Evliler, evlilii tavsiye ediyor musunuz?

ben cok tavsiye ediyorum.
ama daha 2 aylik evliyim, cicim aylari olabilir-- yaniltici olmasin :sm_cool:

bence doğru insanla karşılaştıktan sonra kesinlikle evlenmeliii :))

ama tabii bekarlığın sultanlığı ekmek elden su gölden devr bitiyor işin içine geçim giriyorr

ama iki gönül bir olunca ... :)))))))

herkes doğru insanı bulduysan evlen demiş te zaten insanlar doğru kişi olduğuna karar vererek evleniyorlar sonrada o doğru kişilerle anlaşamayıp boşanıyorlar eee burada kıstas ne olmalı diyede insan soruyor tabii kendi kendine......

doğru olduğuna inandığın ,aşık olduğun, kalbine ve mantığına uyan biriyle evlilik dünyanın en güzel duygusudur. işte o insanı bulduğun an bir dakika bile düşünme.... evlennn.....

kalbine ve mantıgına uyan demişsin aşık oldugun demişsin peki
o insan aşık oldugun kalbinden cıkaramadıgın ama mantıgına aile yapına cok ters biriyse
sana uygun deilse fikirleriylee

evet kesinlikle evliligi tavsiye ediyorum bu hayat yanlız geçmez en önemlisi herkes ana baba olma duygularını yaşamalı bence ...ne der bir çin atasözü sevelim evlenelim üreyip çogalalım...:))))))))

çin degilmiydi yoksa..aman hernreyse bekarda yaşadım tek başıma ama evlilik bekarlıktan daha iyi ya kim ne derse desin yani....

kalbine ve mantıgına uyan demişsin aşık oldugun demişsin peki
o insan aşık oldugun kalbinden cıkaramadıgın ama mantıgına aile yapına cok ters biriyse
sana uygun deilse fikirleriylee

işte resmen yandıgının resmidir ..oyy oyy oyyyy kii kendinden bilir işi...

Allah korkusu olan birini bulursan evlen...
yakışıklıymış,işi varmış,parası varmış,evi arabası varmış, ağzı iyi laf yapıyormuş, güzel gözleriyle çok derinnnn bakıyormuş,geniş omuzları olan manken gibi bişeymiş, ay siziii çooooooooooook seviyormuş ....
geçelimmmm kızlarrrrr bunları
Allahı seven günahtan yanlış yapmaktan ve yaptıklarından dolayı karısını değil Allahı kaybetmekten korkanı bulursanız evlenin...Allahı kaybetmekten korkan karısını ve çocuklarını kaybetmektende korkar...bundan dolayı sevgilinizin yada Eşinizin sizi değil Allah sevmesi için dua edin..

doğru zamanda doğru kişiyle yapılan evlilikler çok güzel insanın ömrüne ömür katar...

ben kendi adıma tavsiye ediyorum:):utangac:

Allah korkusu olan birini bulursan evlen...
yakışıklıymış,işi varmış,parası varmış,evi arabası varmış, ağzı iyi laf yapıyormuş, güzel gözleriyle çok derinnnn bakıyormuş,geniş omuzları olan manken gibi bişeymiş, ay siziii çooooooooooook seviyormuş ....
geçelimmmm kızlarrrrr bunları
Allahı seven günahtan yanlış yapmaktan ve yaptıklarından dolayı karısını değil Allahı kaybetmekten korkanı bulursanız evlenin...Allahı kaybetmekten korkan karısını ve çocuklarını kaybetmektende korkar...bundan dolayı sevgilinizin yada Eşinizin sizi değil Allah sevmesi için dua edin..

canım işte bunu bilemiyorsun ki herkes kapalı kutu neAllahı'nı seven insanlar gördüm karısına yapmadığını bırakmadı ben temkinli olmalı ,tanımaya çalışmalı,insanlara,(bu bir garsonda olabilir,yanında çalıştırdığı işçisi de olabilir yada ne bileyim bir bakkal manavda olabilir)karşı olan davranışlarına bakılmalı tabii sadece bakmak değil daha doğrusu görülmeli bakmak ve görmek başka şeyler neticede en sonunda da şansına ve yaradana teslim olmalı ben bu yaşımda bunu öğrendim....

Sen herkesin soyledigine bakma bence. Her insan aynimidir ki genelleme yapilabilsin. Tamamen evli eslerin birbirleri ile olan uyumu ile alakali bir durum. Eger evlenmeden once esini cok iyi tanimissan herhangi bir degisiklik falan soz konusu olmayacaktir. Ama eger yeterince tanimamissan gerisi sansina kalmis.:kahve:

Doğru insanla olması önemli ama doğrumu egrimi :) işte o çıkarken nişanlıyken belli olmuyor bu durumda evlilik şans işi diyebiliriz...Ben kendi adıma söyleyeyim asla evlenmezdim

sonuna kadar tavsiye ediyorum ama kimi seçtiğinize çook dikkat etmeli:)

burdan edindiğim izlenimlere göre şu özlü söz evlendikten sonrayı çok güzel özetliyor..buyrunnnnnnnnn
"karamanın koyunu sonra çıkar oyunu" süprizzzzz

bu konuya kesin cevap yazmışımdır
şuan 1.5 yıllık evliyim
sabır edersen herşey in düzelecegini
anladım
evlilik sabır işi canım.

Şu an hayatımda yaptığım en akıllıca iş eşimle evlenmek diye düşünüyorum.Uyumlu,anlayışlı ve mantıklı biri biriyle olunca evlilikten daha güzel bişey yok bence.2 gündür yok yanımda çok özledim gözüm yollarda yarını bekliyorum gelsin diye:nazar:

evlilik çooook güzel bir şey ama sevdiğin ve seni seven, sana değer veren erkekle olunca.....

Ego sorunu olmayan ve kesinlikle hoşsohbet biri olunca, kendi evin kendi düzenin, kendi kocan, evliilk çok güzel birşey.

Back
X