- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
Bekarlık; sultanlık değil de; bekarlık gemi kaptanlığı gibi..Bugün bekar günlerime dönsem evlenmezdim yazarken aynı mesajın yazıldığını gördüm. Bekarlık sultanlık hacı![]()
Kaptan da sensin dümenci de tayfa da:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekarlık; sultanlık değil de; bekarlık gemi kaptanlığı gibi..Bugün bekar günlerime dönsem evlenmezdim yazarken aynı mesajın yazıldığını gördüm. Bekarlık sultanlık hacı![]()
ınternet ortamınde buyuk harfle yazmak bagırmak anlamına gelır haberınız olsunBNM MÜKELLEFİMDİ NE DEMEK?
ınternet ortamınde buyuk harfle yazmak bagırmak anlamına gelır haberınız olsun
muhasebe ofısım vardı defterını tutuyordum mükellefin ne oldugunu bu yasınıza kadar duymamıs olamazsınız
Maddiyat ciddi önemli sevmek sart yoksa tahammul edemessin sevmediğin birine ..mantikli sevmek lazım :)Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ben çok matragim bak, koca da yok, ben gelirdim.. (Enişte okumuyor inşallah)
Bence mantık onemli aynı zamanda ailelerın kültüründe gorgüsünde maddi durumunda denklikte cok onemlı. Tabi alın yazısı kader hersey istediğimiz gıbi olmuyor maalesef. Elımızdekiyle mutlu olmasını bilecez yapcek bisey yok.Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
KOMİK MİSİN KIZ SEN
Hiçbir zaman saf aşık olmadımBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
MantıkBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?