Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parayla saadet olmaz ama parasız hiç olmaz bu hayatın gerçeği, 3-5 ay cicim ayı olur sonra kadında erkekte etrafa özenmeye başlar 3'ün 5'in hesabını yaparak hayat geçmez, ayrıca erkek de kadın da ortak sorumludur ocağın kaynaması konusunda
İşini gücünü oturtamayan bir türlü ne yapsa dikiş tutturamayan birini kast ettim. Yoksa sevgilimiz ya da eşimiz sağlık sorunu yaşasa hepimiz elimizden geleni yaparız, yapmayan vicdansızdır.
Kesinlikle farklı şehirden biri ile ilişkiye başlamazdım.
Kendi yaşadığım şehirden biri ile evlenirdim.
Ama annesi babası öyle diye onun suçu neeeee onlar kötü diye onu bırakamam diyerek iyimser bakmazdım.
Armut bir yerde dibine düşer der babası mendebur bir şeyse ağlaya ağlaya o vakit nokta
koymayı bilirdim.
Senin kıyamadığın o büyük aşkın sana öyle bir kıyıyor ki çünkü anası babası için..![]()
Sözünde duran, güvenilir, sadık, dürüst vs. klişelerini biliyosunuzdur
Devamına geleyim ben direk
1- İlk torun olmasın
2- Tek erkek olmasın
3- Çok görümce, elti olmasın
4- Adabı muaşeret kurallarını bilen bir aileye sahip olsun
5- Düzgün arkadaşları olsun
6- Oturmayı kalkmayı bilsin
Öyle iştehepsi bi arada olmasa da birçok madde uysun bari..
ahlak ,değer yargıları, efendilik dürürstlük bana verdiği değeriyi bir eş olur mu analizi yaptım ,gelip geçici mi yoksa kalıcı mı olur,evine düşkün mü,sigara alışkalığı var mı, arkadaşlarıyla çok gezer mi hepsinden tam 100 puan almalıydı, aldı :123:
ben sadece aile konusunda pişmanım onu da değiştirmeye kalkarsak herşey başa döner, keşke daha ileri görüşlü ve modern bi ailesi olsaydı ama çok da önemi yok kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyor ben aldığıma bakarım![]()
canım ben nişanlıyım tamda senin yapmazdım dediğin durumdayım şu anda.bana biraz daha akıl verebilir misin?aynı şehirdeniz ama ailesi çok canımı sıkıyor her hareketleri hal tavırları batar oldu bi yanım vazgeç diyo bi yanım devam et.düğünüme bir ay kaldı.çaresizim.
Sözünde duran, güvenilir, sadık, dürüst vs. klişelerini biliyosunuzdur
Devamına geleyim ben direk
1- İlk torun olmasın
2- Tek erkek olmasın
3- Çok görümce, elti olmasın
4- Adabı muaşeret kurallarını bilen bir aileye sahip olsun
5- Düzgün arkadaşları olsun
6- Oturmayı kalkmayı bilsin
Öyle iştehepsi bi arada olmasa da birçok madde uysun bari..
Kayınvalide sorunu yaşamak istemeyenler :
Kayınvalide adayınızın kendi çevresi,arkadaşları,gezmesi yani kendi sosyal hayatı olsun.
Evde boş boş oturan,tek faaliyeti akraba gezmesi ve evişleri olan bir kayınvalide,mecburen size sardıracaktır.
Kayınpeder sorunu yaşamak istemeyenler :
Eşinizin babasıyla ortak işi,ortak kirası vb...Maddi bağımlılığı olmasın.
Böyle durumdaki kayınpederler çok daha otoriter ve baskıcı oluyorlar.
Bunlar şahsi deneyimim değil,şahsi gözlemim :)
Tecrübeli arkadaşlar anlatsın bize. Evlenmeye karar verirken eşinizin hangi özelliklerine dikkat ettiniz? Evlendikten sonra keşke şuna da dikkat etseymişim dediğiniz neler oldu? Şimdi geçmişe dönebilsem kesinlikle şu özellikleri arardım diyeceğiniz neler var?
ooo papatyaaa!slm canım bende nişanlıyım ve benim nişanlımın ailesi tamda kastettiğin gibi ileri görüşlü ve modern değil.bu konudan dolayı biraz canım sıkılıyor.yaşadıklarından bana biraz akıl verir misin ileride ne gibi bir sıkıntı yaşama olasığım var.
papatya bunu şimdi gördüm canım durumun vehametinden habersiz yazdım yanicanım ben nişanlıyım tamda senin yapmazdım dediğin durumdayım şu anda.bana biraz daha akıl verebilir misin?aynı şehirdeniz ama ailesi çok canımı sıkıyor her hareketleri hal tavırları batar oldu bi yanım vazgeç diyo bi yanım devam et.düğünüme bir ay kaldı.çaresizim.
papatya bunu şimdi gördüm canım durumun vehametinden habersiz yazdım yani
düğüne bir gün bile kalsa herşeyden önemlisi senin mutluluğun ,evlenip kafanı duvarlara vuracağına şimdi biraz fazla üzülürsün o kadar
merak da etme 3-4 aya geçer üzüntün
aile bu atsa atılmaz satsa satılmaz şimdi arada bir görüşmekle bu kadar can sıkanlar yarın evine gelip gidecek her zaman ,onlar her geldiğinde senin suratın onların da lafı - sözü düzelmeyecek
her gittiklerinde kavga gürültü kopacak belki... içine atsan seni atmasan evliliğini yiyip bitirecek
eğer nişanlından da soğuduysan hiçbirşey için geç değil
nasıl olsa hep canın sıkıyorlar birinde patlarsın biter..
tşk ederim canım.ben üniversite mezunuyum nişanlımda öyle.ama aileler hepside lise mezunu.tek fark biz şehirde yaşıyoruz onlar köyde.biz daha çok insan tanımış görmüş geçirmiş bir aileyiz onlar pek öyle değil.zatenbenim esas soğuma sebebimde bu.neden biraz daha dikkat etmezler laflarına davranışlarına diye.ama ben abartıyormuşum gibi geliyor bazen takmışım ya batıyo artık.vazgeçmeyide denedim yakın zamanda çok canım yandı yapamadım.ilerde daha kötüsünü bulmayacağım garanti değil dşye vazgeçemedim.durumum çok zor yani ne yapacağımı bilmiyorum.Allah yardımcım olsun.