Atlet giymemek en guzeli. Bir bana mi garip geliyor bu atletler.
Erkekler giymeli bence. Meme uçları görünüyor tahrik oluyoruz
Ben bu konuda suna takildim. Atleti sarardiysa adam gidip yenisini alabilirdi, veya sararmamis olani giyebilirdi. Kocasina cocugu gibi davranan, atletini kontrol eden zihniyet ne zaman bitecek ya? Kocamin atleti neden benim icin haysiyet meselesi?
Valla benimkide dolmuyo yanina temizde olsa beyaz carsaf falan koyup dolduruyorum hatta ic camasirlarini(kilot falan) sadece onlari tek atiyorum huylaniyorum diger camasirlara degmesinden ,30 derece olan ayri 40 ayri yani baksan 1 sepet camasir var ama 4 makina calistiriyorum hepsi ayri ayarda
O ne demek yaHaklı bekarlıktan kalan atleti giymesin bi zahmet artık
Türkçe yazdım ama neyseO ne demek ya
Beyaz olan herşey bir süre sonra sararıyor , siz nasıl koruyorsunuz rengini ?Evli, bekar farketmez ama sararmiş atlet giyilmese daha iyi bence.
Yani bana da biraz kötü geldi düşününce neden atmadınız ki atlet dediğin nedir yani erkek bu giyer rengi solmuşsa at işte bizim adetlere göre bekar evinden kız da erkek de asla iç çamaşırı getirmez hepsi atılır yenileri dizilir eve öyle giyilir ben 7 günlük evlilikte o atleti bırak giymesini evde bulundurmam yaniMerhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?