Evliler, evlilii tavsiye ediyor musunuz?

biz eşimle tanışmamızın 6. ayında nişanlandık, 1. senemizin içinde de evlendik...birlikteliğimizin ilk gününden itibaren bana vadettiği hiçbi şeyi eksik etmedi:nazar: hele evlendikten sonra çok daha güzelleşti herşey ilişkimiz açısından...sorumluluk duygusu her ikimize de yaradı...e tabi tek taraflı değil, ben de kişiliğimden ödün vermeden, bu güzel bağı daha da sağlamlaştırmak için uğraşıyorum..
uzun lafın kısası, adayınızı 25 yıl sonra dahi, sıcak yuvanızda şen kahkahalarla muhabbet ederken düşleyebiliyorsanız, en tutkulu aşkınızın yanında en harbi dostunuz olduğunu farkettiyseniz...evliliği kesinlikle öneriyorum:lepi:
Allah herkesin yuvasını korusun

Evet kesinlikle tavsiye ediyorum.
Evlilik mutluluk demek bence.
Ki çok sorunlar yaşadık bizde ama yinede evlilik gerçekten güzel.

Tavsiye ediyorum yalnız bir şartla :)
Anne ve kayınvalideden uzak kalmak şartıyla evet evlenin arkadaşlar :)

valla bekarlık gerçekten sultanlık ama bekar da kalınmıyo :)) evlilikte zor ve sorumluluk istiyo ama bir o kadar da tatlı..

tabiki evlenmek bir aile kurmak çok güzel bir duygu (doğru insanla)ama erken evlilik çok kötü ben 16 yaşında evlendim ve keşke bekar olsam 25.26 yaşından önce evlenmezdim diyorum ve şuan 18 yaşındayım 2 yaşında oğlum var

Bppinar seninle muhakkak özelden konuşmalıyız :)))) :Saruboceq:

7aylık evliyim
tavsiye ediyorum doğru insanla evvet
evlilik çok güzel

Allah bozmasın ama ne dikkatimi çekti
evlilik süper diyenlerin hepsi daha ay hesabında
bu soruyu yıllar olan kişilere sorunca cevaplar değişebiliyo:))
bana sorarsanız eğer 10 yıllık evliyim 18 yaşında evlendim
küçük evlenince herşey tozpembeyken bişe anlamıyosunuz tabi ama yıllar geçtikçe sorumluluklar arttıkça keşke bişeyleri yaşamadan evlenmeseydim diyebiliyosunuz
yani okuyup mesleğine eline alıp doğru kişiyle harika olabilir.istisnalar kaideyi bozmaz herzaman.ben de ev hanımıyım bazen evlilik harika bazen yorucu geliyo
ama ne olursa olsun en güzel yanı annelik duygusunu tatmaktır bu evliliğin:emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X