Evlilere soruyorum

Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
yine aşkı seçerdim ama once atanip aşkı secerdim.benim kendi gücüm olduktan sonra onun maddi durumu çok onemli olmazdi

bence seksi buldugun mantigina uyan bir erkek..
ask ergenlikte olurdu yani öyle hissetmeyeli cok oldu ama almiyim ask demek aci demek nedense benim icin, kavusamayinca ask oluyor
ha esime de zamaninda asiktim simdi huzur var sadece, defalarca ayrildik ama birakamadim dogru insan oydu cünkü.
iyi bir baba, mükemmel bir koca
asik miyim bilmiyorum ,belki baskasi olsayi daha mutluydum, daha tutkuluydum bilemem..
ama böyle de mutluyum cok sükür.
ben onu birakamadim bir türlü neler neler pesimdeydi ben bir türlü ondan vazgecemedim
cocuklarima baba yaptim, emin oldugum sey hicbir erkek benim nazimi onun kadar cekemezdi, en iyi asik bile gün gelir yüzüne vurur birseyleri ama o asla, bir gün olsun kalbimi kirmisligi yok, benim sulu gözlü kocam, cok hassastir asla kötü duygulara dayanamaz, azicik cemkirmeye gelemez yani, cok sükür evlatlarima baba olarak onu sectigim icin

Mantık.. Çünkü mantıgına uyan, sana uyum saglayan birine zaten aşık oluyorsun.

Herkesin hikayesi farklıdır... Benimki ne aşk ne mantık... Ama onu çook seviyorum :KK200: . Bazen de çook kızıyorum :sinirli:

Buradaki çoğu kadın sorunun girişini okuyup hayallere dalıyor zaten. "bekar günlere dönebilme ihtimali" ile hayal kurunca başlarım aşkına da mantığına da ben o günlerde kalırım diyorum ben. Oralar güzeldi. He kendimi zorlayıp cevap verecek olursam da, ikisi de değil. Ne kadar uyumlu olduğumuza bakardım. Aşk da bitiyor, mantık da sıkıyor. Uyumlu isen sürüyor o evlilik. Öbür odada yatan organizma ile bu kadar uyumsuz olduğumu bilseydim kutsal bakire olarak kalmayı tercih ederdim.

Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Aşk önemli aşk olmadan hayattan ve o kişiyle yaşadıklarından haz alamazsın sevmediğin birinin herşeyini eleştirir her şeyine müdahale eder ve her doğrusu yanlışı gözüne batar ama aşk bazı şeylerin üzerine örter ben buna inananlardanım....ama bekar günlerime dönsem ne aşk ne mantık nede maddiyata bakardım akıllı adam isterdim çünkü akıllı adam bi kadın ne ister bilir empati yapar mutlu olmak ve mutlu etmak için çabalar kadını kendine aşık eder akıllı adamın maddiyatıda güçlü olur parayı kazanmayıda kullanmayı da iyi bilir akıllı adam mantıklı kâr zarar tablosu ile hareket eder...bunu da öğrendimde geç öğrendim aşık zengin mantıklı değil akıllı adam olmak bulmak lazımmış lazım...

Aşık olmak önemli.
Geçinecek kadar ikinizde çalışın kazanın

Ben evliliği saçma bulanlardanım.
Ama aileleler biliosunuz baskıcı oyüzden erken denbilcek yaşta evlendim.
Eskiye dönseydim hiç evlenmezdim ama kocamdan şilayetçi oldugumdan değil.
Evlilik kadar saçma bir kurum yoktur.
Bence düzen değişmeli:)
Yinede cevabım : mantığını seç çnkü aşk illaki bitecek er ya da geç.ayrıca maddiyat çok önemli , hatta en başta önemli.

Mantıklıbir aşkı tercih ederdım. Sadece mantıga sarılıp uyuyamıyosun ama ıpsız sapsız serserı sorumsuz bırıyle de aa asıgım degıp asla evlenmem

Ask olmadan olmuyo ya.Benim asik olmadigim bi insani icim almazdi sahsen.Maddiyat degil de sorumluluk bilinci onemli.Sorumsuz insanlarin anne baba olmayi ve evliligi hakettiklerini dusunmuyorum.

Bence aşk her zaman önde şimdi olsa yine esımle aşık olarak evlenirdim şimdiki gibi hamd olsun sonra mantık oluyor zaten 💕

Kafam mantik derken kalbim ask der.. ikiside olmasi gerekir..ama ayni yataga girmek parayla olmuyor.

Eşimi 9 yıl bekledikten sonra evlendim. Elbetteki ilk günden fazla seviyordum evlenirken ama sadece sevdiğim için evlenmedim. O güne kadar yaşadığımız her şeyi düşündüm aklıma mantığıma her şey uyuyordu. Uyup uymadığını gözlemlemiştim. Uymasaydı onca yıl sevip devam etmezdim. Ve evlenmezdim

Mantikli olani severim. Nitekim oyle de yaptim 😍🤗

Aşk tabiiki, parayla evlenemezsin çünkü, para kazanılır ama aşk değil, para harcanır ama aşk değil ama senin neyi mutlu ettiği önemli bu durumda

Geriye dönme şansım olsa evlenmezdim ki. Illa evlenmem gerekseydi mantık öncelikli olurdu benim için.

Mantık diyenlerin birgün birine aşık olup aldatabileceğini düşünüyorum, kalpleri değil cepleri dolu çünki

Back
X