- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Eşimle ilk zamanlar baya sorun yaşadık. Hamileliğiö hemen oldu ve iilk zamanlar çok hastaydım. Bulantıdan kıpırdayamıyodum bile. Bana şunları şunları yapman lazım dedikçe sen beni hizmetçi diye mi aldın diye tribe giriyodum. Çamaşırı bulaşığı hep o yaptı. Ki bilmez hep ailesiyle yaşamış çalışsa da. Şimdi şimdi anladım iyi niyetli ben işte hasta olduğumu anlamıyor mu beni sevmiyor mu daha yeni evliyiz ne bu temizlik yemek diye düşünüyordum. Ben biraz fazla pembe gözlükle bakmışım evlilik mıç mıç gezmek değilmiş sadece.Bence eşin iyi ve saf. Biraz olgunlaşması lazım annenin gelmesine de bisey demez kaynana çöreklenmeden annen gelsin bari dogum oldugunda canım hem rahat edersin hemde ozlem giderirsin
Siz neden bu kadar katı dusunuyosnz karşınızda hamile bir bayan var .hamileyken her konuda daha hassas oluyor insan hele ailesi konusunda. Sürekli yan yana olmak istiyor.. eşi en ufak bseybdese içleniyor insan .bence ılımlı bakın siz de hayataEvlenmeden önce de eşinizin Farklı şehirde çalıştığını 12 saat çalıştığını biliyordunuz madem bu kadar annenize yakın yaşamak istiyorsunuz farklı bir şehirde yaşayan adamla ne diye evlendiniz bile bile. Haa göze alıp evlendiyseniz de mızmızlanmanın bir anlamı yok çocuk oyuncağı değil bu işler. Evliligin sorumluluğunu taşıyamayacak insanlar evlenmemeli bence üstüne bir de hemen hamile kalmışsın madem şikayetçisiniz ne aceleniz vardı bu kadar
Evet canim beni hatırladın mi ben senin diger konularina da yorum yaziyordum bende sana bunu anlatmak istiyordum aslinda bak sen hareketlenince mutfak dolaplarini vs yapmistin esinde yerleri süpürmüştü hatta demistiki cop kovasi alalim falan demisti evlilik o tvlerde dizilerde gördüğümüz givi mic mic gezmek degil gercektenEşimle ilk zamanlar baya sorun yaşadık. Hamileliğiö hemen oldu ve iilk zamanlar çok hastaydım. Bulantıdan kıpırdayamıyodum bile. Bana şunları şunları yapman lazım dedikçe sen beni hizmetçi diye mi aldın diye tribe giriyodum. Çamaşırı bulaşığı hep o yaptı. Ki bilmez hep ailesiyle yaşamış çalışsa da. Şimdi şimdi anladım iyi niyetli ben işte hasta olduğumu anlamıyor mu beni sevmiyor mu daha yeni evliyiz ne bu temizlik yemek diye düşünüyordum. Ben biraz fazla pembe gözlükle bakmışım evlilik mıç mıç gezmek değilmiş sadece.
Hamilelikte etkili oluyor evet. Hele ilk zamanlar hasta yatalak gibi hep yattıkça baya kötü hissetmiştim kendimi. Şimdi yine belim ağrısa da az çok yemek temizlik yapıyorum markete gidiyorum. Genelde bunları yaparken gün bitiyo ondan biraz bunalıyorumBnde oyleydim,, ta ki arkadas cevremi Kurana kadar.kafa dengi bir kaç arkadasla tanstm gidip gelince daha iyi oldm.. siz bir de hemen hamile kalmssnz galiba hormonlardan da öyle kötü hssediyosnzdr.. ben de şu an hamileym iki yıllık evliyim. Evliliğimn ilk zamanlardaki aile ozlemim depreşti baya.. hormonlar etkili yani baya.. siz de arkadas edinin bnce
Bir de eşimin işinden dolayı gece yalnız kalıyorum zor oluyor. İnşallah zamanla alışacamEvlendigim de cok uzak olmamama ragmen geceleri aglardim annemi özlediğim icin,sik sik giderdimo zaman gider kalırdım..simdi 5 yillik evliyim birde oglum var iki yasinda..evime o kadar alıştım ki annemde 4 gun kalsam 5. Gun evime gelmek istiyorum..Tabi ki hala annemi ozluyorum ailemi özlüyorum ama simdi daha mantikli daha bilincliyim..Hamile oldugunuz icinde biraz hassaslık olabilir sadece sunu soyleyebilirim bu gunler gececek bebeginiz oldugun da o yaninizdayken heryer sizin yuvaniz olacak ondan ayri kalmak size gurbetlik gelecek ben ki aileme o kadar bağlıyım simdi sehir degistirmeyi oglumun rahatligi icin ailemden daha uzaga gitmeyi dusunuyorum onun bir bakışı size herkesi unutturacak..sabırlı olun :)
Benim de çok zor geçti ilk donemlerim ayağa kalknca bile midem bulanıyordu her gece ağlıyordum artk bulantm gecsn dyeHamilelikte etkili oluyor evet. Hele ilk zamanlar hasta yatalak gibi hep yattıkça baya kötü hissetmiştim kendimi. Şimdi yine belim ağrısa da az çok yemek temizlik yapıyorum markete gidiyorum. Genelde bunları yaparken gün bitiyo ondan biraz bunalıyorum
Hızlı oldu evlilik kararım. Bir anda oldu hatta eşime kalsa tanıştıktan bir hafta sonra evlenirdik. Ama ilk görüşte hissettik ikimiz de. Hamilelik karar alınmadan gerçekleşti ama bunda da bir hayır vardır diye düşündüm hep.Ya kıyamam Allah sizi birbirinize bağışlasın anne-kız duygulandım :/ benim de nasipse yazın düğünüm ve arada aklıma geliyor anneden evimden nasıl ayrılacagım diye.
Ben evliliğinizin ve hamileliğinizin biraz hızlıca alınan kararlarla oldugunu düşündüm ama bilemem tabii. Dilerim her şey gönlünüzce olur
Ben Dr doğuya gşdşcrm yakında. Artık hayırlısı. Bir de dört brş sene orda olcamBenim de çok zor geçti ilk donemlerim ayağa kalknca bile midem bulanıyordu her gece ağlıyordum artk bulantm gecsn dyegeçti şükür.. siz bnce arkadas edinin ancak o şekilde alisiliyo.bende ailemden uzakta doğuda bir ilcedeym.zar zor alistm bir yilimz kaldı burda sabrediyorm
Doğu'da yaşamak daha zor sosyallk daha az.. ama arkadaşlık daha çok oluyor sizin için de hayırlısı olsunBen Dr doğuya gşdşcrm yakında. Artık hayırlısı. Bir de dört brş sene orda olcam
Doguda hangi ildesiniz. Nasipse bizde doğu yolcusuyuz 2 3 ayaDoğu'da yaşamak daha zor sosyallk daha az.. ama arkadaşlık daha çok oluyor sizin için de hayırlısı olsun
Siirtteyz biz .eslerimiz aynı işte tahminimceDoguda hangi ildesiniz. Nasipse bizde doğu yolcusuyuz 2 3 aya
Hepimiz bu saatte burada oldugumuza göre öyle sanırım :) siz ne güzel bitirmişsiniz Rabbim bizede hayırlı yerler nasip etsinde bir an önce gidip gelelim. Gurbette olmak hayatta yalnız olmak gibi bişey ne kadar arkadaş komşu vs olsa da ailenin yerini tutmuyor.Siirtteyz biz .eslerimiz aynı işte tahminimce
Aminnn inşallahh.ailenin yerini mutlaka tutmaz tabiki.rabbim cümlemizi iyi insanlarla karsilastrsn. İyi yerlerde olmayı nasip etsnHepimiz bu saatte burada oldugumuza göre öyle sanırım :) siz ne güzel bitirmişsiniz Rabbim bizede hayırlı yerler nasip etsinde bir an önce gidip gelelim. Gurbette olmak hayatta yalnız olmak gibi bişey ne kadar arkadaş komşu vs olsa da ailenin yerini tutmuyor.
Aminn Canım inşaallahAminnn inşallahh.ailenin yerini mutlaka tutmaz tabiki.rabbim cümlemizi iyi insanlarla karsilastrsn. İyi yerlerde olmayı nasip etsn
İstanbul çok kalabalık.bu yaşadığınız sıkıntıları bende yaşadım ama inanın bir süre sonra diyeceksiniz ki ben yatağımı yastığımı özledim rahat edemiyorum evime gideyim :)Doğru haklısınız. Tabi burda yalnız olmanın da baay bir etkisi oluyor. Bütğn gün evde tek. Sokaktan bile ses gelmiyor çok sakin bir yer. İstanbul'da yaşadığım için bu zamana kadar bir garip geliyor benim bekarken kaldığım yerde gece bile ses gelirdi. Burda insan yok sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?