- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi Deryagullu
-
seda sayanda ki kişiler maaşlı orda tv de çalışan arkadaşım var o söylemiştihmm bilmiyordum tabi kamera arkasını göremediğimiz için
sanırım saflığım üstümde bugünTabii ki karşı tarafın da dili bağlanacak. Yoksa nasıl kısmet olabilir ki
Güldürdünüz beni..
sağolasın hep beraber yaşayalımYaaa çok güldürdünn sen benii.
Çok yaşa emii.
takmış kafayı bikezİmtihanda hep en çok üzerine titrediğinden gelir derler ya öyle bişey. Çok isteyince olmuyo işte. Derya kardeşte kendini göstermek için çok çabalıyo transparan falan giyip deniyo ama olmuyo. Kendini suratsız değişik bişey diye ifade ediyodu hatta sanırsam
yok artık bu kadarını beklemiyordum doğrususeda sayanda ki kişiler maaşlı orda tv de çalışan arkadaşım var o söylemişti
Bende en az 3 4 sene evlenmicem demiştim mezun olurken. Sonra tek derse kaldım bari o sırada işe giriyim diplomamı alanakadar dedim. İşe başvurdum çağırdılar. Eşim beni işe aldı 1 sene geçmedende evlendiktakmış kafayı bikez
eee nasipten öte köy yokBende en az 3 4 sene evlenmicem demiştim mezun olurken. Sonra tek derse kaldım bari o sırada işe giriyim diplomamı alanakadar dedim. İşe başvurdum çağırdılar. Eşim beni işe aldı 1 sene geçmedende evlendik
Anlatırdımda kıskanırsında nazar edersin diye korkuyorum
Üniversite ah ne güzel yillardiii
Eşim siyah bi kazak koyu lacivert bi kot giymisti
Traş desen o biçim parfüm miss gibi
Görür görmez ohaa dedim
Bulmusum kacirirmiyim
Ruh ikizim dedim ama ruh okuzum çıktı
Olsun yinede seviyorum
Tabi tabi alanımda uzman,deneyimli birini arıyorum.kız koca mı arıyorsunbenden sana abla tavsiyesi koca her yerde bulunur mühim olan nitelikli koca bulmak
marylin Manson da daha hoş kocalar bulunur benceKISS'in San Diego konserinde
vayyy sana bi kimyager bilim uzmanı mühendisTabi tabi alanımda uzman,deneyimli birini arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?