- Konu Sahibi tatli_solucan
Merhaba kızlar. Ben isimli bir firmada yaklaşık 6 yıllık full time satış danışmanıyım. Her firmada olduğu gibi bizde de arada rotasyonlar oluyor bende bu rotasyonda 3 farklı mağaza gördüm ama bu son geçtiğim mağaza cidden çok yorucu. Evleneli daha 7 ay oldu. Eve ve işe bölünmeye çalışıyorum. Öyle zamanlar oluyorki kalktığım gibi giyinip işe gidiyorum. İşlerin ucundan tutmaya çalışıyorum. Ama yetemiyorum tabiii. Bi gün bi yeri yapsam diğer gün başka bi yer patlıyor. Dışardan yemek yemeği sevmiyorum ve kendim yemek yapıp götürmeye çalışıyorum. zaten işlerin ucundan tutmayıp yemekleri aksatırsam kocam söylenmeye başlıyor '' sen kadınlık görevlerini unutuyorsun '' diye. İşe girişimiz 13:00 eve gelişim 23:00 oluyor. Azıcık oturup dinleneyim diyorum bu sefer saat 24:00 e yaklaşıyor. Kendime ayırıcak zaman bulamıyorum. Kocama da ayırıcak zaman bulamıyorum. Bi şeyler hep yarım kalıyor. Tek tesellim izin günümde ev işi çamaşır yıkıyorum genelde. Nadir dışarı çıkıyoruz. Mali durum da parlak değil maalesef arada bir birini tutup yaptırayım. Siz de böyle misiniz ??? Siz de bu döngünün içinde sıkışıp kaldınız mı ?? Nasıl bazı şeylere yetişip idare edebiliyosunuz?? İşimizden hiç bahsetmiyorum bile akşama kadar düşüncesiz insanların dağıttıklarını katla askıla dağıt. İnsanlarla uğraş hem kafan yorulsun hem bedenin yorulsun. İyi ve komik zamanlarımızda oluyor tabi illa her şey kötü değil ya. Benimle neler yaşadığınızı paylaşırsanız sevinirim. Çoğumuzun durumu böyle mi yoksa aramızda bi çare bulanlar var mı merak ediyorum.