Kızlar beş yıllık ilişkim var. Biz üniversitede okurken tanıştık okul bittikten sonra memleketlerimiz ayrı olduğu için birtakım sıkıntılar yaşadık ama uzaklık hiçbir zaman bize engel olamadı.. o da ben de büyük bir özveriyle birçok zorluğu aştık. Bilen bilir uzaktan ilişki yürütmek kolay değildir. Ayrı olduğumuz günler çok zordu ikimiz içinde. Ama daha sonra sıkıntılarımız bitti o benim memleketime atandı çok mutluyduk.. her zaman evlilikten konuşurken biz 2015te evleneceğiz derdik. Gerçekten de bize çok uygun bir tarih tam işler rayına oturmuş askerlik bitmiş ve aileler de özellikle benim ailem evleneceğim fikrine alışmış.. nişan düğün arası uzun istemediğim için kışın nişan yazın düğün diyorduk.. ve benim tüm çevrem bunu biliyor annem dahil.. Ama erkek arkadaşım bize göre çok yüksek bir meblağda ihtiyaç kredisi çekerek araba aldı.. benim yapma evlendikten sonra alırız takılarla, şurda evlenmemize bir yıl bile yok birikim yapmamız dememe karşın.. bu arada erkek arkadaşımın evlenmemizde aile desteği kesinlikle olamayacak maddi durumlarından ötürü yani her şey kendisine bakıyor.. bu kadar emek verilmiş seviyeli giden ve beraberliğe taşınacak bir ilişkide bunu kendisine hiç yakıştıramadım çok çok üzüldüm ona göre hala bizim düğün tarihlerimiz değişmedi ama beni değil kendisini kandırıyor artık imkansız.. evlilik meraklısı biri değilimm ama artık beklememiz için hiçbir sebep de yok birbirimizi tanıyoruz iyi anlaşıyoruz seviyoruz.. neden böyle yaptı? demek ki o beni benim onu istediğim gibi istememiş bunları düşünüce o kadar mutsuz oluyorum ki
makul bir insanım hiçbir şeyin pahalısında gözüm yok ama bu zamanda evlilik de hiç kolay değil.. yani ne diyeceğimi ne soracağımı da bilemiyorum aslında
yorumlarınız fikirleriniz neler?? düşüncelerimde haksız değilim değil mi ? uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin fikirleriniz benim için çok kıymetli şimdiden çok teşekkürler..