Oldu tabiki neler neler söyledi o evliyim iste bir yildir ayriyim oyleyimde boyleyim demesini artik duymadim bile evli oldugunu ogrenince suratina indirmemek icin zor tuttum kendimiAman uzak dur!!!!mutsuzum;cocuklar icin evliyim v.s atmasyonlari olacaktir tavlamak icin.
Simdi burda degil bi yere gitti bir ayligina donuste kesin gelir bu pislikten kurtulmam lazim
Canali adamin bi davasida varmis boyle asagilik nerden buldu beni anlamadim
Bence buraya soruo tepki ölçmek için baksanıza verdiği cevaplar ne kadar tatminkar..burdan bi iki kişi otur konuş dese hemen yapicak. Şu insanları anlamak zor yaaBirden cikmis.2. Kez birdaha cikmis.
Ozur dilerim. Yargilamak istemiyorum ama nedense bana cok tepkili ve sert olmadiginiz izlenimini verdiniz.
evet yaa yorumları okuyodum aynısını düşünüyorum ilk önce şok oldum yazio sonra konuştuk falan adamın davasına kadar bilio ayrıca telefonu da var.. baltayı tasa vurmus ne yapabilirim diye akıl istio. Ulan sankii memlekette bekar adam kalmadı da b.. var evli adamlarla insaallah ailen ogrenirde hakkettigini bulursun...adamı yolda tanımadınız mı
hayatı hakkında nasıl bu kadar ayrıntı biliyorsunuz
bence bu adam sizin sevgiliniz bayadır da görüşüyorsunuz ama evli olduğu yeni çıktı ortaya
bu yüzden de aileniz bilmesin istiyorsunuz
Neler soyledigini bi duysaydin beni anlardin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?