- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Sen konu sahibi arkadaşın eski konularına bak sıkıntı neymiş görürsün ....öyle diyeyim
Sen konu sahibi arkadaşın eski konularına bak sıkıntı neymiş görürsün ....öyle diyeyim
Yoğun çalışıyordu ama uyumaz gelir benim ümiversiteme yurduma beni görürdü. Hatta ödevlerime yardım ettiği bile oldu. Şimdi dışarı sadece markete çıkabiliyoruz.Evlenmeden önce de eşinizin Farklı şehirde çalıştığını 12 saat çalıştığını biliyordunuz madem bu kadar annenize yakın yaşamak istiyorsunuz farklı bir şehirde yaşayan adamla ne diye evlendiniz bile bile. Haa göze alıp evlendiyseniz de mızmızlanmanın bir anlamı yok çocuk oyuncağı değil bu işler. Evliligin sorumluluğunu taşıyamayacak insanlar evlenmemeli bence üstüne bir de hemen hamile kalmışsın madem şikayetçisiniz ne aceleniz vardı bu kadar
Tek başına gezmek istemiyorum ama koca kişisi maalesef yerinden kalkamıyor.Oluyor öyle ah ah bnde çok dedim öyle ama çocuk olunca geçiyor . Gerçi çocuk olunca da gece kalkıp niye evlendim keşke bekar kalsaydım diye çok ağladımşimdi kizim 9 aylık ve yeni yeni tekrar disarilara çıkıyoz artık çok seviyorum evliliği biraz gezmek değişiklik iyi gelecektir hamilelik de bunu tetikliyor fazla duygusalsin
İzin de kullanmıyoruz çocuk doğunca lazım olur diye. Zaten bir hafta kadar yeğeni doğdu onu görmeye gitcek. On gün izni kalıyo senenin diğer kalanı için. Bir de bebek doğum izni var on günOluyor öyle ah ah bnde çok dedim öyle ama çocuk olunca geçiyor . Gerçi çocuk olunca da gece kalkıp niye evlendim keşke bekar kalsaydım diye çok ağladımşimdi kizim 9 aylık ve yeni yeni tekrar disarilara çıkıyoz artık çok seviyorum evliliği biraz gezmek değişiklik iyi gelecektir hamilelik de bunu tetikliyor fazla duygusalsin
Anladim canım lohualigin 1 haftasından sonra bol bol gez korkma lohusa gezmez lafına inanma yoksa lohusaligin zor geçer aynı benim gibisin çünküİzin de kullanmıyoruz çocuk doğunca lazım olur diye. Zaten bir hafta kadar yeğeni doğdu onu görmeye gitcek. On gün izni kalıyo senenin diğer kalanı için. Bir de bebek doğum izni var on gün
Ben de kovayım9 senelik evliyim bn bile hala alışamadım hala eski günlerimi özlüyorum hep bi pişmanım özgür olmak uzaklara gitmek istiyorum..
Not; kova hatunu
Yoğun çalışıyordu ama uyumaz gelir benim ümiversiteme yurduma beni görürdü. Hatta ödevlerime yardım ettiği bile oldu. Şimdi dışarı sadece markete çıkabiliyoruz.
Can sıkıtısından bebe mi yaptınız bacım:)Farklı bir şehire geldim evlendikten sonra. 5 aylık evliyim. Ama bir türlü alışamıyorum. Annemi çok özlüyorum. Geçen hafta onun yanındaydım bir hafta kaldım geleli üç gün oldu ama sürekli aklımda. Evin sorumluluğu çok ağır geliyor. Temizlik yemek bulaşık sürekli birşey düşünmek beni sıkıyor. Gün sonunda bu işleri yapmış günü geçirmiş oluyorum ve hayatım bomboş geliyo. Bir hafta annemin yanındaydım hep bir sohbet ettik bir sürü yere gittik gezdik. Burda gittiğim tek yer market. Eşim çok yoğun çalışıyor. 12 saat. Bir gece gidiyo bir gündüz. Eve gelince sadece uyuyor yemek yiyor TV'ye falan bakıyoruz. Konuşuyor benimle gelir sarılır öper de ama bazen herşeye sinirleniyo. O zaman bu evde hiç durmak istemiyorum. Annemin evi ne kadar güzeldi yanımda annem olsa diyorum burda ne işim var diye düşünüyorum. Bir de annem 70 yaşında oldum ona bişey olcak diye çok korkuyorum bazen. O zaman pişman olacam yanında olmadığıma diye düşünüyorum.
Not
24 yaşındayım. 5 aylık hamileyim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kaynanan gitti miFarklı bir şehire geldim evlendikten sonra. 5 aylık evliyim. Ama bir türlü alışamıyorum. Annemi çok özlüyorum. Geçen hafta onun yanındaydım bir hafta kaldım geleli üç gün oldu ama sürekli aklımda. Evin sorumluluğu çok ağır geliyor. Temizlik yemek bulaşık sürekli birşey düşünmek beni sıkıyor. Gün sonunda bu işleri yapmış günü geçirmiş oluyorum ve hayatım bomboş geliyo. Bir hafta annemin yanındaydım hep bir sohbet ettik bir sürü yere gittik gezdik. Burda gittiğim tek yer market. Eşim çok yoğun çalışıyor. 12 saat. Bir gece gidiyo bir gündüz. Eve gelince sadece uyuyor yemek yiyor TV'ye falan bakıyoruz. Konuşuyor benimle gelir sarılır öper de ama bazen herşeye sinirleniyo. O zaman bu evde hiç durmak istemiyorum. Annemin evi ne kadar güzeldi yanımda annem olsa diyorum burda ne işim var diye düşünüyorum. Bir de annem 70 yaşında oldum ona bişey olcak diye çok korkuyorum bazen. O zaman pişman olacam yanında olmadığıma diye düşünüyorum.
Not
24 yaşındayım. 5 aylık hamileyim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Farklı şehirde okudum ama her haftasonu evdeydimEe sen zaten annenden uzakta üniversite okumuşsun ve galiba okudugun yerde tanışmışsın eşinle.yani anneden ilk ayrılığın evlenirken olmamış ki..sana evlilik yükü ağır geliyor ev,iş falan .anne evinde yapan var diye rahat.malesef hayat böyle birşey. ne kadar eş yardımcı olsa da-ki çoğusu yardımcı bile olmuyor- evin tüm yükü kadınlarda.bu nedenle çoğu kadın mutsuz.yapacak başka birşey yok çocuk doğana kadar bol bol dinlen,uyu boş vakitlerinde.bu kadar bunalmanın üzerine bir de lohusalık bebek falan çok yıpratıcı olmasın diye bugünlerin tadını çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?