- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi Deryagullu
-
acaba boşluktan mi bu konuyu bu kadar taktınız ben 32 de evlendim ve o zaman değinde asla bu konuyu kafama takmadım hayat güzel gez toz yaşa kısmetin de varsa o bulur seniYar doç beklihorum
Geziyorum zatiacaba boşluktan mi bu konuyu bu kadar taktınız ben 32 de evlendim ve o zaman değinde asla bu konuyu kafama takmadım hayat güzel gez toz yaşa kısmetin de varsa o bulur seni
Daha bir kapı kapanmadan diğeri açılmış maşallahValla en bombası benim tanismamdir☺eski eşimle boşanma aşamasında avukat olan şimdiki eşimle tanistik☺
cidden en bombası buymuş mutluluklarValla en bombası benim tanismamdir☺eski eşimle boşanma aşamasında avukat olan şimdiki eşimle tanistik☺
aaaa çok ilginçValla en bombası benim tanismamdir☺eski eşimle boşanma aşamasında avukat olan şimdiki eşimle tanistik☺
o tehlikeli olur ama yazık kıza
Güzelseniz o sizi bulur zaten.
Güzel değilseniz çok ararsınız.
soru sormus cevap verdim[QUOTE="ceycey0406, post: 44855173, member: 580234"]o tehlikeli olur ama yazık kıza
Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ay ben bunu çok merak ettim ama, azcık ayrıntı rica ediciiimValla en bombası benim tanismamdir☺eski eşimle boşanma aşamasında avukat olan şimdiki eşimle tanistik☺
soru sormus cevap verdim
ben yaptim sende yap demedimki
çok riskli
çok etkileyici bir hikaye böyle erkekler klonlansa keşkeEvet çok ilginçti. Ben hamileydim eşimin aldattığı ni öğrendiğimde ve Bebeğimi kaybettim o stresle. Nefret ediyordum tüm erkeklerden ki bosandigimiz gün dışarı çıktım arabaya bindim Ağlıyorum ama nasıl ağlamak. O an şimdiki eşim geldi mendil verdi bir de su ve dedi ki birinin acısı baska birinin mutluluğu oluyor ne acı dedi. Ben de anlamadım bakıyorum ve o günden sonra hayatımda ilk Kez prensesler gibi hissettim. Ve 3 ay sonrası evlenme teklif etti "benim prensesimin annesi ve benim Kraliçem olur musun"diye.. O an çok aşık oldum evlendik ve prensesimiz var çok şükür.. Kızlar Umudunuzu kaybetmeyin aşk her an çıkabilir karsiniza
Arabana gelip mi mendil verdi?Evet çok ilginçti. Ben hamileydim eşimin aldattığı ni öğrendiğimde ve Bebeğimi kaybettim o stresle. Nefret ediyordum tüm erkeklerden ki bosandigimiz gün dışarı çıktım arabaya bindim Ağlıyorum ama nasıl ağlamak. O an şimdiki eşim geldi mendil verdi bir de su ve dedi ki birinin acısı baska birinin mutluluğu oluyor ne acı dedi. Ben de anlamadım bakıyorum ve o günden sonra hayatımda ilk Kez prensesler gibi hissettim. Ve 3 ay sonrası evlenme teklif etti "benim prensesimin annesi ve benim Kraliçem olur musun"diye.. O an çok aşık oldum evlendik ve prensesimiz var çok şükür.. Kızlar Umudunuzu kaybetmeyin aşk her an çıkabilir karsiniza
Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ortak bir tanıdık tavsiye etmiş. Ailecek peşime düştüler. Sekiz ay içine Evlenip iki yıl içinde de boşandım. Tanışmaz olaymışım . Benim tavsiyem evlenmemiş Olmayı dert edip öyle bir arayış içine girmeyin . Kaderinizde varsa evlilik hiç ummadığınız bir yerde Karşınıza çıkar. Sadece hayırlısını dileyin . Ben hayırlısını dilemeyi unutmuşum :)Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?