yani simdi dogruya dogru
kıpkısa boylu, cirkin mi cirkin, yanina hic yakismayan bi adamla evlenir miydin mesela?
bence onemli yani ilk basta begenirken etkili dis gorunus
bir kisiyi gordugun an once disini gorursun[/QUOTEH
Huyu güzelse evet dermişim...:umursamaz:
Tabiki önce dış görünüşünden etkileniyosun ama birtek o etkili olmuyo işte evlilik kararında...
Bu durumda kişiliği geçiveriyo ön plana...
Hepsini birarada bulabilen varsa hiç kaçırmasın.opuyorumnanaktan
hadi seninki sans evlendikten sonra duzelmis, istisna
bence evlenmeden memnun degilsen evlilikten meddet ummak kendini atese atmak gibi bisey
evlenince duzelir gibi bisey yok, onu nisan atmasin diye soylemislerdir
ben eşimle aynı iş yerinde çalışmaya başladığımızda tanıştım.önce bir iki ay arkadaşlık etdik sonra aşık olduk.5 sene çıktık 2 senedir evliyiz eşim le allah nazarlardan saklasın çok iyi bir ilişkimiz var bu 7 sene içinde bir gün değil bir saat bile küs kalmadık birbirimizi de hiç incitmedik. Bence evlililk için 3 önemli ayak var.
1 cinsel uyum.ter kokusunu bile seviyorum adamın ya.şeniz
2 ailelerin aynı sosyal yapıda olması. Ailelerinde ki hiç bi şeyi yadırgamıyorum.a.s
3 zevklerin beklentilerin ortak olması . Sanki asker arkadaşı yada kankayız.:teselli:
Erkek gibi erkek olacak yani kızsa da her zaman kollayacak eşini yavrusunu.Olgun olacak bu olgunluk at gözlüğüyle etrafa bakmamayı,hakkaniyetini korumayı gerektirir en başta.Kadın ruhundan anlayacak mantık diye tutturmayacak.Yaşlı insanların gönlünü almayı onların düşüncelerinin tavsiyelerinin değerli olduğunu bilecek.Ben özgürüm havalarına girmeyecek özgürlüğü eşinin özgürlüğüyle eşit olacak.İnatçı olmayacak,kompleksi olmayacak,insanları yargılamayacak.Bir erkeğin geniş bir ufka sahip olması gerekir ama bu onlarda yok maalesef.Daha çok şey yazılır ama aaaa en önemlisi çok aşık olanla değil sizi açık gönüllülükle sevenle evleneceksiniz.Aşk bitince erkek odun olur genel itibariyle :)
ben eşimle aynı iş yerinde çalışmaya başladığımızda tanıştım.önce bir iki ay arkadaşlık etdik sonra aşık olduk.5 sene çıktık 2 senedir evliyiz eşim le allah nazarlardan saklasın çok iyi bir ilişkimiz var bu 7 sene içinde bir gün değil bir saat bile küs kalmadık birbirimizi de hiç incitmedik. bence evlililk için 3 önemli ayak var.
1 cinsel uyum.ter kokusunu bile seviyorum adamın ya.Şeniz
2 ailelerin aynı sosyal yapıda olması. ailelerinde ki hiç bi şeyi yadırgamıyorum.a.s
3 zevklerin beklentilerin ortak olması . Sanki asker arkadaşı yada kankayız.:teselli:[/QUOTmerhaba bu dedıklerın cok dogru
30 umdan sonra evlendim.
Karakteri oturmuş,söyledikleri ile yaptıkları bir olan,işi gücü olan biri olmasına,gece hayatına düşkün olmamasına,hem modern hem de inançlı biri olmasına,yobaz olmamasına,Allah korkusu olmasına,Atatürkçü olmasına,büyüklerine saygılı olmasına,çocuk sahibi olma isteğinin olmasına,ben erkeğim illa haksız da olsam benim dediğim olacak saplantısı olmamasına,kuracağı aileye sahip çıkabilecek biri olmasına,eşini ezdirmeyecek,gururunu kırmayacak biri olmasına,ben erkeğim evde bişeye dokunmam hepsini karım yapsın düşüncesinde olmamasına,aile yapısının kendi aile yapıma uygun olmasına,bana kendimi değerli hissettirmesine vs vs bu tarz şeylere bakmaya çalıştım.....:kedi:
kesinlikle katılıyorum :lepi:esnek olmak gerekiyo kesin sınırlarla yürümez evlilik. tabi karşılıklı anlayış ve sabır da eklenince tadından yenmez yerimseniben asla yapmam dediği şeyleri yapıyor insan yapması da gerekiyor yoksa iki tarafta benim sınırlarım bu derse iki güne kalmaz mahkemede hakim karşısında bulur kendini. evlilik iki kişiilik yaşamak zaten iki kişilik düşünmek ve bu hem zor hemde çok güzel bişey :asigim:
evlilikte önemli olan uyum,bir bakiyorsunuzki ikiside kötü ruhlu insanlar ama cok iyi anlasiyorlar.altinin kiymetini kuyumcu bilirmis.iyinin kiymetini de iyi bilir.insan evlenmeden önce bence esinin ailesine özelliklede annesi bakmali.cünki ben kendimde pay bictigimde cocuklarimi kendim gibi yetsitirdigimi fark ediyorum.anne cok önemli.bazen hic ailesi gibide olmayabilir orasida var.ben cok kötü bir evlilik yaptim ve sürdürmek zorundayim,esim ayni annesi gibi.kötü kalpliler cikarcilar karsisindakileri asla insan yerine koymazlar.onlara kalsa cocuklari cok iyi.ama iyi es iyi baba degil ki evet cok iyi evlat cünki bize kiyip harcayamadiklari onlarin ellerinde.evlilik cok önemli bazen herkez bosanma sansina bile sahip degil.tabiki ufak tefek olaylardan bosanmamali.ama siz o evde insan yerine bile koyulmuyorsaniz ne denebilir ki?cocuklar icin ayri yikim bosanmak.bir erkek cocugu annesinin yeniden evlenmesini kesinlikle istemiyor.yani bazen katlanmak gerekiyorsa evlilige en önceden dikkat etmek gerekir.ailesi cok ve de en önemlisi,anlasmak,saygiyi yitirmemek gerek.yoksa yok evi olsun yok arabasi olsun.onlarin hepisi alinir ama huzruunuz yoksa yediginiz yemek bile tatsiz tuzsuz gelir.sadece caliskan olsun isinde gücünde olsun.birde size laf dedirtmesin bunu keisn test etmeden evlenmeyin
evlilikte önemli olan uyum,bir bakiyorsunuzki ikiside kötü ruhlu insanlar ama cok iyi anlasiyorlar.altinin kiymetini kuyumcu bilirmis.iyinin kiymetini de iyi bilir.insan evlenmeden önce bence esinin ailesine özelliklede annesi bakmali.cünki ben kendimde pay bictigimde cocuklarimi kendim gibi yetsitirdigimi fark ediyorum.anne cok önemli.bazen hic ailesi gibide olmayabilir orasida var.ben cok kötü bir evlilik yaptim ve sürdürmek zorundayim,esim ayni annesi gibi.kötü kalpliler cikarcilar karsisindakileri asla insan yerine koymazlar.onlara kalsa cocuklari cok iyi.ama iyi es iyi baba degil ki evet cok iyi evlat cünki bize kiyip harcayamadiklari onlarin ellerinde.evlilik cok önemli bazen herkez bosanma sansina bile sahip degil.tabiki ufak tefek olaylardan bosanmamali.ama siz o evde insan yerine bile koyulmuyorsaniz ne denebilir ki?cocuklar icin ayri yikim bosanmak.bir erkek cocugu annesinin yeniden evlenmesini kesinlikle istemiyor.yani bazen katlanmak gerekiyorsa evlilige en önceden dikkat etmek gerekir.ailesi cok ve de en önemlisi,anlasmak,saygiyi yitirmemek gerek.yoksa yok evi olsun yok arabasi olsun.onlarin hepisi alinir ama huzruunuz yoksa yediginiz yemek bile tatsiz tuzsuz gelir.sadece caliskan olsun isinde gücünde olsun.birde size laf dedirtmesin bunu keisn test etmeden evlenmeyin
yani simdi dogruya dogru
kıpkısa boylu, cirkin mi cirkin, yanina hic yakismayan bi adamla evlenir miydin mesela?
bence onemli yani ilk basta begenirken etkili dis gorunus
bir kisiyi gordugun an once disini gorursun
Ben bu konuda şanslılardanım sanırım..
Umduğumdan da iyi oldu herşey...
Allah bozmasın..
Bunu da evliliği çok erken yaşlarda yapmayıp,mantığımın sesine kulak vermeme,kendimi ezdirmez bir karakter olmama bağlıyorum..
Sevgi saygı karşılıklı elbette..
Dengeyi tutturabilmek en önemlisi..
Kendini ve karşındaki insanı tanımak,ne isteyip ne istemediğini bilmek ve seçimleri ona göre yapmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?