- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
Yapar tabiki ya elinemi yapiscak sende onu pispislarsin ellerine saglik ben senin kadar guzel yapamiyorum filab diye :))) annemin taktigidir babama hep boyle gaz verir :) sonucta calisacagin bastan belli oda hazirliklidir dolabinda hazir seylerin olsun gene bide hafta sonundan hazirlarsin olmadi. Evlenmek guzel sey " bazen" :)evet nişanlım tek yaşıyo ve şu an her yemeğini kendi yapar bu işlerden anlıyo ben yemek yaparken salatayı yapar sofrayı hazırlar galiba :)
evet nişanlım tek yaşıyo ve şu an her yemeğini kendi yapar bu işlerden anlıyo ben yemek yaparken salatayı yapar sofrayı hazırlar galiba :)
Yani çalışan bir kadından da kimse mantı bükmesini beklemesin bence (eğer içinden gelip de eli çabukluğu yoksa). Biz misal kıymasını malzemesini alıp bir teyzeye mantı yaptırıyoruz annemle. Annem önceden yapardı ama artık bilekleri ve dizleri çok ağrıyor. Ben de zaten hamaratlığın h'si yok. Hamur da açmayıvereyim yani. Zaten dünyanın en sağlıklı ve lazım şeyi de değil.
bu sene girdim malum mühendislerin çift yıllardamezun olacağım sene sınav yok o yüzden bu sene girdim.
Galiba deme. Ne istiyorsan ne bekliyorsan baştan söyle ve iste. Benim baştan öyle yapmadım diye pişman olan şimdi evine kadın alsa da gene de çok yorulan arkadaşlarım var. Hayat müşterek ve bunu eşinin de anlaması gerekiyor.
Merhabalar nişanlıyım bir sene sonra düğünüm var inşallah . Bilgisayar mühendisi olacağım ve bir konuda siz büyüklerime danışmak istedim. Hem çalışmak hem evlilik nasıl ? Yani dengeyi nasıl sağlıyorsunuz. Mesela hem bakımlı olup hem ev işlerine ve yemeği nasıl yetişiyorsunuz ? Yemeği akşamdan mı yaparsınız ? Yemek yapma konusunda sıkıntım yok ama sizce zaman yeter mi ? Deneyimlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Yapar tabiki ya elinemi yapiscak sende onu pispislarsin ellerine saglik ben senin kadar guzel yapamiyorum filab diye :))) annemin taktigidir babama hep boyle gaz verir :) sonucta calisacagin bastan belli oda hazirliklidir dolabinda hazir seylerin olsun gene bide hafta sonundan hazirlarsin olmadi. Evlenmek guzel sey " bazen" :)
İnan hiç zorlanmıyorum ben, gayet güzel gidiyo ikisi de. Ev işlerini haftada bir eşimle yapıyoruz. İşten 5te çıkıyorum on beş dk sonra evdeyim yemek yapıyorum bir veya iki saatte sonra eşim geliyor salata ekmek vs hallediyor yiyoruz bulaşıkları da hemen beraber yokıyoruz bolca vakit kalıyor. Bakım konusunda ise genelde hepsini duşta hallediyorum uzun süren bir bakımım yok zaten arada bir yüz ve topuk temizliği yaparım hergün yemek yaptıktan sonra da duş alırım yemek kokusunu sevmiyor bence erkekler mis kokan bir kadın daha iyi çünkü ben de sevmiyorum yemek yaptıktan sonra kendimi işte bu kadar oldu bitti maşallah :)
Sende duzene oturtucan evliliğini zamanla allah mutlu mesut etsin kimseyle yüz göz olmadan mutlu mesut yasayin :)heheh :) güzel taktikmiş. aynen hazır şeylerin olmaıs güzel. mesela annem buzluğa yufkayla börek yapıp koyar sonra hazırca pişirir hemen.
Merhabalar nişanlıyım bir sene sonra düğünüm var inşallah . Bilgisayar mühendisi olacağım ve bir konuda siz büyüklerime danışmak istedim. Hem çalışmak hem evlilik nasıl ? Yani dengeyi nasıl sağlıyorsunuz. Mesela hem bakımlı olup hem ev işlerine ve yemeği nasıl yetişiyorsunuz ? Yemeği akşamdan mı yaparsınız ? Yemek yapma konusunda sıkıntım yok ama sizce zaman yeter mi ? Deneyimlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Canım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinbende tekstil mühendisiyim 1.5 yıllık evliyim her sabah kalkınca işten ayrılcam diye eşime yakınıyorum ayın 5 i gelince maaşı alınca devam çalışmaya fiyonk diyorum hem ev hem iş gidiyor ama gel bana sor nasıl gidiyor ama istanbul gibi bir yerde yaşayınca insan çalışmadan olmuyor malum yemeklere gelince akşamdan yemek yaparım 2 gün yeriz yemek zorundayız her gün yapamıyorum ne yalan diyim ev temizliğine gelincede haftada bir yapıyorum dip köşe değil evi eşim süpürür arkasından ben silerim toz alınır 1-1,5 ayda bir tüllerimi yıkarım camlar içinde bir ablamız var ücret karşılığını ona sildirtiyorum ona gücüm yok artık çünkü yetişemiyor insan e birde eş memnun edilmesi lazım kadın olmak zor vesselam :87::87::87:
Valla tatlım anlattıkların çok zor şeyler değil hiç merak etme. Akşam yemeklerini biraz geç yiyoruz oluyor bitiyor. Eşin yardımcı bir tipse zaten hiç sorun olmaz. Ben yemeği hazırlarken eşim sofra kuruyor o arada muhabbet ediyoruz. Ben sofra toplarken o çay ve meyve hazırlar. Oldu bittii.. Pazar da 1-2 bişi yaparsın zeytinyağlı atarsın dolaba... Anneler aynı şehirdeyse arada onlara gidiyoruz zaten onlar da bişiler veriyorlar.. Bakım zaten bekarken nasılsa öyle...Mutluluklar şimdiden...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selamlar, şimdi ilk zamanlar çok fedakar olunuyor sonra bakıyorsun kazın ayağı öğle değil :) c.tesi çalışmıyorsan 15 günde bir temizlikçi şart durumun uygunsa haftada bir (ütünüde yapar) ve cuma günü gelmeliki sen haftasonu tertemiz evinde otur
buzlukta önceden hazırlanmış şeyler şart zaten yapabiliyormuşsun süper :) şimdi gelelim eşine onu çok rahata alıştırma ben çıkarttım tepeme bir kere ( sakın benimki öyle olmaz deme hepimizinki oluyor)
veee en hassas konu sen kendine bakmayı ihmal etme inan bana evi toz götürsün yemekte peynir ekmek olsun kadın neşeli bakımlı arzulu olduğu müddetçe gözüne pek batmıyor kocaların :) etrafına bir bak hepimizin çevresinde vardır örnekleri
tabii kim ne derse desin sende kendi dengeni bulacaksın birlikteliğin tadını çıkart bence giden zaman telafi edilmiyor varsın sarma yemeyin :)
Ben calışıyorum 2 tane de cocugum var.zaten cocuk olmadan önce hersey cok basit cok rahat yetiştirirsin.asıl iş cocuk olduktan sonra.bence en iyisi kendini heba etmemek bir kadın tutmak.haftanın atıyorum 3 gunu yarım gün gelir evini derler toplar.bazıları yemek de yaptırıyoe orası sana kalmış.mesela benim bakıcım hem cocuk bakıyor hem ev işlerimi yapıyor.herseye yetişecem diye ugrasma sonra ne mi oluyor bakımsız kendinden gecmiş iki arada bi derede kalmış cocuklar için kendinden gecmiş bi kadın(hem para da kazanıyor) ve gözü dışarıya kaymış bi erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?