Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ah bide evlenmeden önce böyle düşünebilsekKesinlikle mantık evliliği yapar keyif çatardım.
Mantık diyorum, aşk yeterli olmuyor bunu 3 yılda anladımBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
Ve sizce maddiyat ne derece önemli.
Ben boşanma aşamasındayim nasip olursa 2. Evliliğimde öyle olmayı düşünüyorum. Ayrıca güçlü kadınlar evini geçindiren maddiyata önem vermeyen kadınların kıymeti bilinmiyor.Aynen ah bide evlenmeden önce böyle düşünebilsek
HaklisinBen boşanma aşamasındayim nasip olursa 2. Evliliğimde öyle olmayı düşünüyorum. Ayrıca güçlü kadınlar evini geçindiren maddiyata önem vermeyen kadınların kıymeti bilinmiyor.
Evet bunu bende düşünüyorum sanırım zengin kocayı mantık evliliği olarak düşündülerBen merak ettim mantık evliligi yapıp nasıl keyif çatılabilir ?
Aşk evliliği yapıp kafamı her soruna yorduğum için mantık evliliği yapınca çok büyük sorunlarım olmayacağını düşünüyorumBen merak ettim mantık evliligi yapıp nasıl keyif çatılabilir ?
Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
İkisi de demeyin mutlaka ikisi de önemli olurdu ama hangisi "daha" önemli diye soruyorum.
ailelerin geçimsizlik nedeni, ilk sırada maddiyat....aşkta kalıcı bir duygu değil...şimdiki aklımla olsa maddiyat derdim..Bugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?
Cvppp evlenmezdimm elin kahrını çekmektense hayatımı yaşardım maddiyat bu zamanda tabiki önemli paran varsa herşeyin var yoksa başlıyo huzursuzluklar kavgalarBugün bekar günlerinize dönseniz evlenirken aşk mi daha önemli olurdu mantık mi?