Evliliğe alışamoyorum

Oluyor öyle ah ah bnde çok dedim öyle ama çocuk olunca geçiyor . Gerçi çocuk olunca da gece kalkıp niye evlendim keşke bekar kalsaydım diye çok ağladım şimdi kizim 9 aylık ve yeni yeni tekrar disarilara çıkıyoz artık çok seviyorum evliliği biraz gezmek değişiklik iyi gelecektir hamilelik de bunu tetikliyor fazla duygusalsin

Yoğun çalışıyordu ama uyumaz gelir benim ümiversiteme yurduma beni görürdü. Hatta ödevlerime yardım ettiği bile oldu. Şimdi dışarı sadece markete çıkabiliyoruz.

Tek başına gezmek istemiyorum ama koca kişisi maalesef yerinden kalkamıyor.

İzin de kullanmıyoruz çocuk doğunca lazım olur diye. Zaten bir hafta kadar yeğeni doğdu onu görmeye gitcek. On gün izni kalıyo senenin diğer kalanı için. Bir de bebek doğum izni var on gün

eşin ve kv sorunluydu diye hatırlıyorum bu insanlar arasında alışamaman çok normal bide üstüne aile hasreti eklenince iyice çekilmez olur

İzin de kullanmıyoruz çocuk doğunca lazım olur diye. Zaten bir hafta kadar yeğeni doğdu onu görmeye gitcek. On gün izni kalıyo senenin diğer kalanı için. Bir de bebek doğum izni var on gün
Anladim canım lohualigin 1 haftasından sonra bol bol gez korkma lohusa gezmez lafına inanma yoksa lohusaligin zor geçer aynı benim gibisin çünkü geçecek ama sabret

Eşin sorunlu olduğu için alışmak zor geliyodur.

Ben de anneme çok düşkünüm. O yüzden uzağa evlenmedim. Eşim de anlayış gösterdi sağ olsun
Tayinini buraya aldı.

Yoğun çalışıyordu ama uyumaz gelir benim ümiversiteme yurduma beni görürdü. Hatta ödevlerime yardım ettiği bile oldu. Şimdi dışarı sadece markete çıkabiliyoruz.

Ee sen zaten annenden uzakta üniversite okumuşsun ve galiba okudugun yerde tanışmışsın eşinle.yani anneden ilk ayrılığın evlenirken olmamış ki..sana evlilik yükü ağır geliyor ev,iş falan .anne evinde yapan var diye rahat.malesef hayat böyle birşey. ne kadar eş yardımcı olsa da-ki çoğusu yardımcı bile olmuyor- evin tüm yükü kadınlarda.bu nedenle çoğu kadın mutsuz.yapacak başka birşey yok çocuk doğana kadar bol bol dinlen,uyu boş vakitlerinde.bu kadar bunalmanın üzerine bir de lohusalık bebek falan çok yıpratıcı olmasın diye bugünlerin tadını çıkar.

annenden ayrı kalmayacaktın neden evlendin be canım.bak hamileymişsin.sende yuva kurdun farkına var.bütün ev hanımları olsun çalışan olsun merak etme bizde öyleyiz.mevsimsel geçişte elımde süpürgeyle oturuyorum evde akşama kadar .heleki sadece iki günüm varken.

Can sıkıtısından bebe mi yaptınız bacım:)
Sana daha tavsiye falan islemez,4 ay sonra sıklmayı özluyeceksin muhtemelen.

Kaynanan gitti mi

Farklı şehirde okudum ama her haftasonu evdeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…