Sen cesaretli ol ve mücadeleyi bırakma.Rabbim senin kalbıni bilir sana yardımcı olur.Ablam almanyada yaşıyor.Boşanmış ve çocuklu birinin devlet yardımı ile ihya olduğunu söylemişti.Fransada da devlet çocuk başına para veriyor diye biliyorum.Sanırım Belçikada da şartlar aşağı yukarı aynıdır.
Çocuklarına karşı bazen çok duyarlı bazen gaddar.çabuk bıkıyor seslerinden ağlamalarından gel şunlara bak dadı oldum iyicene diyor işimin ortasında.ben dışardayken uyanıp ağlarlarsa arayıp hemen gel der.ben çok ağlamalarına dayanamam mesela o bırakmış çocuğu ben dışardayken çocuğun ağlamaktan gözleri şişmiş niye ağlattın diyince inadından ağlıyor bir boku yok diyor anlamadım bende
o cocuk paraları öyle cok büyük mıktarlar değil avrupaya göre... Trde cocuk parasını gözünde büyütten cok var. Tabi vermeleri güzel ama burda kiralar TL ye cevirdin mi 4 bin TL bir Kılo Elmada 10 TL. Hayat pahlı yani. cocuk parasi bezıne yeter anca..Sen cesaretli ol ve mücadeleyi bırakma.Rabbim senin kalbıni bilir sana yardımcı olur.Ablam almanyada yaşıyor.Boşanmış ve çocuklu birinin devlet yardımı ile ihya olduğunu söylemişti.Fransada da devlet çocuk başına para veriyor diye biliyorum.Sanırım Belçikada da şartlar aşağı yukarı aynıdır.
vergiden calışan para geri alıyor oda vergı maaşınsan cok kesildiyseBirde üçüncü çocuk istiyor beyfendi o zaman vergiden yüksek para alırmışız çocuk parası yükselirmiş .gerizekalı bize aktıda üçüncü kaldı kusur.bende mahsustan çalışırsan kontrat alırsan belki olur dedim ama rabbim olmayanlara versin ben istemem
o cocuk paraları öyle cok büyük mıktarlar değil avrupaya göre... Trde cocuk parasını gözünde büyütten cok var. Tabi vermeleri güzel ama burda kiralar TL ye cevirdin mi 4 bin TL bir Kılo Elmada 10 TL. Hayat pahlı yani. cocuk parasi bezıne yeter anca..
vergiden calışan para geri alıyor oda vergı maaşınsan cok kesildiyseissiz zaten vergi ödemiyor ki )) ne tuhaf esiniz
Ben çocuk parasını gözümde büyütmuyorum ama çocuk parasıyla geçinen çok tembel tanıyorum almanyada.Burda çocuk parası sadece dogdugunda 120 tl süt parası alıyorsun bir kereye mahsus.Tr de kira yardımı vs de yok.Elbette avrupada da hayat zor ama burada biraz daha zor be canım.o cocuk paraları öyle cok büyük mıktarlar değil avrupaya göre... Trde cocuk parasını gözünde büyütten cok var. Tabi vermeleri güzel ama burda kiralar TL ye cevirdin mi 4 bin TL bir Kılo Elmada 10 TL. Hayat pahlı yani. cocuk parasi bezıne yeter anca..
biliyorum biz calistigimiz halde anca geciniyoruz. yani durumunuz iyi allaha sükür. arabamiz var geziyoruz tatilimize gidiyoruz. Ama calismadan olmaz bunlar.Canım inan sürekli promosyonları takip ediyorum bez ve ıslak mendiller indirime girdiği zaman yüklü alıyorum başka türlü olmuyor verdikleri para kesinlikle yetmiyor iki çocuğa 338 euro alıyoruz bezi var ıslak mendil süt giyimi saymıyorum bile
bir cocuk bakmak 5 bin Euro degil ama anca senelik masrafi o zaten. daha olanlara bakamiyor ...Ev aldığımız için çocuk olduğu için devlet bir para ödüyor ne parası unuttum şimdi aklım yerinde değil 3 bin küsür euro alacakmışısz seneye ama 3 çocuk olursa 5000 olurmuş para için çocuk yapma anlayışı yüz yıllardır değişmemiş avrupa türklernde
Hehhh işte bende bundan bahsediyordum diğer arkadaşa. Yaa almanyada birini tanıdım adamın 9 çocugu var yaaa inanabiliyormusun 9 tane.kendiside yan gelip yatıyor pislik.ne çalışcam banane diyor.Ev aldığımız için çocuk olduğu için devlet bir para ödüyor ne parası unuttum şimdi aklım yerinde değil 3 bin küsür euro alacakmışısz seneye ama 3 çocuk olursa 5000 olurmuş para için çocuk yapma anlayışı yüz yıllardır değişmemiş avrupa türklernde
cocuk parasiyla almanyada gecinilmezBen çocuk parasını gözümde büyütmuyorum ama çocuk parasıyla geçinen çok tembel tanıyorum almanyada.Burda çocuk parası sadece dogdugunda 120 tl süt parası alıyorsun bir kereye mahsus.Tr de kira yardımı vs de yok.Elbette avrupada da hayat zor ama burada biraz daha zor be canım.
ok canım.cocuk parasiyla almanyada gecinilmezimkansiz bende almanyada yasiyorum almanyada dogdum. cocuk parasi herkese veriliyor calisanada devlettin cocuklu ailelere bir destegi:) ama cok bir miktar degil anca cocuguna bez alirsin mama alirsin
biliyorum biz calistigimiz halde anca geciniyoruz. yani durumunuz iyi allaha sükür. arabamiz var geziyoruz tatilimize gidiyoruz. Ama calismadan olmaz bunlar.
cocuk parasiyla almanyada gecinilmezimkansiz bende almanyada yasiyorum almanyada dogdum. cocuk parasi herkese veriliyor calisanada devlettin cocuklu ailelere bir destegi:) ama cok bir miktar degil anca cocuguna bez alirsin mama alirsin
Trde mi valla bizim kolu komsularimizin hatta ailemin herkesin durumu TRde gayet iyi. herkesin evi arabasi hatta 2 arabasi varBen çocuk parasını gözümde büyütmuyorum ama çocuk parasıyla geçinen çok tembel tanıyorum almanyada.Burda çocuk parası sadece dogdugunda 120 tl süt parası alıyorsun bir kereye mahsus.Tr de kira yardımı vs de yok.Elbette avrupada da hayat zor ama burada biraz daha zor be canım.
Trde mi valla bizim kolu komsularimizin hatta ailemin herkesin durumu TRde gayet iyi. herkesin evi arabasi hatta 2 arabasi var
hic bir fark yok. üstünede bayanlar pek calismiyor. burda cocuklari 1 yasinda krese birakio herkes isinin basina dönüyor. bayanlarin hepsi calisiyor. öyle yok yan gel yat yok burda. bir kere devlet issizlik maasi veriyorsa sana onuda zorla veriyor. her ay kac tane is basvurusu yaptin diye kontrol ediyor. kursa yoluyor vs vs öyle disardan göründügp gibi degil. hayat nerde olursan ol zor ve pahli
Evet canım biliyoruz nasıl alındıgını.Allah daha çok versin ne diyeyim :)Trde mi valla bizim kolu komsularimizin hatta ailemin herkesin durumu TRde gayet iyi. herkesin evi arabasi hatta 2 arabasi var
hic bir fark yok. üstünede bayanlar pek calismiyor. burda cocuklari 1 yasinda krese birakio herkes isinin basina dönüyor. bayanlarin hepsi calisiyor. öyle yok yan gel yat yok burda. bir kere devlet issizlik maasi veriyorsa sana onuda zorla veriyor. her ay kac tane is basvurusu yaptin diye kontrol ediyor. kursa yoluyor vs vs öyle disardan göründügp gibi degil. hayat nerde olursan ol zor ve pahli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?