- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Benim kide aldı 40 000 liralık araba ikibine yakın maaşı var.arabayi aldıktan sonra 15 000 de kredi kartı borcu oldu.benzin oraya buraya arabayla gitme gezme yeme farklı sehirledeyiz. Şuanda odegemedigi vergi borcu da var.
Sonuc: evlenemiyoruz.koseye sıkışmış gibiyim ve bu kart borçlarından sonradan haberim oldu.aile de yardım etmiyor. Zaten problemli ailelerimiz . Iki tarafta istemiyor biz de bu borçlar yüzünden kendimiz yapamıyoruz.
Sorumsuz erkek çok zor belki senin ki okadar değildir. Ama çok benziyolar. Sevgili ken almıştı.nisanlandik o kadar ay geçti karşıma bu borçlar la çıktı. Arabayı satıyor şimdi anca çektiği krediyi kapatacak. Geriye 15000 borcu kalıyor ve bna bugün düğün için krediyi sen çek ben kefil olayım dedi.
Canim bize dusmez ama evlendikten sonra borc borc.... Cok yipratici. Evde ne huzur kaliyor ne de ask...eger cok cok asik degilsen yolun sonu karanlik. Ailelerde destek degil,nisanlin sorumsuz yipranan sen olacaksin. Ayni senin durumunda arkasasim var cok asik olarak evlendigi kocasiyla bu borclar yuzunden bosanma aşamasına geldiler. Kim ne derse desin parasiz saadet olmazzzzzz