23 yasindayimEve kadar gizlice takip edip tanışmak isteyen adam bana hiç normal gelmedi.
Hele bir de 40 yaşında olgun birinin böyle takip etmesi.
İnşallah yasin küçük değildir.
Once tanisalim iste falan dedi yarin tamam bi bakiyim dedim hizlica ayrildim ordan adamda pesimden gelmis ya dusun uc saat sonra evin onune arabayi park etmistiEve kadar gizlice takip edip tanışmak isteyen adam bana hiç normal gelmedi.
Hele bir de 40 yaşında olgun birinin böyle takip etmesi.
İnşallah yasin küçük değildir.
bu sorunu bide buraya danismak istedim zaten tepkim belli ya kac gundur cildiriyorum resmen adam beni kandirdi ayrica bide kaciririm bisey yapamazsin diyo bana seni gebertirim sonra gider neyse cekerim dicem ona bide ne diyo biliyomusun kanunen boyle biriyle evlenebilirsin diyo piskin
Ben zaten ona dedim ailem biliyo buraya geldigimi annem falan herif niye soyledin diyo bana igrenc pislikHayret birsey ya. Pislik herif.
Sende kizim gozunu korkut.
Sen beni kacirip oldurmeden dikat ette akrabalarim seni oldurmesin de.
Sen ailene soz ettinmi hic?
Ilk olarak ailene bu konuyu mutlaka soyle.
2 olarak abilerin kuzenin falan yokmmu?
Ben abimi karistiramazdim acikcasi. Soyleyemezdkm. Cunku abim gider onu öldürür du... ciddi öldürür du.
O riske giremezdim ama ailede bu isi halledebilecek birine acabilirdim konuyu.
Mutlaka ailenin bilmesi gerekir.
Al anneni git polise,
Gerekirse polisle is birligi yapip o adami takip etsinler. Evinde karisinin yaninda desinler sucunu ve ifadeye alsinlar. (Zaten tutuklama olmaz) bir guzel gozunu korkututlar belki.
Baktin olmuyor. Tutcaksin bir adam. Birntemiz dayak attiracaksin.
Akrabam diyeceksin. Bu sefer dayak yedin birdahaki sefer olursin.yalandan kim olmus. Biraz at. Uç. Yeterki gozu korksun adi serefsizin.
Havlayan kopek isirmaz.Ben zaten ona dedim ailem biliyo buraya geldigimi annem falan herif niye soyledin diyo bana igrenc pislik
Heralde kacirmaya niyetliydi diyo surda evim var kaciririm kim gorur ya dedim sen hayvanmisin hayatin biter dedim ona gore kolay demekkiHayret birsey ya. Pislik herif.
Sende kizim gozunu korkut.
Sen beni kacirip oldurmeden dikat ette akrabalarim seni oldurmesin de.
Sen ailene soz ettinmi hic?
Ilk olarak ailene bu konuyu mutlaka soyle.
2 olarak abilerin kuzenin falan yokmmu?
Ben abimi karistiramazdim acikcasi. Soyleyemezdkm. Cunku abim gider onu öldürür du... ciddi öldürür du.
O riske giremezdim ama ailede bu isi halledebilecek birine acabilirdim konuyu.
Mutlaka ailenin bilmesi gerekir.
Al anneni git polise,
Gerekirse polisle is birligi yapip o adami takip etsinler. Evinde karisinin yaninda desinler sucunu ve ifadeye alsinlar. (Zaten tutuklama olmaz) bir guzel gozunu korkututlar belki.
Baktin olmuyor. Tutcaksin bir adam. Birntemiz dayak attiracaksin.
Akrabam diyeceksin. Bu sefer dayak yedin birdahaki sefer olursin.yalandan kim olmus. Biraz at. Uç. Yeterki gozu korksun adi serefsizin.
23 yasindayim annem biliyo gercektendeHavlayan kopek isirmaz.
Yine cevap vermedin. Ailem biliyo diye ona dedin ama ailen biliyor mu gercektende ? Yoksa onami oyle dedin?
Kac yasindasın sen?
Bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım size.
Evli bir tanıdığı hep zorla evlendiğinden, bir anda karar verdiğinden ve mutlu olmadığından bahsedermiş. Zamanla kıza farklı yaklaşmaya başlamış. Kız da bir hata yapıp karşılık vermiş. Velhasıl biraz yakınlaşmışlar. Sonra sohbet ederken kız sormuş eşiyle arasının nasıl olduğunu, adam da "iki evladımın annesi tabii ki seviyorum" demiş. Yanar dönerliğin kitabını yazmış o dakikada.
Kız kafasını hangi duvara vuracağını şaşırmıştı.
Annen ne diyor buna?23 yasindayim annem biliyo gercektende
1. Ben olsam bende abime diyemem cunku öldürür yani...Abilerime soyleyemem akrabalarimada simdi adam gordude evi karakola falanda gidemem kendim bi sekilde halletmem lazim
Evet konusmam hataydi bi anlik bosluguma geldi iste aileme soyleyemem zaten baskicilar bide oyle ugrasamam onlarlaBen ünv.gidiyodum 19 yaşında filandım bigün okuldan dönerken otobüste biri sürekli bakıyo fark ettim.sonra indim başka otobüse bincem baya bi yürüdüm 10 dk filan fark etmemişim bu bana bakan salak arkamdan beni takip etmiş.geldi arkamdan bi dk müsaitseniz konuşabilirmiyiz diye.birden korktum tabi ama hiç bozuntuya vermedim bi yandan yürüyom hiç durmadım bile sadece ters bi şekilde hayır müsait değilim dedim.adam şok oldu ısrarda etmedi.keşke hiç konuşmasaymışsın sende ama olan olmuş.polise şikayet ederim filan de.gerekirse et.ailene söyle neler duyuyoruz tvlerde.
Zaten karisina acidim adamin dusun hata bende degil adi ni adam simdiden dusundum ilerde boyle bi kocam olsa heralde gebertirim dedim bunlara tukuruk bile fazlaAy bunlar ne komik insanlar yaa.
Başka kadınla her haltı yiyip de sevgi diyorlar bir de hala.
böyleleri kimseyi sevemez.
Korkak zavallılar. Ancak uçkur peşinde koşarlar. Karısı da evde olsun işini gücünü yapsın, çocuğuna baksın.
Ardından ne işler dönüyor haberi yok.
Yazık.
Ben hallederimde ne yapsam dusunuyorum adami dovebilirim bile beynini dagitirim ama evi biliyo bilmese bi guzel dover kacardim bide cidden adam seytan gibi bi adamAnnen ne diyor buna?
1. Ben olsam bende abime diyemem cunku öldürür yani...
Adamin oldugune degil karisina cocuguna ve abime acirim.
2. Sen halledemezsin. 40 yasinda adam kafasinda 40 tilki. Anladigim kadariyla cok guclu karakterde değilsin. Sert cikabilecek birisi degilsin.
Sen yetmezsin onu geri puskurtmeye.
Soyle saglam birsey bulman lazim geri puskurtmen icin.
23 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?