Evlilere soruyorum

BNM MÜKELLEFİMDİ NE DEMEK?
ınternet ortamınde buyuk harfle yazmak bagırmak anlamına gelır haberınız olsun
muhasebe ofısım vardı defterını tutuyordum mükellefin ne oldugunu bu yasınıza kadar duymamıs olamazsınız

Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
Maddiyat ciddi önemli sevmek sart yoksa tahammul edemessin sevmediğin birine ..mantikli sevmek lazım :)

• Beğen
Reactions: 000
Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.

İnan bana ikisi de eşit derecede önemli. Manevi açıdan kayınvalidemin yaşattıklarına maddi yetersizlikten dolayı çözüm bulamıyorum. Nasıl dersen altlı üstlü oturuyoruz ve konuşmuyorum sene başından beri. Yeter dedim artık. İkinci bir ev aldık ama borç ödediğimizden dolayı kiraya verdik ( kira getirisi ikinci evin daha fazla çünkü ) eğer maddi açıdan yeterli olsam 1 dk bile beklemezdim. Sıkıntıdan zona geçirdim, psikolojimiz bozuldu eşimle sen düşün

Mantık ve maddiyat çünkü bir kadınlar olarak zaten sevmeye programlı canlılarız para da olmadan olmuyo mantıkta.
Not: Kalbinin istediği kişiyle evlenip pişman olan bir kadın.

Bence mantık onemli aynı zamanda ailelerın kültüründe gorgüsünde maddi durumunda denklikte cok onemlı. Tabi alın yazısı kader hersey istediğimiz gıbi olmuyor maalesef. Elımızdekiyle mutlu olmasını bilecez yapcek bisey yok.

Aska yenik dusup mantiksal olarak imkansizin da fevkinde biriyle evlenen cok yakinen tanıdığım var. Anne babasi 18 yilin üstune hala onaylamis degil. Kendisi mutlu oldugunu söylüyor ama mesleki acidan kendi gibi biryle evlense normal sartlar altinda mukemmel bir hayati olacakken su an zar zor gecinip işten çıkan eşine bakmak zorunda kaldığı aylar oluyor...

Sen mantığına ve sevgine uygun birini sec. Ask bitiyor. Geçiyor. ama parasizlik gecmiyor. Maddiyat onemli

biraz mantık ağır basıyor bana. ama aşk da önemli ya karar veremedim.
ayrıca maddiyata ailem ve ben değer vermemişken 3 yıllık evliliğimde aslında ne kadar önemli olduğnu öğrendim.

L Lefina sadece aşk veya mantık seçilerek mi mutlu olunacağını sanıyorsun?

20190901_225343.webp

Hiçbir zaman saf aşık olmadım
Aşıktım ama mantığı da yabana atmadım. Aşk ağır basıyordu diyebilirim. Maddiyat için de evlendiğimizde birimiz işsizdik ve hiç paramız yoktu. Şimdi ikimiz de çalışıyoruz istediklerimizi alıyoruz maddi sıkıntımız yok

Ask❤️ Aski güzel beslerseniz hic bir zaman gecici olmaz❤️ Kendinizi hergün esinize asik edin ve asik olun❤️

Bence evliliği kaldırabilmek için kör kütük aşık olmak lazım diğer türlü her şey göze batıyor. Çünkü mantıklı deyip evlendiğiniz kişi ve ailesi de mükemmel değil sonuçta, herkes gibi kusurları var. Bi de aşık olmayınca her şey göze batıyor.

Mantık

ayrıca bekar günlerime dönsem asla evlenmezdim. Evlilik = sorumluluk
Maddiyat önemli tabiki en azından orta halli bi gelir olmalı

Bekar günlerime dönsem oooo..yasamadığım ne varsa yasardım misss..sorumluluk yok,maddi sorunlar yok..herseyi kendin için yapıyorsun ne güzell..aslada evlilik düşünmezdim..hele ki şu an..eşim öküzlük de level atlamışken..ayy dolmuşum iyice..:confused:

Back
X