Evli ve sözde asık

Buradakilere noluyoda kendilerinde insanlari yargilama hakkini goruyolar yazik size niye biliyomusunuz bazilari sadece yazmak icin geliyo cunku ici bos ve anlamsiz cümleler! burda bi sorun var diyorum varsa cozum odakli bi yoruma acigim diger turlu benim hakkimda soz soylemek veya hareketlerimi tartismak size dusmez olumlu yorum yapan ve olumsuzda olsa fikrini saygili bi sekilde belirten arkadaslara tesekkurler digerleride burada konusmaya devam etsinler cunku tek hakim olduklari yer burasi aciyorum onlara lütfen birakin onlari bari burda egolarini tatmin etsin zavallilar

Aman uzak dur!!!!mutsuzum;cocuklar icin evliyim v.s atmasyonlari olacaktir tavlamak icin.

Aman uzak dur!!!!mutsuzum;cocuklar icin evliyim v.s atmasyonlari olacaktir tavlamak icin.
Oldu tabiki neler neler söyledi o evliyim iste bir yildir ayriyim oyleyimde boyleyim demesini artik duymadim bile evli oldugunu ogrenince suratina indirmemek icin zor tuttum kendimi

Konusmasina bile izin verme.Alcaklarin klasik yalani.Asla ayrilmaz esinden.Allah korusun;evli erkeklerle beraber olanlar;sadece kendilerine ve o adamin esine yazik ediyor.alcak adam mutlu iki kadin.biri su gibi.digeri namusu;cocuklarinin anasi yuvasi.

Tam bir ergensin yorumlara acigim fln da hikaye regli donemindesin galiba ters ters cevaplar yazmissin ayrica onu doverim pataklarim olayinada ayri guldum dene bakalim nasil doviceksin ailene sole diyoruz yok soyleyemem ben doverim hallederim diyosun oneride bekleme gelince iki patakla evine yolla

1 görüşte sana sevdiğini söyleyen adam, adam değildir, pisliğin şerefsizin adinin tekidir.

Kapımın önüne paspas bile olamaz, o derece de değeri yoktur

Sen de bu konuyu açtığına göre; SAFIN EN ÖNDE GİDENİSİN.

Senin evli Ada'mla ne işin var ki öylesine neden baştan mesafe koymadın ailene söylersin onlar çözer ya da seni polise şikayet ederim dersin gerekirse edersin de bu çok basit bi konu yani tabi senin gönlün yoksa ?karısına sahip çıkamayan sana mı çıkacak.

Bir daha rahatsız ederse, hemen polise gidin böyle pislikler herşeyi yapar.

Simdi burda degil bi yere gitti bir ayligina donuste kesin gelir bu pislikten kurtulmam lazim

Canali adamin bi davasida varmis boyle asagilik nerden buldu beni anlamadim

adamı yolda tanımadınız mı
hayatı hakkında nasıl bu kadar ayrıntı biliyorsunuz
bence bu adam sizin sevgiliniz bayadır da görüşüyorsunuz ama evli olduğu yeni çıktı ortaya
bu yüzden de aileniz bilmesin istiyorsunuz

Birden cikmis.2. Kez birdaha cikmis.

Ozur dilerim. Yargilamak istemiyorum ama nedense bana cok tepkili ve sert olmadiginiz izlenimini verdiniz.
Bence buraya soruo tepki ölçmek için baksanıza verdiği cevaplar ne kadar tatminkar..burdan bi iki kişi otur konuş dese hemen yapicak. Şu insanları anlamak zor yaa

evet yaa yorumları okuyodum aynısını düşünüyorum ilk önce şok oldum yazio sonra konuştuk falan adamın davasına kadar bilio ayrıca telefonu da var.. baltayı tasa vurmus ne yapabilirim diye akıl istio. Ulan sankii memlekette bekar adam kalmadı da b.. var evli adamlarla insaallah ailen ogrenirde hakkettigini bulursun...

inanacak kadar mal olmadığım için adamın karısını bulur durumu anlatırdım belki kadın gururlu çıkar da tekmeyi basar adama da oh olur diye

ilk görüşte terkettim seni derdim.ilk görüşte aşık olan evli erkek ilk görüşte terk edilir.o adamın aşının geçerlilik süresi işte ilk görüşte oldu bitti maşallah

Ne demek kaçıracağım ya, hangi şehirdesin, bence acilen aile büyüklerine söylemelisin.

Kendi başına halledemezsin, Sokakta peşime takıldı eve kadar izledi seni kaçıracağım felan diyor dersin.

Dikkat et kendine pek tekin değil adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…