Evli ve sözde asık

Hakkatten konuyu anlamak icin 10 sayfa okumak gerekli bastan sona yazsada ona gore yorum yapsak boylesi cok sıkıcı oluo...

Once terslemedim normaldede konuskan bi kizim merakliyim bekledim konusmasini hersey normal geldi bana diger herseyi ertesi gun ogrendim ayrica aileme soylemedende halledebilirim oyke sinip kalicak bi kiz degilim o tehdidi ona yediricem zamanini bekliyorum

Hakkatten konuyu anlamak icin 10 sayfa okumak gerekli bastan sona yazsada ona gore yorum yapsak boylesi cok sıkıcı oluo...

başlıkta da sözde aşık yazmıs yani adam buna sana aşığım filan da demiş böyle konuşmuşlar ya ben oturduğum yerde korktum kendisi adına

neyi kime yediriyorsun adam 40 yaşında sapık ya kareteci misin silahın mı var nedir neye güveniyorsun sen

Amannnn bosver yasi kucuk zahar liseliymis herhalde okullar acilimca muge anli cozer bu isi aha yazdim buraya

Sana cevap bile yazmayabilirim aslinda ama burda yanlis anlasilmak istemiyorum adamin arabasi oldugunu bile bilmiyodum bu bir ikincisi bir araba icin butun kurallarimi degerleri yikip boyle igrenc bi herifle konusucak degilim bu iki onca yazidan bi arabaya takmanda arabalari cok sevdigini gosteriyo bu uc ve son olarak ondan cok daha iyileriyle konustum oylelerinin bes kurusluk arabasina muhtac degilim eger anlamadiysan daha acik anlatabilirim

bna ulaşmasını engellerdim. bi şekilde ulaşıyosada karısına söylemekle tehdit ederdm.
midemi bulandırıyor bu konular

bna ulaşmasını engellerdim. bi şekilde ulaşıyosada karısına söylemekle tehdit ederdm.
midemi bulandırıyor bu konular
Zaten engelliycem iste ben kendisine asla oyle bi sacmaligin olmucagini soyledim beni aramada dedim o yerden donmesini bekliyorum donmeden msj atarsam bi daha yuz bulur konusmak icin eger yazmazsa kurtuldum yazarsa once iyi bi tehdit edicem sonra engelliycem

Simdi olsa simdide aileme kosardim bunun tutuculukla ne ilgisi var. Senden yana yüz bulnasaydi ailene soyleyebilirdin ama kendin bastan tanistigin icin soyleyemiyorsun. Yasi bile dogru duzgun bilmedigin herifle ciddi dusunmenin neyini konuscaktin acaba? Sen boyle yoldan gecen ciddi dusunuyorum dedi diye hemen atlatsan basin cok agirir buda ders olsun sana. Bu meseleyide tek basina cozmen zor

Ailem de annem biliyo zaten diger aile bireylerime soylemeye gerek duymuyorum asil bunun yuz vermeyle ne alakasi var evet tanistim kendin derken seni birileriyle babanmi tanistirir genelde yasta insanlarin agzindan cikan soze inaniyoruz degilmi her sozede degil tabiki ama adam yalanci asagilik 35 dediyse odur fazlasi varmi diye dusundum ayrica her pesime dusenede gel demiyorum bilip bilmeden konusmayin bu da son olarak size bir soru sordum beni yargilamak size dahil hickimseye dusmez duzgun yorumlara acigim sonuna kadar kavgaci ve alayci yorumlarda ayni sekil de cevabini alir

Aklıma bi arkadaşım geldi. Bundan uzun bi süre önce evli bi erkek peşinde koşuyordu sürekli, seviyorum aşığım bilmem ne diyerek. Arkadaşım da tabi doğal olarak reddediyordu. Adam bir gün yanında karısıyla geldi arkadaşımın evine

Ve karısı arkadaşımı ikna etmeye çalıştı. Bu gözler neler gördü neler. Birisi anlatsa bi tarafımla gülerdim ama bizzat şahidim. İnsanlar bi garip olmuşlar, ne içiyorlarsa söyleseler de biz içmesek.

Sen de ne olursa olsun yüzüne bile bakma sakın.. Evli olduğu halde senin peşinde koşacak karakterde bi adamla zaten hayırlı bi şey olmaz.

Inanamiyorum Allah kimseyi sasirtmasin ya zaten bu kani bozuk ve asagilik kisiliksiz vijdansizla isim olmaz

Ben kendim tanistim evlendim ama sizi babaniz tanistirsin bence yoksa daha cok kandirırlar. Ayriyetten ilk gorusmede veya konusmada ciddiyim muhabbeti eden insani ben ciddiye almam. :) size kolay gelsin ozaman.

Yani bi kere ben oyle onun gibi seytani bi sekilde dusunsem cok kotu olurdu onun icin ama esine yazik sonucta ona yapiyim derken esinede yazik olur ne ekersen onu bicersin yoksa madem esini sevmiyosun bosa sonra da bi tekmede ben atip yuzune tukururdum sen kimseyi haketmiyosun derdim ama yapamam Allah'tan korkuyorum

Ben kendim tanistim evlendim ama sizi babaniz tanistirsin bence yoksa daha cok kandirırlar. Ayriyetten ilk gorusmede veya konusmada ciddiyim muhabbeti eden insani ben ciddiye almam. :) size kolay gelsin ozaman.
Güle güle benim tanismam sizi hic ilgilendirmez laubali yorumlarinizida alin gidin konumdan

A bide lütfen alcalmayin sonra toplamasi zor oluyo sizin gibileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…