- Konu Sahibi esranil8987
abla aileme yalvardım ben onu seviyorum diye beni kırmamak için birşey diyemediler . 1 aydır bitirmeyi koymuştum kafama yapamadım o ailesi yüzünden ayrılmak istemiyorum dedim kaç keresadece annem şunu söyledi elini böyle bir taşın altına sokacaksan ben bunlarla başederim diyorsan çok çetin yollar seni bekliyor haır ol dedi. taşın altında elininin canının acıyıp acımayacağını düşünmeyeceksin evlilikte insan evlilikte canı acımaz mutlu olur dedi. eğer düşünüyorsan canım acır mı diye vazgeç kzıım dedi. elini taşın altında kabgren edip o eli kesmekte var o daha büyük akyıp değil mi yolun başında hiç sokma o eli dedi
![]()
ne kadar güzel söylemiiş annen. Daha nişanlıyken böyle davranan insanlar,evlenince neler yaparlar düşünsene. Biraz cadı gelin ol. Bundan daha fazla hakaret edemezler,cevaplarını ver ki madem evlenmeyi kafana koydun en azından düğünden sonrası için korksunlar senden. Brownim çok doğru bir şey söylemiş. Nişanlıyken yerden yere vurdukları aileleri,evlenince pek kıymetli olur erkeklerin. 1-2 ay görüşmezsiniz 3. ay aslında sende suçluydun derler. O yüzden şimdi yaşadıklarından ziyade geleceğini de düşün. Çok zor farkındayım ama imkansız değil. Sen blöfünü yap,bitirmek istiyorum de. Biterse de bitsin,senden ya da ailenden kıymetlimi yahu. 1 yıl ağlar üzülürsün belki ama ömür boyu ağlamaktan iyi değil midir?
Tabi bunlar dışarıdan bakan birinin yazdıkları. En doğrusunu yine sen bilirsin ama buradaki insanların söylediklerini de yabana atma derim ben. Özellikle annenin...
Son düzenleme: