hiçte sıkıntı yapacak bir şey yok.gözünü korkutmak isteyenlere izin verme. iş sende ve eşinde bitiyor.
Merhabalar nişanlıyım bir sene sonra düğünüm var inşallah . Bilgisayar mühendisi olacağım ve bir konuda siz büyüklerime danışmak istedim. Hem çalışmak hem evlilik nasıl ? Yani dengeyi nasıl sağlıyorsunuz. Mesela hem bakımlı olup hem ev işlerine ve yemeği nasıl yetişiyorsunuz ? Yemeği akşamdan mı yaparsınız ? Yemek yapma konusunda sıkıntım yok ama sizce zaman yeter mi ? Deneyimlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
her şeyi düzenli yaparsan,işleri biriktirmezsen zaman yeter tabii.Ben taze yemek severim,o yüzden yemeğin gelince yapılması taraftarıyım.Ama buzluğumda her zaman bir şeyler olur.Sarma,mantı,sebzeler....Çok üşenirsen çıkarır pişiriverirsin ,hazır yemek olur sana.Ütünü haftasonları yaparsın,genel temizliğini de öyle.
Bende ookuyorum ve bu yaz 5 günlük bi calisma pratigim oldu normalde kocisim askim onu verirmisin bunu verirmisin derkeb baktim ben gelmeden yemek hazirliyo pilav filan yapmaya calisiyo :)) normalde despottur yani ama hayat müşterek eminim eşinde yardimci olacaktir 40 parcaya bolunmene gönlü razi olmaz :)
Bencede gözünde büyütme. Eşim bana ne ev işinde ne yemek işinde yardımcı olmuyor ve ben yetişiyorum. Başa geldimi zor gelmiyor çünkü senden başka yapacak yok. Tabi ki eşin yardımcı olursa çok daha güzel olur. Şimdiden mutluluklar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendini fazla hırpalama iş yapıcam diye.
Hafta 1 veya 2 gün yardımcı al,ev işlerini yaptır,sana ufak tefek işler kalsın.
Yemek için ben haftalık program yaparım.Ne pişireceğini bilip haftasonundan alışverişini yaparsan birde kafanı ne yemek yapsam diye yormazsın.
İşten çıkış saatin erken olursa(5-6) eve gidince hemen halledersin yemeği.
Geç çıkıyorsan birgün önceden veya hafta sonundan halledebilirsin.
Haftanım 6 günü sabah 8 :30 dan akşam 18:30 a çalışan oalrak söylüyorum yetmiyorrrr yetişemiyorumm olmuyor... ütü aldı başını gitti sürekli kadında tutamıyorum yardımcı alırsan yetişirsin yada çalışma saatlerin daha ii olursa cumartesi pazar evde olursan olabilir ama bu şekilde çalışmakla olmuoyr
Evliliğimin ilk zamanlarında kadın bulamamıştık ve baya zorlandık. Şimdi iki haftada bir temizlik için bir abla geliyor ve Allah onu başımızdan eksik etmesin. Çok yardımcı oluyor. Onun dışındaki her işe de eşimle ben koşturmaya çalışıyoruz. Yemek olayında biraz tecrübesiz olduğumdan zorlanıyorum ama sen yemek seçmiyorsan bir iki yemek yapmayı da biliyorsan zorlanacağını sanmam.
umarım devlette mühendis olurumçok teşekkür ederim
sebze yemeklerini çorbaları biliyorum ama ilerisi beni aşar ( hamur açma, içli köfteler vs :) )
bu sene girdim malum mühendislerin çift yıllardakesinlikle cnm çalış kazan kpss rahat et benim gibi sürünme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?