Evli veya boşanmış olanlara sorum?

Ben 10 aylık evliyim. Ağustosda 1 sene olcaz ama birbirimizden ayrı olarak. Boşanma aşamasındayız. Nedeni ise evliliğimizin ilk aylarından beri kafasında cesitli hikayeler kurgulamasi ve bana sanki ben onlari yapmisim gibi bana iftiralar atmasi mesela bir olayimizi anlatiyim firina gittigimizde firindakiler bana bakmis ve bakmalarini nedeni ise benim onlari tanimammis halbuki ilk defa esimle gitmistim o firina bana taniyomusun dedi ben hayir dedim ama kafasinda kurmustu coktan ve bana inanmadi kalk firina gidicez beraber neden sana baktilar sorcaz dedi ve bunun gibi bircok olaylar yasadim en son ise beni aldatiyomusun demesi son nokta oldu sadece bunlarda degil sirayla aileme arkadaslarima akrabalarimda ufak onemsiz kusur bile denmicek seyleri bhane ederek beni onlardan uzaklstirmaya calisti bende artik ondan vazgectim
Canım eşin psikolojik olarak rahatsız.daha önce tanımıyomuydun görücü usulümü evlendin.

Hayır arkadaş aracılığı ile tanıştık ve sevgiliyken böyle değildi ufak tefek kıskançlıkları vardı sadece evlendikten sonra bu hale geldi bilseydim bu kadar ileri gidebileceğini evlenirmiydim psikolojik rahatsız OLDUĞUNU bende düşünüyorum hatta kendisine belirttim normal Davranışlar degıl diye ama beni dinlemedi mesleği Gereği psikoloğa gidemeyecegını belirtti ve en son beni aldatıyomusun diyince orda dur dedim ve davayı açtım

Canım eşin psikolojik olarak rahatsız.daha önce tanımıyomuydun görücü usulümü evlendin.
:) babam babasını tanıyormuş o yeterliymiş sağolsun 15 yaşında bağladı başımı 24 yaşıma gelincede babama rest çektim sen beni verirken bana sormadın bende sana sormadan boşanıyorum bilgin olsun dedim süreç uzun konu uzun yazsan roman olur derler ya öyle işte neyseki şimdi mutluyum tek derdim evlatlarıma özlemim onun sabrınıda Rabbim veriyor çok şükür şimdi yeni bebeğim oldu onu severken üçünü birden seviyorum dolu dolu

Hayır arkadaş aracılığı ile tanıştık ve sevgiliyken böyle değildi ufak tefek kıskançlıkları vardı sadece evlendikten sonra bu hale geldi bilseydim bu kadar ileri gidebileceğini evlenirmiydim psikolojik rahatsız OLDUĞUNU bende düşünüyorum hatta kendisine belirttim normal Davranışlar degıl diye ama beni dinlemedi mesleği Gereği psikoloğa gidemeyecegını belirtti ve en son beni aldatıyomusun diyince orda dur dedim ve davayı açtım

Bu kadar ileri bi boyutu psikolog çözemez canım psikiyatr çözer.oda eşin isterse.allah yardımcın olsun inşallah.hakkında hayırlısı olsun.

En doğru kararı vermişsin benim 9 senem gitti kimse madalya takmadı ayrıldım diye günah keçisi ben oldum ama bak şimdi yeni bir yuva kurdum ve Rabbim çektiklerimin mükafatı olarak eşimi karşıma çıkardı kesinlikle geri vites yapma değiştim masalları okuyacaktır sana aşık olduğunu seni kaybedince anlayacaktır falan filan yalann kesinlikle kanma 1 ay bile sürmüyor o değişim aynı tas aynı hamam oluyor sen hırpalandığınla kalıyorsun

Bu kadar ileri bi boyutu psikolog çözemez canım psikiyatr çözer.oda eşin isterse.allah yardımcın olsun inşallah.hakkında hayırlısı olsun.
Evet isterse ama istemedi ben yinede bosanma dilekcesine belirttim belki savcida gitmesini soyler ve dinler artik benden gecti ama bundan sonraki hayati icin cok onemli herne olursa olsun saglikli olmasini isterim allah onunda yardimcisi olsun hepimizinde yardimcisi olsun insallah

En doğru kararı vermişsin benim 9 senem gitti kimse madalya takmadı ayrıldım diye günah keçisi ben oldum ama bak şimdi yeni bir yuva kurdum ve Rabbim çektiklerimin mükafatı olarak eşimi karşıma çıkardı kesinlikle geri vites yapma değiştim masalları okuyacaktır sana aşık olduğunu seni kaybedince anlayacaktır falan filan yalann kesinlikle kanma 1 ay bile sürmüyor o değişim aynı tas aynı hamam oluyor sen hırpalandığınla kalıyorsun
Cok mutlu oldum birazda olsa bana umut verdiniz o kadar karamsar karanlik bi donem ki allah mutlulugunuzu daim etsin insallah

Bosandim. Cesitli sorunlarimiz vardi, piskolojisi bozuk baskici stresli baskin diktator bir baba ve onun eximin uzerine kurdugu baskisi, evlilige biturlu adapte olamamasi yani her hafta bir gece sabaha kadar icmek zorunda olmasi, ailesiyle fazla icli disli olmamiz cunku komsuyduk (lakin ben ozamanlar bunu sorun gormuyordum, sonradan dank etti bana), aileme olan mesafesi ve ilgisizligi, beni toplum icerisinde (ozellikle benim aile ortamlarinda) yanliz birakarak/ilgilenmeyerek rencide etmesi, her tartismamizda alttan alamayip alevlenen kavga ve sonuc itibariyle yatak ayiran beni cezalandiran bir ex, benim son aylarda artik dengemi bozmasi ve cabuk parlamalarim, sabirsizligimiz, gec yasta evlenmis olmamiz ve oturmus karakterimiz, onun degismesini bekleyen bir adet ben, onunda benden asla vazgecemez istedigimi yaparim dusuncesi, ve sanirim en buyuk sorun: benim onunla ask evliligi yapmis olmam ama onun benimle mantik evliligi yapmis olmasi.
Aşk evliliği dışında hepsi aynı benim hikayem demekki bunlar özel olarak yetiştiriliyor ;)

Kaynanam olacak igrenc yaratiktan yedigim dayak ve bosayacaksin bu kadiniiiiii bosayacaksinnnnnnnnn sozleri.
Aileme edilen hakaretler ve bana o.pu deyisi.
Esimin kardeslerinin bizden istedigi krediler.
Evlerine gittigimizde uykudan uyanmayip vedalasmak icin iki saat bekletilmemiz.
Evlerine misafir oldugumuz halde bize odetilen hesaplar.
Bebegim dogdugunda kimsenin arayip gecmis olsun vs dememesi.
Anasi olacak pisligin bana dugunden once gerdege girdigimden bahsederken esimin onun agzina s.cmamasi.
Nokta.. nokta.. nokta.. daha bin tane sey!
Uff naptin ya yavas gel.
agzini magzini bulastir ma bosverr

Cok mutlu oldum birazda olsa bana umut verdiniz o kadar karamsar karanlik bi donem ki allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
Bilmezmiyim çok zor ve meşakatli bir dönem sizde psikolojik destek almayı ihmal etmeyin çünkü soyisminden kurtulana kadar zorlu bir süreç sizi bekliyor olacak

2 yıllık evliyim sorumsuz davranıyor bazen. Arkadaşlarıyla gezmeye bayılır mesela. Çoğu kavgamız bundan olmuştur bir de kıskançlığından tek bi yere göndermeme filan. Ama görüyorum ki evliliğimz ilerledikçe bu sorunları aşıyor gibiyiz. Sabretmek lazım sabır önemli.

Evliliğinizde ne tür sorunlar yaşadınıź?Boşanma nedenleriniz neler?
Canım mesela görümcem boşandı sebep aldatma
Ikısıde zıt karakterdı zaten
Alkol şiddet ilgisizlik ve Ego tatmini için aşalama ardından boşanma doğal olarak, 9 yılım veba olduğunamı yanayım kızlarımı alamadığımamı :S uzun hikaye (Almanya ve Türkiye arası) şimdi tekrar evliyim 2 senelik yeni bebişim oldu çok şükür ki Rabbim bu sefer yüzümü güldürdü tabiki tartışıp atıştığımız oluyor ama saygı çerçevesi içinde çok zoru gören kıymet biliyor yani ben :KK66:
Kıyamam mutlu ol kuzum

Aşk evliliği dışında hepsi aynı benim hikayem demekki bunlar özel olarak yetiştiriliyor :KK66:
anlasam, bir baba evlatlarini bukadar mutsuz nasil edebilir, nasil buna vicdani el verir, inanin hicbir fikrim yok. konu sadece esim degildi, diger evlatlarida cok mutsuzdu (ya bekar, ya bosanmis vs).

anlasam, bir baba evlatlarini bukadar mutsuz nasil edebilir, nasil buna vicdani el verir, inanin hicbir fikrim yok. konu sadece esim degildi, diger evlatlarida cok mutsuzdu (ya bekar, ya bosanmis vs).
Eeylaa nasılsın kuzum hayat nasıl gidiyor, hala flörtlerini kategorilere ayırıyor musun :KK8:

Back
X