Evliler

Güzelseniz o sizi bulur zaten.

Güzel değilseniz çok ararsınız.

hic alakasi yok..
ben guzel degilim bence ama kocam beni resmen aradi buldu.
ben ittim o geldi.
esim benden cirkin degil bu arada,hani korun topal alicisi degil bizimkisi.
nasip kismet isi boyle seyler

[QUOTE="ceycey0406, post: 44855173, member: 580234"]o tehlikeli olur ama yazık kıza
soru sormus cevap verdim
ben yaptim sende yap demedimki
çok riskli
[/QUOTE]
espri yaptım ben karşı değilim nette tanışmaya gayet doğal günümüzde

Tamamen nasip
Yasim 25 di goruculer geliyordu ailem evlenmiyosun begenmiyosun diye ustume geliyordu bikmistm...
Sonra ise girdim kurs parasi biriktrmek icin kpss ye yazildm ve dedimki bi daha asla gorucu gelmesin derken esim ilgilenmeye basladi reddettm memur olucam ben evlenmicem dedim ugrasti 2 ay kismetmis sevdim evlendim

Evet çok ilginçti. Ben hamileydim eşimin aldattığı ni öğrendiğimde ve Bebeğimi kaybettim o stresle. Nefret ediyordum tüm erkeklerden ki bosandigimiz gün dışarı çıktım arabaya bindim Ağlıyorum ama nasıl ağlamak. O an şimdiki eşim geldi mendil verdi bir de su ve dedi ki birinin acısı baska birinin mutluluğu oluyor ne acı dedi. Ben de anlamadım bakıyorum ve o günden sonra hayatımda ilk Kez prensesler gibi hissettim. Ve 3 ay sonrası evlenme teklif etti "benim prensesimin annesi ve benim Kraliçem olur musun"diye.. O an çok aşık oldum evlendik ve prensesimiz var çok şükür.. Kızlar Umudunuzu kaybetmeyin aşk her an çıkabilir karsiniza

çok etkileyici bir hikaye böyle erkekler klonlansa keşke

Arabana gelip mi mendil verdi?

Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ortak bir tanıdık tavsiye etmiş. Ailecek peşime düştüler. Sekiz ay içine Evlenip iki yıl içinde de boşandım. Tanışmaz olaymışım . Benim tavsiyem evlenmemiş Olmayı dert edip öyle bir arayış içine girmeyin . Kaderinizde varsa evlilik hiç ummadığınız bir yerde Karşınıza çıkar. Sadece hayırlısını dileyin . Ben hayırlısını dilemeyi unutmuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…