- 24 Nisan 2015
- 6.976
- 7.172
- 398
- Konu Sahibi mutluolmakicin
-
evlıyım, boşanmam ıcın esımın bana sıddet uygulaması-benı aldatması yada benım esıme karsı duygularımın son bulması gerekır..Evliliğinizde ne tür sorunlar yaşadınıź?Boşanma nedenleriniz neler?
Emir yağdıran insanı sevmiyorum ben güzellikle olmalı herşey acaba sadece ben mi öyle düşünüyorumSorun mu bilmiyorum ama beni de arada memurlarindan biri sanmasi. Evi işyeri sanmasi.
Kafasina yumrugu indirince kendine geliyor. Fabrika ayarlarina geri dönüyor.
He bak sayende evliligimde bir pürüz oldugunu fark ettim
Ha küfü hakarette darp ta varEşinin sürekli ayrılırım diye tehdit ederek evliliği yıpratması paranı kullanması sana değer vermemesi ailesine çok önem verip sana öneme vermemesi her evin içinde olanı ailesine anlatması hiç koruyup kollamayıp sahip çıkmaması yani kısaca erkek olarak görevlerini yapmamasi
Hakkini yemiyim simdi emir yagdirmaz. Evde de sabaha kadar telefon trafigi devam ettigi icin yansiyor ister istemez. Ama ben ufak seyleri problem edecek yapida biri degilim.Emir yağdıran insanı sevmiyorum ben güzellikle olmalı herşey acaba sadece ben mi öyle düşünüyorum
50 kurusluk pet sisenin hesabını soruyorsa o da 50 kuruşluktur..öyle hayallerle evleniyorsun ki o dünyanın en iyi insanı gibi evlenirken evlendikten sonra içtiğin 50 kuruşluk pet şişenin bile hesabını senden soruyo Adam bi de üstelik sende çalışıyorsan sürekli ailesinin yanında olmak istiyo adam ama ordayken sana saygı duymuyor bile onlar ne derse onu yapıyo önemsemiyor seni darp da olunca ayrılmak isteyince yapacak birşey olmuyo işte
Bi de erkek karşımda bağırınca ben sinirleniyorum güzelce anlat bi sıkıntı varsa ne bağırıyorsunHakkini yemiyim simdi emir yagdirmaz. Evde de sabaha kadar telefon trafigi devam ettigi icin yansiyor ister istemez. Ama ben ufak seyleri problem edecek yapida biri degilim.
Varsin bazi seyler de onun istedigi gibi olsun..
Ilk evliligimde yasadiklarimi duymak bile istemezsin.
Yazınca da belki dertler paylaşılıyor niye böyleler kiBen yazmayayım ayy kendime acımak istemiyorum yine..
Niye böyleler ki bu erkeklerBen yazmayayım ayy kendime acımak istemiyorum yine..
Eşin sorun yapmasa bu kararında aynen böyle yap siz de bir aile oldunuzArkadaslar konu sahibi benim ve okuduklarimdan sonra şunu anladim ki gercekten ailelerde etki ediyor ve ben az kalsin esimin ailesini dusunmekten kendimize donup bakmayi unutmustum ki artik son verdim esimle kendimden baskasinin ne sorunu ne derdi ne sozu hicbirseye bakmamam gerektigini, bazi yasadiklarimdan sonra esimin ailesi benim ailem onlarin dertleri benim dertlerim destek olayim demekten vazgectim ve suan ki tek keskem 5 yil once hic ailesiyle yuzyuze gelmeseymisim onlari dusunmeseymis ogullari ve tek gelinleriyle mutlu olsunlar oyle bir aile olalim demeseymisim sadece kendime ve esime baksaymisim .su 5 yilda baskalarinin dertlerine kafa yordum uzuldum onlar sıkıntı cekiyor diye kafama cok taktigim gunler oldu ama yapmamaliymisim .Kisacasi ailesini tanimasaymisim tek esim olsaymis suan bukadar yipranmamistim iyiki yasim daha erken 23 yasindayim ve artik donup sadece kendime bakicam birde esime .
Kızlarınızdan ayrımısınız çok üzüldümAlkol şiddet ilgisizlik ve Ego tatmini için aşalama ardından boşanma doğal olarak, 9 yılım veba olduğunamı yanayım kızlarımı alamadığımamı :S uzun hikaye (Almanya ve Türkiye arası) şimdi tekrar evliyim 2 senelik yeni bebişim oldu çok şükür ki Rabbim bu sefer yüzümü güldürdü tabiki tartışıp atıştığımız oluyor ama saygı çerçevesi içinde çok zoru gören kıymet biliyor yani ben
Evet ayrıyım malesef senede bir ay görüşebiliyoruz onun dışında telefon ve görüntülü arama yetmiyor ama bunada şükür seslerini duyamadığım günlerinde olduğunu hatırlayıncaKızlarınızdan ayrımısınız çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?