evliler evde ne giyiyorsunuz ?

Bendede anne pijaması var hahaha

Evin içinde rahat edeceğim eşofman şort askılı yetiyor evlenince daha dikkat ederim ettiririm

hem seksi hem rahat
...paçalı donlardan daha goze hıtap edıyor sankı...konu sahıbı bunu da degerlendırmeye al

Tayt üzeri tunik giyilebilir.
Şık eşofmanlardan ve ev elbiselerinden giyilir.
Tabiki de pijamayla ya da dışarıdaki gibi kot pantolonla vs evde dolaşılmaz.

Usumuyo muydun kız ?:))

bunun neresi seksi Allah aşkına. Yani her an görünce seksi olmaktan çıkar bence.
Erkek için de aynı.
Erkeğe illa çıplak görünmek gerekmiyor bence seksi olmak için.
Pijama ve esofmanin cok seksi olduğunu söyleyenler de var size katiliyorum....

Şu an üstümde polar bi eşofman altı var (dizileri çıkmış)
Penye pijama üstü (takım değil ve rengi solmuş)
Önceden dışarıda ama eskidiği için evde giydiğim toprak rengi uzun hırka
Başparmağı delinmiş çorap
Ev botlarım
Yağlanmış saçlarım ile eşimin yanında arzı endam etmekteyim

eşortman derken şabanın çizgili pijamaları gelmesin aklına sportif, fazla kilon yoksa biraz vücut hatlarını belli eden tarzda eşortmanlar giy, renk tercihin de siyah tonlarında olsun

Tayt üzeri tunik giyilebilir.
Şık eşofmanlardan ve ev elbiselerinden giyilir.
Tabiki de pijamayla ya da dışarıdaki gibi kot pantolonla vs evde dolaşılmaz.
Kotla falan dolasıp gec uyumasına ragmen o sekılde oturan ınsanlar tanıyorum.hatta evde ayakkabıyla makyajla dolasan..hep fılmlerde olur sanardım boyle tıpler ama annemlerın bır komsusu var.kadın gostermelık degıl kendı aılesınden boyle gormus.ben o zaman lıseye gıdıyordum.kadının babası emeklı albaydı,esı de aynı.yaslı yanı annemlerımız gıbı.genc olup da gosterıs derdınde degıl.kac kez cat kapı evlerıne gıtmıstım kadın dısarı cıkacak gıbıydı.bır de o kadar kıbardı kı erkek olsam kızına talıp olurdum anasına bak kızını al mantıgından.kadın rahatsız olmuyor demek.oyle alısmıs.

Yazınız gözükmüyor.

Ay çok enteresan nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum.
Tabi insan rahat edecekse kot da giysin evde ama ben rahat olunmaz diye şeyettim :)
Emekli albay demişsin. Benim bir arkadaşım da anlatıyordu bir arkadaşının babası askeriyeden emekliymiş.
Askeriyede çok disiplinli olduklarından evde de aynısını yaparmış ve evde bile takım elbise kravatla dolaşırmış.
Bu da öyle bir şey sanırım

herkes üstündekini yazıyo ben de yazıyım madem...
paçası çekmiş bordo eşofman..
alta açık pembe feri gitmiş çorap..
üste solmuş lacivert body..
saçımda emekli öğretmen modunda alttan bağlı..
ay kendimden soğudum, hemen bakıma alıyorum enemmm....
gerçi kocam geç gelcek ama ben bile tipime kıl oldum şuan..acilen rötüş yapmalıyımm...

Ay kız kalk üstünü değiştir o ne hal

bence takmayin kafaya.. inanki erkeklerin cogu tepede toplanmis saclari renkli renkli taytlari tisortleri daha cok seviyor .. topuklu ayakkabi falan abarti oluyor.. ama sen yinede ic camasirlarina dikkat et kirmizi pembe siyah camasirlari sec

Ümitli böyle de pek güzeliz ya boşver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…