- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
sanki kızlar aşık olduğunla değilde
sana aşık olanla evlenmek doğru
aşık adam el üstünde tutar sevgini kazanmaya çalışır mükemmel bir erkek olur
bilmem
sevgi de hakedene verilmeli dersek o mantıkdan giderek kadında onu sever veeeeee
ahanda mutluluk
olmazmı ne dersiniz
eşin ailesiyle çok iyi geçinilebilmesi önemliymiş,
evin kendinin olması önemliymiş,
eş seçilecek kişi iyi baba olurmu diye evlenmeden düşünülmeliymiş
cinsellik çok önemli,herşey değil ama çok önemli
ev işlerine yardım edebilirmi buda çok önemli
eşin sabır sınırlarının geniş olabilmeside çok önemli
daha o kadar çok sayabilirimki
aklıma geldikça yazrım ben
bu arada konuyu çok beğendim
ben şunu anladım beklentilerin ne kadar yüksek olursa okadar mutsuz olursun
Ben soruma tam olarak yanıt alamadım neyse...
Ben aşktan yana bakarım ilişkilere aşıksam devam eder evliliğe gider hemde gözü kara ben böyleyim ama herkez tabi böyle olacak diye birşey yok. Ben mutluyum evliliğimde benim tek hatam 3. şahıslara çok fazla musama göstermekti artık bunuda yapmıyorum. Eşim değişmedi bende öyle sadece bilmediğimiz huylarımız varımış bunları gördük okadar, 3. yılımız bitecek ben eşime eskisinden de çok aşığım ve duygular karşılıklı ben sevmediğim aşık olmadığım bir insanla hiçbirşey paylaşamam soğurum hayatında biranda yok olurum hatta. Nispet yapar gibi görünebilir ama aşık olupta evlenen aşkları bitmeyen insanlarda vardır demek istiyorum gelecekkorkusu hanım...
Mevlam dermişkiiiiiiiiiii
aşağıda bizleri görünce
ben ayarladım yazdım çizdim onlar görüyor, oysa nasılda çabalıyorlar değiştirmek için dermiş
bence herşey kader alın yazısı
eşin ailesiyle çok iyi geçinilebilmesi önemliymiş,
evin kendinin olması önemliymiş,
eş seçilecek kişi iyi baba olurmu diye evlenmeden düşünülmeliymiş
cinsellik çok önemli,herşey değil ama çok önemli
ev işlerine yardım edebilirmi buda çok önemli
eşin sabır sınırlarının geniş olabilmeside çok önemli
daha o kadar çok sayabilirimki
aklıma geldikça yazrım ben
bu arada konuyu çok beğendim
bu mesaja dayanarak soyle sorayım
1- bir erkegin iyi baba olacagi nasil anlasilir?
2- sabrının genis olup olmadigi nasil test edilir
bu mesaja dayanarak soyle sorayım
canım sağoliste hayatın ve evliligin gercekleri
ama bu demek degil ki evlilik kotu, insan bunlarin farkinda olup ona gore davranir, akillica idare ederse hersey gayet te guzel olabilir
mesela acik sozlu olmak her ortamda iyi olmuyor sadece evlilikte degil
fazla durustluk te oyle birak icinde kalsin
cok guzel tespitler yapmissin tebrik ediyorum
buda doğru bir yorum bencedeBen bu konuda şanslılardanım sanırım..
Umduğumdan da iyi oldu herşey...
Allah bozmasın..
Bunu da evliliği çok erken yaşlarda yapmayıp,mantığımın sesine kulak vermeme,kendimi ezdirmez bir karakter olmama bağlıyorum..
Sevgi saygı karşılıklı elbette..
Dengeyi tutturabilmek en önemlisi..
Kendini ve karşındaki insanı tanımak,ne isteyip ne istemediğini bilmek ve seçimleri ona göre yapmak..
bu en doğru yorumben şunu anladım beklentilerin ne kadar yüksek olursa okadar mutsuz olursun
ablamızın dediklerine sonuna dek katılıyorum bendeBu degisen düsüncelerin en büyük sebebi bana göre su:
Evliligin verdigi sorumluluklar evlenmeden önce cok hafife aliniyor.
Sadece sevdigin adamla mutlu mesut yasayacagini, o heyecanin o askin hic bitmeyecegini düsünüyorsun ama evlendikten sonra cok cabuk anliyorsunki hicte öyle degilmis....
Sevgi Ask kadar paraninda önemli oldugnu görüyorsun.
Sadece esinle degil onun ailesi ilede evlendigni görüyorsun.
Herseyin herzaman senin istedigin gibi olamicagini anliyorsun
Asla yapmam dedigin seyleri essek gibi yapmak zorunda oluyorsun.
Ayni cati altinda yasamanin 2 saat bulusup gezmeye gitmekten cok daha farkli oldugnu anliyorsun.
Herseyden önce sadece sirilsiklam asik olmanin bir ömür gecirmek icin hicte yeterli olmadigni, her iki tarafinda anlayis, sevgi, saygi ve yeri geldigi zamanda bazi fedakarliklar yapmak zorunda oldugnu anliyorsun.....zaten ancak ve ancak bunu anladigin ve kabullendigin vakit evlilik dedigmiz kurum oturmaya basliyor.
bende cevabını bilmiyoprum ama ilk günden beri eşimin çok iyi bir baba olacağını hissettimbu mesaja dayanarak soyle sorayım
hiçbirzaman tip önemli olmadı benim için
çevremdeki insanların laflarını da kafama takmadım
gerçekten yakışıklılık vs.hikaye
evlendikten sonra huy ön planda oluyor
huyu,sevgisini gösterebilmesi,yardımlaşma,paylaşım bunlar çok önemli
ailede önemli tabi,ama ailesi açısından bi sıkıntım olmadı şimdilik
ama önemli olduğunun farkındayım
Selam arkadaşlar, ben de 2 senelik evliyim. Allah' a binlerce şükür olsun ki :1rolleyes:eşim evlilikten önceki halinden daha iyi çıktı. Düşüncelerim değişti ama pozitif yönde. Yalnız ailesiyle iyi anlaşacağımı umuyordum, o pek tutmadıklava:. Öyle böyle idare ediyoruz onlarıda, kapımı kapattığım zaman benden mesudu yok...Bekarlara tavsiyem; keskin sınırlar çizmesinler, evlilikte mutluluk ancak esneklikle, değişikliklere açık olmakla mümkün oluyor...
1-canım bence az çok anlayabiliriz,mesela çocukları seviyorsa,ama öyle sadece ben çocuk severim demesi yetmez,anlarsın çocukları içten sevdiğini,evlenmenin birazda çocuğum olsun,seveyim,bakayım tarzı konuşmalardan,yolda güzel bir bebek görürse sevmesinden mimiklerinden bile anlaman mümkün bana göre
2-flört döneminde yada nişanlılıkta mutlaka sudan sebeplerlede olsa kavga edilir,hemen kopmaya mı gidiyor yoksa kavgadan sonra barışmaya canmı atıyor,kadın kaprisleri yada özel günlerinde stresli olduğumuz için seni rahat ettirmeye mi çalışıyor yoksa umursamıyormu,geçer diye söylenip duruyormu,yoksa üstüne titreyip sabırlımı davranıyor
ben olsam bunlardan anlardım
tabi istisnai durumlarda olabilir ama genel olarak bütün erkekler dıştan anlaşılabilir
bide büyük sözü dinlenmeli evlenirken
annelerimiz bu konuda tecrübeli,düşünceleri asla es geçilmemeli diye düşünüyorum canımolumunekankayizsmile
Çok gÜzel bİ konu kızlar ama ben bazen kadermİ Şans mı tercİhmİ anlamıyorum bu evlİlİĞİ.....ablam 2 yılda boŞandı ÇekmedİĞİ kalmadı ben İse 1,5 yıllık evlİyİm ve Çok ama Çok mutluyum Şİmdİ Şanlı olan benmİyİm yoksa Şanssız olan ablammı ? Yoksa bu kaderde onu mu yaŞıyoruz.
Sabah otobÜste Şunu dÜŞÜndÜm
ne kadar verİrsen o kadar alırsın
ne kadar sıkarsan o kadar kalırsın
Şİmdİ ne demek bu dİyeceksİnİz.
Benİm evlİlİĞİm gÜzel ama neden
nankÖr olmayan yaptıklarımı anlayan eŞ ev anne ayrımını İyİ yapan bİ eŞİm vra.
Her yaptıĞıma saygı duyar asla klÜÇÜk gÖrmez.ben ne kadar Özverİde bulunuyorsam aynılarını yapmaya ÇalıŞan bİ eŞ oldu.Öncelerİ yastıĞını dÜzeltmezken Şİmdİ yataĞı benden gÜzel yapan bİ eŞ..
Çok denedİm bİde ŞÖyle bİr yÖnÜde var kızarsam asabİysem yada sÜreklİ uyarırsam da kÖtÜ bİr eŞ oluyor.yanİ dİyeceĞİm Şukİ hayata 1 kez gelİyoruz ve doya doya yaŞayalım...gÜnlerİmİzİ mutlu geÇİrelİm ve Şunlara Çok dİkkat
1-yemek
2-cİnsellİk
3-gÜleryÜz
4-akıllı olmak (yerİne gÖre)
bunlar Çok Önemlİ kızlar evlİlİkte olmazsa olmaz.annem erkeĞİn mİdesİn ve yataĞını hoŞ tutun (yanİ cİnsellİk) gerİsİ gelİr der hep.gerÇektende bÖyle
ben eŞİmle bekarken nasıl anlaŞıcam deyİp duruyodum 2 yıl flÖrt ettİk ama Çok korkuyodum.soĞuk sessİz İlgİsİz gİbİydİ.evlenİnce dÜzelİr dedİler evt dÜzeldİ hemde İstedĞİmden Çok.ama herkes bÖyle olmayabİlİr.
Evlenmeden gÖzÜnÜzÜ 4 aÇın evlenİnce yarı yarıya kapatın
allah herkese huzurlu geÇİm versİn
hiçbirzaman tip önemli olmadı benim için
çevremdeki insanların laflarını da kafama takmadım
gerçekten yakışıklılık vs.hikaye
evlendikten sonra huy ön planda oluyor
huyu,sevgisini gösterebilmesi,yardımlaşma,paylaşım bunlar çok önemli
ailede önemli tabi,ama ailesi açısından bi sıkıntım olmadı şimdilik
ama önemli olduğunun farkındayım
Kesinlikle katılıyorum...o kişyle yaşayacak olan yorum yapanlar değil. :hulya:
O yüzden kesinlikle çevre düşünülmemeli evlilik okadar farklıki tip en son sırada kalıyo huy güzelliği hepsinden önemli. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?