- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Neden boyke yapiyorsunuz ki ailenizin evi yakinmis artk siz ayri bi ailesiniz .baska ne tur sorunlarnz var tek sebep buysa cok hatalisniz2.5 aylık evliyim eşimle sorunlu bir evliliğimiz var boşanma aşamasına geldik 15 gün ayrı yaşadık şimdi tekrar barıştık ama ben bir türlü evliliğe alışamıyorum. 15 gün ailemle kaldım onlara çok alıştım şimdi onlardan ayrılmak zor geliyor çok yakınız aileme ve sürekli oraya gitmek istiyorum kendi evimde durmak istemiyorum. Evliliğe de eşime de en çok da eşimin ailesine aşılamadım.yardımcı olabilecek varmı
Çok tatlı yaaBalayından döndükten sonra ilk bir ay hergün agladım
Aileme düşkünlüğüm yoktur
Ama ev sorumlulugu bana fazla geldi herşeyi kafaya takar oldum evlenmeden önce titiz değildim mesela hatta baya dagınıktım evlenince yerde bir aac göreyim cıldırıyodum
Eşime sarılıp cok aglıyodum seni cok seviyorum ama evliliği sevmiyorum diye
Sorumluluk almak bana göre değildi
Ama hic gidip ailemde kalmadım
Zamanla Alısıyosun herşeye emin ol
Seviyorsan ve eşinde anlayıslıysa ilerde cok güzel günler sizi bekliyor
Çok tatlı yaa"seni seviyorum ama evliliği sevmiyorum" diye sarilip ağlamak..
Bak, evlilikten dert yanarken bile esine tutunmuş ne güzel
Evet haklısın, mükemmelliyetciligi birakmak lazım canim Allah mutluluğnuzu daim etsinah sorma :)
Eşimin sucu yoktu biliyodum adam yardımcı tuttu temizlik yeri geldi kendi yaptı ütü yaptı yemek yaptı herşeyi bölüştü eşlerin rolü cok cok önemli evliliğin ilk zamanlarında
benim icime de titiz ev hanımı kaçtı banada bu yük agır geldi
Ama geçiyor hepsi düzene giriyor oturuyor
İlk bir yıl bosanma oranı cok yüksekmiş alışmak düzen oturtmak yeni hayat vs
Aminn cok teşekkür ederimEvet haklısın, mükemmelliyetciligi birakmak lazım canim Allah mutluluğnuzu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?