Keske fake olsam ama degil adam gelicek yakinda evide bize yarim saat uzakliktaValla inşallah fakesindir.
Yoksa gerçekten üzüldüm sana.
Ne fakesi ayrica gecenin bu saatinde uyumak varken bu ahlaksiza nasil ders vericem diye ugrasiyorumValla inşallah fakesindir.
Yoksa gerçekten üzüldüm sana.
Adam bana gercek ismini soylemedi ben numarasindan buldum faceyide buldum ailesini gercek yasini bi evli oldugunu anlamadim cunku bisey yazmiyoduAnnen ne diyor buna?
1. Ben olsam bende abime diyemem cunku öldürür yani...
Adamin oldugune degil karisina cocuguna ve abime acirim.
2. Sen halledemezsin. 40 yasinda adam kafasinda 40 tilki. Anladigim kadariyla cok guclu karakterde değilsin. Sert cikabilecek birisi degilsin.
Sen yetmezsin onu geri puskurtmeye.
Soyle saglam birsey bulman lazim geri puskurtmen icin.
Canim. Cok dikkat et.Adam bana gercek ismini soylemedi ben numarasindan buldum faceyide buldum ailesini gercek yasini bi evli oldugunu anlamadim cunku bisey yazmiyodu
O soyledigin 12 yasindayken yapilir iste hemen aileye kosulur benim ailem tutucu abilerim var oyle herseyde kosamam ayrica bosluk derken adam geldi ciddi oldugunu falan anlatti oyle serseri bi tipte yoktu bende olabilir bi konusuruz dedim sonucta konusmaktan bisey cikmaz dedim yasinida ilk gun soyleseydi ertesi gun hic konusmazdim bile ayrica sadece bir gun konustum kimseye hesap vermek zorunda da degilim ama adam giderken bir yere gidip bir ay kalicagini soyledi ve ne muhabbeti evli bi adamla konusacak kadar midesiz degilim bilmeden yorum yapmaBasina bela sarmissin. Bi anlik bosluguma geldi yok ilk gunun bilmem neysiyle konustum gec onları ben 8. Sinifa giderken pesime manyak takilmisti. Bigun okul cikisinda mahallede (evimin dibinde) beni durdurup, bigun cikista biseyler icebilirmiyiz dedi hayir dedim defolup gittim hemen aileme haber verdim aynı gün.
8. Sinif cocugu aklımla bu kadarini ben bile yapmisim evimide biliyordu. Sen 23 yasinda yok ilk gunun şokuyla konustum ettim, yok evimi biliyor bilmem ne...
Bence o adam senden yuz buldu buyuzdende ailene acik acikta anlatamiyorsun halada muhabbet edip duruyorsun adamin suan nereye gittiginden nezaman doneceginden bile haberin var.
Amin sagol canim benimCanim. Cok dikkat et.
ALLAH senide butun herkeside korusun.
Seytan suratli ne bebegi bu gidisle ben soylucem galiba herifin zaten bi davasi varmisBebeimmmmm karina soyledin mi ? Die sorarim
Canali adamin bi davasida varmis boyle asagilik nerden buldu beni anlamadimCanim. Cok dikkat et.
ALLAH senide butun herkeside korusun.
Ne davasi?Canali adamin bi davasida varmis boyle asagilik nerden buldu beni anlamadim
Arabami asil sana cok yazik bu kadar dusmedim emin ol konuyu iyi oku oyle yaz18 yaşındaki bir genç değil,40 yaşında evli barklı bir adamdan bahsediyosak eğer,yoldan geçen bir kıza asla bu kadar yanaşamaz. Tabi eğer kızdan o cesareti almamışsa
Arabası güzeldir muhtemelen..
Konu başlığını farklı atsaydın seni haklı bulabilirdim
Çok yazık..
konuyu okuyup yazsan iyi olurdu evli oldugunu sonradan ogrendimEvli bir erkek bana beni sevdigini siyleme cesaretini nerden aliyor once bunu sorgulardim.
Sonra onu rezil ederdim gidip karisina soylerdim.
Basligi anlayamiycak yastasin galiba ne diyorum sence orda bi dalga var degilmi bir gunde askmi olur bir cocuga soylesen o inanmaz18 yaşındaki bir genç değil,40 yaşında evli barklı bir adamdan bahsediyosak eğer,yoldan geçen bir kıza asla bu kadar yanaşamaz. Tabi eğer kızdan o cesareti almamışsa
Arabası güzeldir muhtemelen..
Konu başlığını farklı atsaydın seni haklı bulabilirdim
Çok yazık..
Basligi anlayamiycak yastasin galiba ne diyorum sence orda bi dalga var degilmi bir gunde askmi olur bir cocuga soylesen o inanmaz
Neyi anladin yaz bilelim onca yazi icinden bi arabayimi gordun senin icin en degerlisi o galiba40 yaşındayım. Başlığıda senide çok iyi anlıyorum emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?