- Konu Sahibi esranil8987
-
abla işte büyüklere saygılı olun zihniyetiyle yetiştiğimiz için ve cahiilikde üzerine eklenince insan ne duruma düştüğünü ilk başta anlamıyor. ama şimdi böyle cahillik asla yapmam asla. o kadınla ödeşmemiz gerekiyo bu lafların hesabı konusunda.ödeşeceğizde zaten asla onun gibi seviyemi düşürmeyeceğim. onu görmezden gelip hayatımın tek bir anında bile adam yerine koymayıp hiç bir şeyini dikkate alamamyla yokmuş gibi davranmakla işe başlıyorum bugünden itribaren. sakin terbiyeli gelin gitti artık yok etti çünkü.
benım yaşadıklarımın aynısını yaşamışsın tek fark senın kayınpederın soyluyomus benım görumcem söyledı durdu aynı şaylerı sonuç herkes kendı yoluna
bu tarz durumlarda genelde suçu ben erkeklerde buluyorum.pasif kaldıkça bunları yaşıyoruz biz.bak nasıl ağarlığını koyunca oluyomuş.benim eşimde hep pasif davrandı hep ezilen ben oldum.inşallah siz öyle olmazsınız.çok sevindim düzelmesine:)
Arkadaşım bunların hepsi seni bu işten vazgeçirmek için üretilen birer mazeret.Eğer ki benim mesajlarımı da okursan neden sana böyle dediğimi tecrübelerle yaşamış bir kişi olarak yasdığımı göreceksin.Canım arkadaşım benimde boşanmak üzere olduğum eşim subay hatta abimde suay dayılarımda subay!Bak bu subay kısmı 14 yaşında ailelerinden ayrılır devlet bunları 8 sene okutur,22 yaşında mezun olduklarında da o güne kadar kıymetli olmayan oğullar artık kıymete biner!Sonrasında da subay oğulun yanına kimse yakıştırılamaz!!!Halbuki subaylık ve subay eşleri eskiden çok kıymetliyken günümüzde o değerini gerek maddi gerek manevi olarak yitirmiştir.Senin nişanlının ileride eşinin doğuda yahut batıda olmasının hiçbir önemi yok!İstersen Amerika'ya git aklına koyan oradan da halleder.Benim eşim evlendik 6 ay yurtdışı görevindeydi,maşallah annesi nakış gibi işlemiş oralara yetmiş anlayacağın.Ben evimde yepyeni eşyamla çeyizimle 3,5 ay eşimle beraber aynı evde yaşadım ancak annesi babası oğulları 5 aydır benim eşyamda çeyizimde yaşıyor.Biz Edirne de oturuyorduk onlar Karamanda!!!Hele ki senin kayınvaliden faceden falan anlıyorsa vah başına gelen!
Tabiki sonu güzel olsun isterim ama gardını iyi al!Onlar için senin kızlığının adının geleceğinin hiçbir önemi yok!Birde subayların büyük bir kısmı aradaki o yılların özlemini evlenince aileleriyle o kadar güzel gideriyorlar ki karılarını ikinci plana atmaktan hiçbir sakınca görmüyorlar.
İnşallah herşey senin için güzel olur:)
mesafeni baştan koy herşeye tamam deme ...hiç takma seviyosan seviliyosan gerisi kolay :)kim ne derse desin sevgilinden eminsen hiç birşey olmaz!
bunlara zaten bağırıp çağarınca senden iyisi olmuyor.her dediklerine tamam diyincede isteklerinin ardı arkası kesilmiyor.bak sen nasıl istersen düğünün öyle olsun.benim düğünümde benden başka herkes öyle güzel eylendiki ben oturdum ağladım bir köşede.kimsede sen neden ağlıyorsun ne sıkıntın var demedi bana.dışladılar resmen.akıllı ol akıllı olduğunu belli et onlara.o zaman gerçekten seninle uğraşamıcaklarını anlıyorlar.ben bir kaç kere denedim oldu.sonra yine saflığımdan iyi niyetimden sustum yemin ederim benden kötüsü yok.yani tecbürelerime dayanarak sana söyleyebileceğim tek şey ne nişanlana güven bu konuda ne ailesine güven unutmaki insanın en yakını yine kendisi.sen kendini savunucaksın korucaksın.bi yerden sonra o annesi o babası.senin yanındada olsa onlara kalkıp rest çekemeyebilir.ben sırf eşim ailesinden kopmasın die yuvamı düzenimi bozdum.yanlarına gittim.beni baş tacımı yaptılar hayır.yerin dibindeyim.
abla nişanlım artık onlarla kavga etmakten tartışmaktan beni savunmaktan ne hale geldi bi bilseniz onlarla sürekli kavga ediyo daha sonra biz kendimiz birbirimzile kavga ediyoruz onada acıyoum bazen resmen arada kaldı. beni ayırmak için her yolu her lafı deneyip duruyo şimdi tek derdi bu nikahı olmaz etmek. ben bu kadınla nasıl baş edicem yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?