama bu surede de bir an evvel kendi evinize cikmak icin elinizden geleni yapin bence..
Ayrica alisamamaniz cok normal evlilik, is, es, kayinvalide, yeni ev, bir ton sorumluluk,,, Allah yardimciniz olsun.. ama sunu dicem hakkinizi da arayin.. size de yazik.. para da kazanan birisiniz.. kayinvalidem istemiyor diye yardimci kadin tutmam demeyin.. tutun,.. parasini da siz ya da esiniz verin.. haa baktiniz ki kayinvalideniz cok parsa gidiyor diye rahatsiz oluyor.. o zaman kizi da size el ativerecek bi zahmet..
kolay gelsin..

kırgunlık,mesafe olmasın ıstıyorsun sonucta yuzyuze bakıyorum her aksam.mantık su cnm evde gelın varsa ne gıdıcem o faydalanıyor ordan kıra odemıyorlar dıye dusnuyordur emınım gelır yemek yer tabaklarını makınaya bılem atmaz bende bısey demıyorum ıdare ıdare suanda.he dahada boyle yaparsa susmam bu sefer cıddı konusurum

ben vitrini 3 yıldır ellemedim. ilk kurulduğu nasılsa öyle duruyo. zaten kapaklı kapalı duruyo içindekileri de kullanacağım zaman kullanıp makinede yıkayıp koyuyorum geri. zaten misafir geldiği yok. haliyle temiz kalıyo... :52: onunla mu uğraşıcam ikide mi :S yemek yapmaya üşeniyorum... çok üşengecim... :50:

:) valla yapıncada temız kalmıyor kı cnm...ee napıyosun baska nasıl ev ıslerını vs yapıyorsun

selam kızlarr....

akşam yemek yaparken aklıma geldiniz valla:D

saat 6,30da çoçuğu aldım eve gittim yemek yap ye topla azda tv izledik bittigün

çok yoruldum gene yaa pofff:37:

selam kızlarr....

akşam yemek yaparken aklıma geldiniz valla:D

saat 6,30da çoçuğu aldım eve gittim yemek yap ye topla azda tv izledik bittigün

çok yoruldum gene yaa pofff:37:

selam cnm..yorulmadıgımız bır gun var mı yaw:)
bugun temızlık gunum benımde canım cıkacak gıbı ve ben uykusuzum 2,30 olsada ısten cıksam:37:

selam cnm..yorulmadıgımız bır gun var mı yaw:)
bugun temızlık gunum benımde canım cıkacak gıbı ve ben uykusuzum 2,30 olsada ısten cıksam:37:

aynn canım yok valla..

ben 6 da çıkıom valla gittikten sora yapcam işimi yemeğim var şükürr..
pazara bişiy kalmaması lazım.. çamaşırlarıda önceki akşam hallettim

ohh bu pazar rahat olmak istiom yaaaaaaaaaa:15:

aynn canım yok valla..

ben 6 da çıkıom valla gittikten sora yapcam işimi yemeğim var şükürr..
pazara bişiy kalmaması lazım.. çamaşırlarıda önceki akşam hallettim

ohh bu pazar rahat olmak istiom yaaaaaaaaaa:15:

kızlar cumartesı gunu gıttım kuafore kesımdı boyaydı derken eve gıtmem 8 buldu.ordan arakdasımızın nısanına gıttık,sonrası eglentısıne,,yanı kısaca perttık butun ısler pzara kaldı ve ben bugun cok yorgun,uykusuz bır haldeyım daha evdede kalan ıslerım var makınaya camasır atılcak ve utuuuu

Cnm kpss yi kaznıp memur olursan eşinn de maaşı iyiyse ewe yardımcı alırsnz... Ya da çalşmayıp evde otur o şeklde zor olur kayın valide nasl olsa en iisiii bile eksik arar:52:

Cnm kpss yi kaznıp memur olursan eşinn de maaşı iyiyse ewe yardımcı alırsnz... Ya da çalşmayıp evde otur o şeklde zor olur kayın valide nasl olsa en iisiii bile eksik arar:52:

cnm bende daha ıyı olsun dıye ugrasıyorum ıns kazanırsam ayrı eve cıkıcaz o zmn kesınlıkle bır yardımcı sart dıye dusnuyorum en azından ayda 1 gelır camları halıları yerlerı dolapları sıler detaylı bır temızlık olur dıger gunluk sıl supur banya tuvalet her zmn yapılıyor kı.
esımde calısmamı ıstıyor tek kısının maasıyla zor olur dıyor bızde calısıyoruz napacan.he belkı evde oturam bende sıkılabılırım yıllarca calısmaya alısmısız ya artık..
ya artık oldugu kadar dıyorum bende.bundan snrada kım ne derse elbet onlarında eksıklerı var bende saka yoluyla lafmı soylıcem susmıcam cozum bu.

cnm bende daha ıyı olsun dıye ugrasıyorum ıns kazanırsam ayrı eve cıkıcaz o zmn kesınlıkle bır yardımcı sart dıye dusnuyorum en azından ayda 1 gelır camları halıları yerlerı dolapları sıler detaylı bır temızlık olur dıger gunluk sıl supur banya tuvalet her zmn yapılıyor kı.
esımde calısmamı ıstıyor tek kısının maasıyla zor olur dıyor bızde calısıyoruz napacan.he belkı evde oturam bende sıkılabılırım yıllarca calısmaya alısmısız ya artık..
ya artık oldugu kadar dıyorum bende.bundan snrada kım ne derse elbet onlarında eksıklerı var bende saka yoluyla lafmı soylıcem susmıcam cozum bu.

ewet cnm hyat zor tabi artık ihtiyacı olmaasa bile bayanlar çlışıo:31: Allah yardımcın olsun tatlım

ne zamandır okuyorum da bir türlü yazamadım...
ben de şimdi on beş tatildeyim.. genel temizliğe başladık eşimle, çalışmak daha kolaydı, daha az yoruluyordum... bir de eşim çok yardım eder yarı yarı temizleriz evi ama kötü bir huyu var temizlikçi istemez... diyorum ayda bir temizlikçi getirelim hem bu kadar kirlenmez, hem yorulmayız... yok efendim, beyefendi sevmezmiş öyle şeyleri... cumartesi gününden beri güzellikle söylüyorum yok, söyleniyorum yok, kızıyorum yok... cuma günü de misafir gelecek yatılı, bir hafta kalaacak... yorgun yorgun işe başlayacağım... bir de iki yaşında kızım var... öfff... temizlik yapmaktanm da nefret ediyorummm....

eşinizin temizliğe yardım etmesi ne güzel... bence sevinmelisiniz...

eşinizin temizliğe yardım etmesi ne güzel... bence sevinmelisiniz...

evet sağolsun çok iyi de en azından ayda bir temizlikçi çağırsak, inanın o kadar yoruldum ki şu üç gündür... ev 150 mr2, her yer dolap, yapıyorum, yapıyorum sanki hiç bitmeyecek gibi... kiralarken güzel geldi, ama işi çooook...

Back
X