Evli veya boşanmış olanlara sorum?

Canım eşin psikolojik olarak rahatsız.daha önce tanımıyomuydun görücü usulümü evlendin.

Hayır arkadaş aracılığı ile tanıştık ve sevgiliyken böyle değildi ufak tefek kıskançlıkları vardı sadece evlendikten sonra bu hale geldi bilseydim bu kadar ileri gidebileceğini evlenirmiydim psikolojik rahatsız OLDUĞUNU bende düşünüyorum hatta kendisine belirttim normal Davranışlar degıl diye ama beni dinlemedi mesleği Gereği psikoloğa gidemeyecegını belirtti ve en son beni aldatıyomusun diyince orda dur dedim ve davayı açtım

Canım eşin psikolojik olarak rahatsız.daha önce tanımıyomuydun görücü usulümü evlendin.
:) babam babasını tanıyormuş o yeterliymiş sağolsun 15 yaşında bağladı başımı 24 yaşıma gelincede babama rest çektim sen beni verirken bana sormadın bende sana sormadan boşanıyorum bilgin olsun dedim süreç uzun konu uzun yazsan roman olur derler ya öyle işte neyseki şimdi mutluyum tek derdim evlatlarıma özlemim onun sabrınıda Rabbim veriyor çok şükür şimdi yeni bebeğim oldu onu severken üçünü birden seviyorum dolu dolu

Hayır arkadaş aracılığı ile tanıştık ve sevgiliyken böyle değildi ufak tefek kıskançlıkları vardı sadece evlendikten sonra bu hale geldi bilseydim bu kadar ileri gidebileceğini evlenirmiydim psikolojik rahatsız OLDUĞUNU bende düşünüyorum hatta kendisine belirttim normal Davranışlar degıl diye ama beni dinlemedi mesleği Gereği psikoloğa gidemeyecegını belirtti ve en son beni aldatıyomusun diyince orda dur dedim ve davayı açtım

Bu kadar ileri bi boyutu psikolog çözemez canım psikiyatr çözer.oda eşin isterse.allah yardımcın olsun inşallah.hakkında hayırlısı olsun.

En doğru kararı vermişsin benim 9 senem gitti kimse madalya takmadı ayrıldım diye günah keçisi ben oldum ama bak şimdi yeni bir yuva kurdum ve Rabbim çektiklerimin mükafatı olarak eşimi karşıma çıkardı kesinlikle geri vites yapma değiştim masalları okuyacaktır sana aşık olduğunu seni kaybedince anlayacaktır falan filan yalann kesinlikle kanma 1 ay bile sürmüyor o değişim aynı tas aynı hamam oluyor sen hırpalandığınla kalıyorsun

Bu kadar ileri bi boyutu psikolog çözemez canım psikiyatr çözer.oda eşin isterse.allah yardımcın olsun inşallah.hakkında hayırlısı olsun.
Evet isterse ama istemedi ben yinede bosanma dilekcesine belirttim belki savcida gitmesini soyler ve dinler artik benden gecti ama bundan sonraki hayati icin cok onemli herne olursa olsun saglikli olmasini isterim allah onunda yardimcisi olsun hepimizinde yardimcisi olsun insallah

Cok mutlu oldum birazda olsa bana umut verdiniz o kadar karamsar karanlik bi donem ki allah mutlulugunuzu daim etsin insallah

Aşk evliliği dışında hepsi aynı benim hikayem demekki bunlar özel olarak yetiştiriliyor

Uff naptin ya yavas gel.
agzini magzini bulastir ma bosverr

Cok mutlu oldum birazda olsa bana umut verdiniz o kadar karamsar karanlik bi donem ki allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
Bilmezmiyim çok zor ve meşakatli bir dönem sizde psikolojik destek almayı ihmal etmeyin çünkü soyisminden kurtulana kadar zorlu bir süreç sizi bekliyor olacak

2 yıllık evliyim sorumsuz davranıyor bazen. Arkadaşlarıyla gezmeye bayılır mesela. Çoğu kavgamız bundan olmuştur bir de kıskançlığından tek bi yere göndermeme filan. Ama görüyorum ki evliliğimz ilerledikçe bu sorunları aşıyor gibiyiz. Sabretmek lazım sabır önemli.

Evliliğinizde ne tür sorunlar yaşadınıź?Boşanma nedenleriniz neler?
Canım mesela görümcem boşandı sebep aldatma
Ikısıde zıt karakterdı zaten
Kıyamam mutlu ol kuzum

Aşk evliliği dışında hepsi aynı benim hikayem demekki bunlar özel olarak yetiştiriliyor
anlasam, bir baba evlatlarini bukadar mutsuz nasil edebilir, nasil buna vicdani el verir, inanin hicbir fikrim yok. konu sadece esim degildi, diger evlatlarida cok mutsuzdu (ya bekar, ya bosanmis vs).

anlasam, bir baba evlatlarini bukadar mutsuz nasil edebilir, nasil buna vicdani el verir, inanin hicbir fikrim yok. konu sadece esim degildi, diger evlatlarida cok mutsuzdu (ya bekar, ya bosanmis vs).
Eeylaa nasılsın kuzum hayat nasıl gidiyor, hala flörtlerini kategorilere ayırıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…