Evli Ve Çocuğu Olan Bir Adamın Bu Yaptıkları Nedir? Gerçekten Anlam Veremedim?

Dün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım :KK43:
Anlamadın mı cocuuum,dur tercume edeyım.
Adam sana demiş ki"sarı sekerım hadı bıze gıdeliim bana sekerini veeer.Aaal banaa mor sanaa,sar benii saarsanaaa,bu aksam fırtınaa kopsun artık":işsiz:
Bak yavrum,amcalar bacagına fılan ellerse bagırarak oradan kaç taammı,çikolata fılan verırlerse ellerini tutup gıtme sakın,uff olursun sonya bakk:KK51:

Sokakta gördüğün adama ne diye numaranı veriyorsun ? Okurken sinir krizi geçirdim . Belki ailecek dolandırıcı bunlar ya da eşiyle ortak iş yapıyorlar bana öyle geldi hareketleri hiç normal değil hiç bir kadın eşinin yanında başka kadına asılmasına izin vermez asılmayı geçtim numaranı bile istemiş bu ne genişlik Konya Ovası mübarek .

Ayy Allah korusun ya, ben de safımdır ama konu sahibi benden de safmış. Çok üzüldüm onun adına. Bu saflıkla başına çok kötü işler gelebilir Allah korusun.
Türkiye gibi bir ülkede hala saf kalmayı nasil başarıyorsunuz cidden aklım almıyor. Ben paranoyak oldum.

Ben de sizin gibi insanların varlığına şaşırıyorum. Genç nesil haber okur, kendini korumayı daha iyi becerir diye düşünürdüm ama siz numaranızı vermişsiniz. Azıcık yabancı dizi izleyin, ulusal haber okuyun, adamın derdi ortada yani. Açık ilişki yaşıyorlar ya da grup ilişkisi hoşlarına gidiyor. Eşine başka partner ayarlayan ve bundan tatmin olan insanlar var mesela. Hatta bu işlerin sonu cinayete gidince de haberlere falan çıkıyor. Mesela karı koca birileri ile tanışıp evlerine davet edip, işleri bitince o insnaları öldürüyor. Bilmem kaçıncı cinayetten sonra ortaya çıkıyor ve pişman değiliz diyorlar. Bu nedenle O adama şaşırmadım mesela. Ama siz beni hayretler içinde bıraktınız. Haber okusanız siz de garipsemezdiniz.
Hadi okumaya alerjileri var muge anli yerli begenmiyolarsa csi falan izlesinler yahu :olamaz:

Çok rahatsız oldunuz ama numaranızı verdiniz. Facebook’tan ekleyecek kadar bilgi verdiniz. Ekledi ve kabul ettiniz. Ama pardon siz çok rahatsız oldunuz. Hadi hadi itiraf edin. Ya Adamdan etkilendiniz de bize vicdan azabı şeyetmeyim diye konu açıyorsunuz ya da macera arıyorsunuz. Hadi bakalım hangisi?
Karısı da guzeldi demiş,ergen egosu oksanmış kızımızın.Ama bilse boyle baslayan işler nerelere gıdıyor.Kimlerin basına neler geldi akıllanmıyor bu kızlar yaa,Allah kız analarına yardım etsın

Maalesef benim hatam gerçekten çok güleryüzlü bir insanım . Nasıl o an sert tepkki veremedim :(
Sert olamayabilirsiniz ama ""mesafeli olma" kavramını bir öğrenin. Üstelik hiç tanımadığınız birisine ilk istemede tlfn numarası vermeniz enteresan. Hayır bir de siz üni. Mezunu eğitimli bir insansınız. Hayretler içerisindeyim

Dün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım :(
Yakında eşiyle çiçeği çikolatayı alıp istemeye gelirler seni 😂 Evet de 😂

Hadi okumaya alerjileri var muge anli yerli begenmiyolarsa csi falan izlesinler yahu :olamaz:
Gençlik dizilerim::
CSI:MIAMI
CSI: NEW YORK
COLD CASE( Hele bunda ağlardım olayların vahametine)
Bazıları da gerçek dosyalardan uyarlama olduğu için insan evladının ne kadar zalim olabileceğini izleye izleye gördük şükür. Birde bu kızlarımız görse. 17 yaşındaki kız 60 yaşındaki adamla kaçıyor bu ülkede. Allah ım yine sinirlendim.

Karısı da guzeldi demiş,ergen egosu oksanmış kızımızın.Ama bilse boyle baslayan işler nerelere gıdıyor.Kimlerin basına neler geldi akıllanmıyor bu kızlar yaa,Allah kız analarına yardım etsın
Giden gittiği ile kalıyor hep. Olan onu büyüten aileye oluyor. Bir ömür o acı ile onlar yaşıyor. Tabi kaçırdıkları insnaları öldürüyorlarsa. Yurtdışına pazarlayanlar oluyormuş. Düşündükçe ürperiyorum. Allah korusun.

Konu sahibi olan olmuş. Hemen onları engelle ve telefonuna mesaj atarlarsa ver annene. Annen durumdan korktuğunu, yarın savcılığa gidip taciz için şikayet edeceğini, alanda kameralar olduğunu ve onlarla da seni rahatsız ettiklerini ispatlayacağını falan söylesin. Eğer anneye ihtiyaç duymam diyorsanız direk siz söyleyin. Ve aynen yapın bunu. Başka insnaların hayatını kurtarın.

Back
X