- 19 Mayıs 2020
- 47.337
- 212.646
- 598
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Bu yoruma kalpli göz ifadesi koymuş. Enemmmm noluyoz.?Grup fantezisi olan sapkın çiftlerden olduklarını hissettim ilk okuyuşta. Muhabbeti ilerletip bir teklif gelebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yoruma kalpli göz ifadesi koymuş. Enemmmm noluyoz.?Grup fantezisi olan sapkın çiftlerden olduklarını hissettim ilk okuyuşta. Muhabbeti ilerletip bir teklif gelebilir.
Mesaj yazan herkese gerçekten teşekkür ederim anlattıklarımı saçma bulsanızda beni uyardınız.İnşallah bu yazdıklarımı görürsünüz. İnanın yalan söylemiyorum. Biliyorum o an akıl tutulması yaşadım. Lunaparka inanın geçen sene gitmiştim aylardır evden çıkmadım çıksam bile market içindi o gece ailecek lunaparka gidince çocuğu eğlendirmek istedim. Ama biz kendi halimizde gezerken bu çift yanımıza geldi ben başta muhatap olmadım inanın olmadım ama çocuk dönen bir oyuncaklara binince bende orada ayakta beklerken adam sürekli konuşuyordu ben uzaklaşıyorum virüsten dolayı maskem var ama adam ciddi anlamda yakınlaşıyordu en son zaten çocuğu alıp hemen başka oyun alanına gittik tam çocuk bindi adam aa sende mi buradaydın bizim hanımda geliyor şimdi dedi bende gülümsedim. Size nasıl anlatsam adam sürekli konuşuyordu yani etrafındakilere lafa tutuyordu. Arkamda yaşlı bir teyze vardı kız bu senin ananmı vs. diye böyle şakalar yapmaya çalışıyordu. Çocuk oyun çadırının içinde zıplayan bir şeylere bindi. Çağırıyorum arada gelmeyeceği tuttuki zaten çocukları bilirsiniz daha doğrusu benim kuzenim böyleydi. Görevli kişi deyince süren bitti diye geldi yanıma. O arada zaten eşide benim yanımda onlarında çocukları aynı yerde oynuyorlardı.. olan şey 15 dakikada oldu ve o anları size nasıl ifade ederim bilmiyorum.O an ayaktayım adamın hareketleri oldukça tuhaf omzuma dokunmaya çalışıyor geri çekiliyorum bu sefer yer bitti arkamda daha geniş bir alandan çocuğu izliyorum. Eşide muhabbete katılıyor gülüyor ama nasıl iyi insanlar dersiniz. O an adamı biri aradı eşi onu uyardı burada konuşma git arkada konuş dedi arayan kişi kuzeniymiş görüntülü aradı vs. Eşini gösteriyor sonra bana çevirdi dedim napıyorsunuz hatta eşide kızdı tekrar uzakta konuşur musun dedi. Zaten telefonu kapattı. Sonra yanımıza geldi adam tekrar konuşuyor işte benim kuzen buda onada kız bakıyoruz diyor. nişanlandı nişanı bozuldu diyor vs. neyse ben konuya dahil olmayınca senin gözlüklerin kaç numara diyor . Ama konudan konuya atlıyor . Görüyorum eşi arada kolunu dürtüyor. gözlüklerimi aldı elini uzattı ya o anı anlatamam size yani resmen hayır diyemiyorum. Akıl tutulması yaşıyorum. Sende bunları dene dedim hayır bu gözlükler bana yakışmaz bak dene sen dedi neyse bağırarak konuşuyor artık kurtulmak için deneyeyim dedim kamerayı el çabukluğu ile açtı bak kendine derken dur resminide çekeyim dedi. dedim yok olmaz çekmeyin dedim. Elimi kameraya tuttum sadece gözüm çıkmıştı neyse artık kurtulayım kafasındayım zaten o ara görevli çocukları çıkartıyor çadırdan. o hengamede adam numaranızı alalım sizin eşime verin bence buranın yabancısıyız lazım olur derken eşide oradan isterseniz verin dedi Ama adam verir verir diyor neyse buyrun numaram dedim. Biliyorum buda hata ama anlatabiliyor muyum bilmiyorum da bir an önce ayrılmak istiyorum zaten ne olabilirki en fazla engellerim dedim. Telefonumu çıkarmadım orda adam benim yanlış numara verdiğimi düşündü ya sen dedi sosyal medya kullanıyor musun . dedim tek facebook var oradan bakalım dedi dedim niye teyit mi etmek istiyorsunuz dedim yok öyle demek istemedik yav dedi. Neyse dedim hadi hemen ismimi de söyledim direkt isteği kendi attı o an eşi de var çoçukla ilgileniyor sanırım o ara . Stres yapınca kimseyi görmedi gözüm. hep en fazla ne olabilir ki ya dedim. İyi insanlara benziyorlar dedim. ben bir an önce sohbeti kesmenin peşindeyim. Adamı az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Aşırı konuşken biri ve çok aceleci panik yaptırıyor. o an panik oldum bu olay sadece 15 dakika içinde oluyor vs. Eve geldim adamın yazdığı mesajları aynen kopyalıyorum : böyle güzelliğe söylenebilecek en hafif itiraflar içiminizde tutulması ne mümküm,Inşallah nazar değdirmem size böyle ender bulunan nacizhane güzellikler kaybolmasini istemeyiz nihayetinde.Çok özür dileyerek ve affınıza sığınarak söylüyorum size karşı kusur ediyorsam beni bağışlayın lütfen cekinmeyin uyarabilirsiniz. Birde modern birisiyim bu sözler ise çok öncelere ait en güzel sözleri bu devirde nerde böyle kibar ve cezbedici güzel kifayetler . Ayrıca hanım 16 24 çalışıyor şuan bu kadar mesajı yazdigimi görse kıskanır fakat kızmaz diye düşünüyorum.Yanlizmi kaldım nereye gittin. canım sıkılıyor ne yapayım sizce. Zaten hemen engelledim . Bu mesajları gördükten sonra. gerçekten durum budur. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Ben sizi anliyorum aslında.Basiretiniz bağlanmış.Normalde nasıl birisiniz bilmiyorum ama en büyük probleminiz Hayır diyememek gibi geldi bana.İnsanlara Hayır demeyi öğrenmelisiniz ve bazen nezaket bizim başımıza bela olur.Ben de üniversite yıllarımda bu şekilde hayır diyemediğim için başımı belaya sokmuştum.Neyse ki zaman bana nasil davranmam gerektiğini öğretti.Allahtan tacize falan da uğramadım.Ancak her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsiniz.Eğer dediğim şeylere katılıyorsanız bir psikologla görüşün.Gercekten gereksiz nezaket insanın başına belaMesaj yazan herkese gerçekten teşekkür ederim anlattıklarımı saçma bulsanızda beni uyardınız.İnşallah bu yazdıklarımı görürsünüz. İnanın yalan söylemiyorum. Biliyorum o an akıl tutulması yaşadım. Lunaparka inanın geçen sene gitmiştim aylardır evden çıkmadım çıksam bile market içindi o gece ailecek lunaparka gidince çocuğu eğlendirmek istedim. Ama biz kendi halimizde gezerken bu çift yanımıza geldi ben başta muhatap olmadım inanın olmadım ama çocuk dönen bir oyuncaklara binince bende orada ayakta beklerken adam sürekli konuşuyordu ben uzaklaşıyorum virüsten dolayı maskem var ama adam ciddi anlamda yakınlaşıyordu en son zaten çocuğu alıp hemen başka oyun alanına gittik tam çocuk bindi adam aa sende mi buradaydın bizim hanımda geliyor şimdi dedi bende gülümsedim. Size nasıl anlatsam adam sürekli konuşuyordu yani etrafındakilere lafa tutuyordu. Arkamda yaşlı bir teyze vardı kız bu senin ananmı vs. diye böyle şakalar yapmaya çalışıyordu. Çocuk oyun çadırının içinde zıplayan bir şeylere bindi. Çağırıyorum arada gelmeyeceği tuttuki zaten çocukları bilirsiniz daha doğrusu benim kuzenim böyleydi. Görevli kişi deyince süren bitti diye geldi yanıma. O arada zaten eşide benim yanımda onlarında çocukları aynı yerde oynuyorlardı.. olan şey 15 dakikada oldu ve o anları size nasıl ifade ederim bilmiyorum.O an ayaktayım adamın hareketleri oldukça tuhaf omzuma dokunmaya çalışıyor geri çekiliyorum bu sefer yer bitti arkamda daha geniş bir alandan çocuğu izliyorum. Eşide muhabbete katılıyor gülüyor ama nasıl iyi insanlar dersiniz. O an adamı biri aradı eşi onu uyardı burada konuşma git arkada konuş dedi arayan kişi kuzeniymiş görüntülü aradı vs. Eşini gösteriyor sonra bana çevirdi dedim napıyorsunuz hatta eşide kızdı tekrar uzakta konuşur musun dedi. Zaten telefonu kapattı. Sonra yanımıza geldi adam tekrar konuşuyor işte benim kuzen buda onada kız bakıyoruz diyor. nişanlandı nişanı bozuldu diyor vs. neyse ben konuya dahil olmayınca senin gözlüklerin kaç numara diyor . Ama konudan konuya atlıyor . Görüyorum eşi arada kolunu dürtüyor. gözlüklerimi aldı elini uzattı ya o anı anlatamam size yani resmen hayır diyemiyorum. Akıl tutulması yaşıyorum. Sende bunları dene dedim hayır bu gözlükler bana yakışmaz bak dene sen dedi neyse bağırarak konuşuyor artık kurtulmak için deneyeyim dedim kamerayı el çabukluğu ile açtı bak kendine derken dur resminide çekeyim dedi. dedim yok olmaz çekmeyin dedim. Elimi kameraya tuttum sadece gözüm çıkmıştı neyse artık kurtulayım kafasındayım zaten o ara görevli çocukları çıkartıyor çadırdan. o hengamede adam numaranızı alalım sizin eşime verin bence buranın yabancısıyız lazım olur derken eşide oradan isterseniz verin dedi Ama adam verir verir diyor neyse buyrun numaram dedim. Biliyorum buda hata ama anlatabiliyor muyum bilmiyorum da bir an önce ayrılmak istiyorum zaten ne olabilirki en fazla engellerim dedim. Telefonumu çıkarmadım orda adam benim yanlış numara verdiğimi düşündü ya sen dedi sosyal medya kullanıyor musun . dedim tek facebook var oradan bakalım dedi dedim niye teyit mi etmek istiyorsunuz dedim yok öyle demek istemedik yav dedi. Neyse dedim hadi hemen ismimi de söyledim direkt isteği kendi attı o an eşi de var çoçukla ilgileniyor sanırım o ara . Stres yapınca kimseyi görmedi gözüm. hep en fazla ne olabilir ki ya dedim. İyi insanlara benziyorlar dedim. ben bir an önce sohbeti kesmenin peşindeyim. Adamı az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Aşırı konuşken biri ve çok aceleci panik yaptırıyor. o an panik oldum bu olay sadece 15 dakika içinde oluyor vs. Eve geldim adamın yazdığı mesajları aynen kopyalıyorum : böyle güzelliğe söylenebilecek en hafif itiraflar içiminizde tutulması ne mümküm,Inşallah nazar değdirmem size böyle ender bulunan nacizhane güzellikler kaybolmasini istemeyiz nihayetinde.Çok özür dileyerek ve affınıza sığınarak söylüyorum size karşı kusur ediyorsam beni bağışlayın lütfen cekinmeyin uyarabilirsiniz. Birde modern birisiyim bu sözler ise çok öncelere ait en güzel sözleri bu devirde nerde böyle kibar ve cezbedici güzel kifayetler . Ayrıca hanım 16 24 çalışıyor şuan bu kadar mesajı yazdigimi görse kıskanır fakat kızmaz diye düşünüyorum.Yanlizmi kaldım nereye gittin. canım sıkılıyor ne yapayım sizce. Zaten hemen engelledim . Bu mesajları gördükten sonra. gerçekten durum budur. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Ya neyse olan olmuş sıkma artık canını. Biraz yumuşak yüzlü ve safsınız sanırım ondan başınıza böyle bir şey gelmiş. Tecrübe olmuştur sizede. Bundan sonra dikkat edin böyle şeylere. Adam iyi bir adama benzemiyormuş gayette yavşak bir adama benziyormuş ama neyseMesaj yazan herkese gerçekten teşekkür ederim anlattıklarımı saçma bulsanızda beni uyardınız.İnşallah bu yazdıklarımı görürsünüz. İnanın yalan söylemiyorum. Biliyorum o an akıl tutulması yaşadım. Lunaparka inanın geçen sene gitmiştim aylardır evden çıkmadım çıksam bile market içindi o gece ailecek lunaparka gidince çocuğu eğlendirmek istedim. Ama biz kendi halimizde gezerken bu çift yanımıza geldi ben başta muhatap olmadım inanın olmadım ama çocuk dönen bir oyuncaklara binince bende orada ayakta beklerken adam sürekli konuşuyordu ben uzaklaşıyorum virüsten dolayı maskem var ama adam ciddi anlamda yakınlaşıyordu en son zaten çocuğu alıp hemen başka oyun alanına gittik tam çocuk bindi adam aa sende mi buradaydın bizim hanımda geliyor şimdi dedi bende gülümsedim. Size nasıl anlatsam adam sürekli konuşuyordu yani etrafındakilere lafa tutuyordu. Arkamda yaşlı bir teyze vardı kız bu senin ananmı vs. diye böyle şakalar yapmaya çalışıyordu. Çocuk oyun çadırının içinde zıplayan bir şeylere bindi. Çağırıyorum arada gelmeyeceği tuttuki zaten çocukları bilirsiniz daha doğrusu benim kuzenim böyleydi. Görevli kişi deyince süren bitti diye geldi yanıma. O arada zaten eşide benim yanımda onlarında çocukları aynı yerde oynuyorlardı.. olan şey 15 dakikada oldu ve o anları size nasıl ifade ederim bilmiyorum.O an ayaktayım adamın hareketleri oldukça tuhaf omzuma dokunmaya çalışıyor geri çekiliyorum bu sefer yer bitti arkamda daha geniş bir alandan çocuğu izliyorum. Eşide muhabbete katılıyor gülüyor ama nasıl iyi insanlar dersiniz. O an adamı biri aradı eşi onu uyardı burada konuşma git arkada konuş dedi arayan kişi kuzeniymiş görüntülü aradı vs. Eşini gösteriyor sonra bana çevirdi dedim napıyorsunuz hatta eşide kızdı tekrar uzakta konuşur musun dedi. Zaten telefonu kapattı. Sonra yanımıza geldi adam tekrar konuşuyor işte benim kuzen buda onada kız bakıyoruz diyor. nişanlandı nişanı bozuldu diyor vs. neyse ben konuya dahil olmayınca senin gözlüklerin kaç numara diyor . Ama konudan konuya atlıyor . Görüyorum eşi arada kolunu dürtüyor. gözlüklerimi aldı elini uzattı ya o anı anlatamam size yani resmen hayır diyemiyorum. Akıl tutulması yaşıyorum. Sende bunları dene dedim hayır bu gözlükler bana yakışmaz bak dene sen dedi neyse bağırarak konuşuyor artık kurtulmak için deneyeyim dedim kamerayı el çabukluğu ile açtı bak kendine derken dur resminide çekeyim dedi. dedim yok olmaz çekmeyin dedim. Elimi kameraya tuttum sadece gözüm çıkmıştı neyse artık kurtulayım kafasındayım zaten o ara görevli çocukları çıkartıyor çadırdan. o hengamede adam numaranızı alalım sizin eşime verin bence buranın yabancısıyız lazım olur derken eşide oradan isterseniz verin dedi Ama adam verir verir diyor neyse buyrun numaram dedim. Biliyorum buda hata ama anlatabiliyor muyum bilmiyorum da bir an önce ayrılmak istiyorum zaten ne olabilirki en fazla engellerim dedim. Telefonumu çıkarmadım orda adam benim yanlış numara verdiğimi düşündü ya sen dedi sosyal medya kullanıyor musun . dedim tek facebook var oradan bakalım dedi dedim niye teyit mi etmek istiyorsunuz dedim yok öyle demek istemedik yav dedi. Neyse dedim hadi hemen ismimi de söyledim direkt isteği kendi attı o an eşi de var çoçukla ilgileniyor sanırım o ara . Stres yapınca kimseyi görmedi gözüm. hep en fazla ne olabilir ki ya dedim. İyi insanlara benziyorlar dedim. ben bir an önce sohbeti kesmenin peşindeyim. Adamı az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Aşırı konuşken biri ve çok aceleci panik yaptırıyor. o an panik oldum bu olay sadece 15 dakika içinde oluyor vs. Eve geldim adamın yazdığı mesajları aynen kopyalıyorum : böyle güzelliğe söylenebilecek en hafif itiraflar içiminizde tutulması ne mümküm,Inşallah nazar değdirmem size böyle ender bulunan nacizhane güzellikler kaybolmasini istemeyiz nihayetinde.Çok özür dileyerek ve affınıza sığınarak söylüyorum size karşı kusur ediyorsam beni bağışlayın lütfen cekinmeyin uyarabilirsiniz. Birde modern birisiyim bu sözler ise çok öncelere ait en güzel sözleri bu devirde nerde böyle kibar ve cezbedici güzel kifayetler . Ayrıca hanım 16 24 çalışıyor şuan bu kadar mesajı yazdigimi görse kıskanır fakat kızmaz diye düşünüyorum.Yanlizmi kaldım nereye gittin. canım sıkılıyor ne yapayım sizce. Zaten hemen engelledim . Bu mesajları gördükten sonra. gerçekten durum budur. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Ayy amma da düzmüşzun ya. çok sacmalamisin hadi gerçek olay diyelim onda da sacmalamisin 23 yaşında kız numara mi verirmiş.. offf daha güzel hikayeler yaz bı dahaDün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım![]()
eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana
Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım
Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş.
Zor bir durum siz de akıl tutulması yaşamışsınız belliki. Bi an aklıma sizi oyalayıp çocuğu kaçırmaya çalıştıkları da geldi biraz uçuk olabilir ama. Facebook tan ekleme kısmına gelene kadar böyle düşündüm. Çok geçmiş olsun inşallah başka şekilde rahatsız etmeye kalkmazlar sizi.Mesaj yazan herkese gerçekten teşekkür ederim anlattıklarımı saçma bulsanızda beni uyardınız.İnşallah bu yazdıklarımı görürsünüz. İnanın yalan söylemiyorum. Biliyorum o an akıl tutulması yaşadım. Lunaparka inanın geçen sene gitmiştim aylardır evden çıkmadım çıksam bile market içindi o gece ailecek lunaparka gidince çocuğu eğlendirmek istedim. Ama biz kendi halimizde gezerken bu çift yanımıza geldi ben başta muhatap olmadım inanın olmadım ama çocuk dönen bir oyuncaklara binince bende orada ayakta beklerken adam sürekli konuşuyordu ben uzaklaşıyorum virüsten dolayı maskem var ama adam ciddi anlamda yakınlaşıyordu en son zaten çocuğu alıp hemen başka oyun alanına gittik tam çocuk bindi adam aa sende mi buradaydın bizim hanımda geliyor şimdi dedi bende gülümsedim. Size nasıl anlatsam adam sürekli konuşuyordu yani etrafındakilere lafa tutuyordu. Arkamda yaşlı bir teyze vardı kız bu senin ananmı vs. diye böyle şakalar yapmaya çalışıyordu. Çocuk oyun çadırının içinde zıplayan bir şeylere bindi. Çağırıyorum arada gelmeyeceği tuttuki zaten çocukları bilirsiniz daha doğrusu benim kuzenim böyleydi. Görevli kişi deyince süren bitti diye geldi yanıma. O arada zaten eşide benim yanımda onlarında çocukları aynı yerde oynuyorlardı.. olan şey 15 dakikada oldu ve o anları size nasıl ifade ederim bilmiyorum.O an ayaktayım adamın hareketleri oldukça tuhaf omzuma dokunmaya çalışıyor geri çekiliyorum bu sefer yer bitti arkamda daha geniş bir alandan çocuğu izliyorum. Eşide muhabbete katılıyor gülüyor ama nasıl iyi insanlar dersiniz. O an adamı biri aradı eşi onu uyardı burada konuşma git arkada konuş dedi arayan kişi kuzeniymiş görüntülü aradı vs. Eşini gösteriyor sonra bana çevirdi dedim napıyorsunuz hatta eşide kızdı tekrar uzakta konuşur musun dedi. Zaten telefonu kapattı. Sonra yanımıza geldi adam tekrar konuşuyor işte benim kuzen buda onada kız bakıyoruz diyor. nişanlandı nişanı bozuldu diyor vs. neyse ben konuya dahil olmayınca senin gözlüklerin kaç numara diyor . Ama konudan konuya atlıyor . Görüyorum eşi arada kolunu dürtüyor. gözlüklerimi aldı elini uzattı ya o anı anlatamam size yani resmen hayır diyemiyorum. Akıl tutulması yaşıyorum. Sende bunları dene dedim hayır bu gözlükler bana yakışmaz bak dene sen dedi neyse bağırarak konuşuyor artık kurtulmak için deneyeyim dedim kamerayı el çabukluğu ile açtı bak kendine derken dur resminide çekeyim dedi. dedim yok olmaz çekmeyin dedim. Elimi kameraya tuttum sadece gözüm çıkmıştı neyse artık kurtulayım kafasındayım zaten o ara görevli çocukları çıkartıyor çadırdan. o hengamede adam numaranızı alalım sizin eşime verin bence buranın yabancısıyız lazım olur derken eşide oradan isterseniz verin dedi Ama adam verir verir diyor neyse buyrun numaram dedim. Biliyorum buda hata ama anlatabiliyor muyum bilmiyorum da bir an önce ayrılmak istiyorum zaten ne olabilirki en fazla engellerim dedim. Telefonumu çıkarmadım orda adam benim yanlış numara verdiğimi düşündü ya sen dedi sosyal medya kullanıyor musun . dedim tek facebook var oradan bakalım dedi dedim niye teyit mi etmek istiyorsunuz dedim yok öyle demek istemedik yav dedi. Neyse dedim hadi hemen ismimi de söyledim direkt isteği kendi attı o an eşi de var çoçukla ilgileniyor sanırım o ara . Stres yapınca kimseyi görmedi gözüm. hep en fazla ne olabilir ki ya dedim. İyi insanlara benziyorlar dedim. ben bir an önce sohbeti kesmenin peşindeyim. Adamı az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Aşırı konuşken biri ve çok aceleci panik yaptırıyor. o an panik oldum bu olay sadece 15 dakika içinde oluyor vs. Eve geldim adamın yazdığı mesajları aynen kopyalıyorum : böyle güzelliğe söylenebilecek en hafif itiraflar içiminizde tutulması ne mümküm,Inşallah nazar değdirmem size böyle ender bulunan nacizhane güzellikler kaybolmasini istemeyiz nihayetinde.Çok özür dileyerek ve affınıza sığınarak söylüyorum size karşı kusur ediyorsam beni bağışlayın lütfen cekinmeyin uyarabilirsiniz. Birde modern birisiyim bu sözler ise çok öncelere ait en güzel sözleri bu devirde nerde böyle kibar ve cezbedici güzel kifayetler . Ayrıca hanım 16 24 çalışıyor şuan bu kadar mesajı yazdigimi görse kıskanır fakat kızmaz diye düşünüyorum.Yanlizmi kaldım nereye gittin. canım sıkılıyor ne yapayım sizce. Zaten hemen engelledim . Bu mesajları gördükten sonra. gerçekten durum budur. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Yorumunuzu okumadan ben de bunu yazdım. İlkokul 1. Sınıf hayat bilgisi dersinde öğretiyorlar. Tanımadığınız kişilere, adres telefon vermeyin diye...Adresi neden vermediniz ki şasırdım![]()