bende yazayım bari :))
bekarken görüpte dayanamadığım en çok şeyler nevresim takımları,battaniyelerim,süs eşyalarım ve gecelik takımlarım.....süs eşyalarım kalabalık ve temizliği zor olduğundan kaldırdım koca bi koli gelene veriyorum...
nevresim ve battaniyeler o kadar pahalı aldığıma pişmanım hiç gerek yokmuş çoğuna...
gecelik takımlarım o kadar çokki sayısını desem yuh dersiniz....ama bi sorun giyebiliyomuyum...malesef..başlarda bi kaçını giydim...6 ay içinde 10 kilo alınca artık istesemde giyemiyorum....
kahvaltı takımımı boşuna düşünüyorum..çünkü öyle başta heveslendiğim gibi her zaman çıkaramıyorum....
dantelleri başta çok gereksiz buluyodum..ama serdikten sonra indiresim gelmiyor...
iyiki vitrin ,konsol o tarz bişey almamışım..LCD ünitesi aldım..çok kullanışlı..kenarında küçük bir vitrinide var..
kesme takımlarıda boşuna..keşke almasaydım..gözüme fazlalık geliyor..hiçte kullanmadım...
yatak örtüm yeni evliyken kulladım ama 3 yıldan beri torbasında duruyo..sabah yatağı yoplamaya fırsat olmuyo haftasonuda battaniyemi seriyorum yatağın üzerine..
bilmem kaç parça mutfak robotu...zaten blenderım mikserim var robot çok gereksiz...
20 cm küpürlü nevresim takımı,saten yorgan...
bence 1 tane kullanışlı bi örtü yeterli canım.zaten devamlı kirlenecek birşey değil, nöbetleşe kullanayım desen..ebnim yatak örtüm yok,almıycam da.pike sermeyi düşünüyorum.
bende ozman bi hevesle almıştım taşlı cok şık bi yatak örtüsü ama şuan yüzüne bile bakmıyorum sadece 1 kez örttüm sonra kaldırdım
bu yatak örtüsü meselesi beni en çok yoran konu. günlük kullanabileceğim sade bir örtü aldım ama gözüm dantelli tüllü olanlarda kaldı. hala alasım var .
pike takımım da var çok güzel 2 tane.
iki yatak örtüsü gereksiz masraf mı sizce?
kızlar ben kahvaltı takımını gereksiz buluyorum benim fikrim öyle. ve benden tavsiye; ufak tefek şeylere kadar çeyiz düzmeyin çünkü beyaz eşya vs.alırken yanında bi çok hediye veriyorlar. ben ütümü blendrımı fön makinesi ve hatırlayamicam bi çok şeyi beleşe getirmiştim benden sölemsin :)))
arkadaşa katılmakla birlikte ben bir de fritözü çok gereksiz buluyorum salaklık edip almışım zamanında şimdi atsam atılmıyo satsam satılmıyo gereksiz yer kaplıyoşu kalın seramik renkli tabaklar varya, 6 taneden fazla almayın tavsiye etmem, bende sadece 6tane kalpli çerezlik var ondan pişman oldum sadece, bide günlük yemek tabağı ve bardak, kahve fincanı ve borcam almayın, düğünde o kadar çok geliyokiiii
bakın ben size bişey anlatım:roflol:
sefgilimlen birgün arabadayız çeyisden konu açıldı valla dedim oyle salona geçip odayı kırletmek yok
yeni aldığım takımları kullanmak yok
çatal bıçak ayrı olacak
misafir odasınnıda kapısı kitlenecek:roflol:biz küçkken annem boyle yapardı dedim
salon dakı tv açılmayacak
bir misafirimiz gelırse açar kullanırız dedim:roflol:
oda hiç umrumda olmaz (çok ciddi bir ses tonuyla):roflol:
hepimiz bu dünyada misafiriz dedi kopmustuk:roflol:
işte benim gibi biri :içelim:
yatak örtüsünü orta bişey alın. her zaman olmasa da misafir gelince yayıyorum. çok fazla paraya gerek yok. sonra kristal takıma gerek yok. ben alamdım ve eksikliğini de hiç duymuyorum. salonuma da vitrinli tv ünitesi aldım bir de yemek masası. konsolmuş, gümüşlükmüş almadım.
ayrıca acele etmeyin. eviniz kiraysa önce ev tutulsun. tüm mobilya, halı, perde ve beyaz eşyalarımı ev tutulduktan sonra aldım. gezin, dolaşın fikir edinin ama almakta acele etmeyin derim. mesela mutfağım küçüktü o yüzden büyük fırın almadım. set üstü ocak aldım, bulaşık makinesinin üzerine koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?